De waarheid achter Harry James Thorntons relatie met zijn vader, Billy Bob Thornton

Inhoudsopgave:

De waarheid achter Harry James Thorntons relatie met zijn vader, Billy Bob Thornton
De waarheid achter Harry James Thorntons relatie met zijn vader, Billy Bob Thornton
Anonim

Billy Bob Thornton heeft een gecompliceerd liefdesleven gehad. Hij is momenteel getrouwd met de succesvolle visual effects-kunstenaar Connie Angland, wiens werkportfolio titels omvat als Planet of the Apes, Men in Black en Big Momma's House.

Het paar trouwde in 2014 in het geheim en is sindsdien samen gebleven. Dit maakt de relatie van Billy Bob in wezen de meest stabiele ooit, aangezien al zijn vorige vijf huwelijken elk ongeveer twee jaar duurden. Uit een van die eerdere relaties kreeg de acteur twee zonen, die de namen William Langston en Harry James Thornton droegen. Harry James werd geboren in juni 1994 in Santa Monica, Californië, waar zijn ouders toen woonden.

Bijna 28 jaar later baant Harry James Thornton zijn eigen weg in de entertainmentindustrie, meestal op de kunstafdelingen van topproducties in Hollywood. Net als zijn vader is Harry echter ook acteur en producent. Hier is alles wat we weten over de relatie van de 1,80 meter lange ster met zijn beroemde vader.

8 Harry James Thornton werd geboren bij Billy Bob Thornton en zijn Playboy-modelvrouw, Pietra Dawn Cherniak

Harry James Thornton is het product van het veel gepubliceerde liefdesverhaal tussen Billy Bob Thornton en Pietra Dawn Cherniak, een voormalig model voor Playboy magazine. Cherniak was de derde vrouw van Billy Bob, nadat hij al getrouwd was met en gescheiden was van Melissa Lee Gatlin en actrice Toni Lawrence.

Harry werd geboren iets minder dan een jaar na zijn oudere broer, William Langston, die ook zijn verjaardag viert in juni.

7 Harry James Thornton is een van de vier kinderen van Billy Bob

Naast William heeft Harry nog twee andere broers en zussen - beide zussen van twee verschillende stiefmoeders. Zijn oudste zus is Amanda Brumfield, die in 2008 een beroemde gevangenisstraf van 12 jaar uitzat voor de dood van een van de eenjarige dochter van haar vrienden.

Amanda is de dochter van Melissa Lee Gatlin, de eerste vrouw van Billy Bob. Harry, William en Amanda hebben een laatstgeboren zus genaamd Bella, die in 2004 werd geboren bij Billy Bob en Connie Angland.

6 Billy Bob Thornton verwende Harry (en zijn broers en zussen) als kinderen

Billy Bob Thornton is openhartig over de moeilijke jeugd die hij had toen hij opgroeide, en legde uit hoe hij dagelijks door zijn vader werd geslagen. Vanwege dit traumatiserende verleden koos hij ervoor om met zijn kinderen een totaal andere weg in te slaan.

"Wat betreft de overstap, ik kreeg het dagelijks", zei hij in 2014. "Ik kan me niet voorstellen dat ik een vinger op mijn kinderen zou leggen. Ik ga de andere kant op, waarschijnlijk omdat mijn vader zo grof was. Ik ben het [soort vader] waar de kinderen zeggen: 'Papa, knuffel me niet zo veel, wil je?'"

5 Harry en Billy Bob Thornton werkten samen aan 'Goliath'

Een van de meer recente projecten van Billy Bob's illustere carrière is het juridische drama Goliath, waarin hij de in ongenade gevallen advocaat Billy McBride speelt die op zoek is naar verlossing. De show werd zeer goed ontvangen en verdiende de acteur zelfs een Golden Globe Award voor beste acteur in een televisieserie drama in 2017.

Voor de acht afleveringen van seizoen 3 kreeg Billy Bob ook de kans om samen te werken met zijn zoon. Dat jaar werkte Harry James Thornton als assistent-vastgoedmeester en als setdresser op de show.

4 Harry James Thornton heeft Billy Bob twee kleindochters gegeven

Op 27-jarige leeftijd heeft Harry James Thornton Billy Bob Thornton al twee keer grootvader gemaakt. Hoewel hij af en toe familiefoto's op zijn Instagram-pagina plaatst, houdt hij de fijnere details van zijn persoonlijke leven heel dicht bij zijn borst. Harry's partner heet Maggie Monett. Hun eerstgeboren dochter staat bekend als Nikita. Volgens IMDb heet Harry's andere dochter Mia.

3 Billy Bob Thornton werd ooit beschuldigd van het stalken van Harry's tante van moederszijde, Elysabeth

Billy Bob's huwelijk met Harry en de moeder van William eindigde in 1997, te midden van beschuldigingen van partnergeweld door Pietra Cherniak. Ongeveer tien jaar later stuurde Pietra's zus Elysabeth een e-mail naar verschillende roddelbladen, waarin ze beweerden dat Billy Bob haar had gestalkt.

"Het afgelopen jaar was een hel voor mij", stond in een deel van de e-mail. "Hij afluisterde mijn huis af, afluisterde onze telefoons af, e-mailde me en maskeerde op de een of andere manier zijn werkelijke IP-adres." Zonder echt bewijs om haar beweringen te staven, werden er echter geen juridische stappen ondernomen tegen Billy Bob.

2 Harry James Thornton is nog steeds dicht bij zijn voormalige stiefmoeder, Angelina Jolie

Harry James Thornton kreeg de kans om superster-actrice Angelina Jolie twee jaar lang stiefmoeder te noemen van 2000 tot 2002, toen ze officieel scheidde van Billy Bob Thornton. In die tijd ontwikkelden Harry en Angelina een zeer hechte band, die volgens hem tot op de dag van vandaag blijft bestaan.

In een interview met Entertainment Tonight eerder dit jaar, onthulde hij dat ze elkaar nog steeds vrij regelmatig bellen en dat ze hem nog steeds cadeautjes stuurt.

1 Harry James Thornton voelt dat de relatie tussen Billy Bob Thornton en Angelina Jolie vandaag door beroemdheden wordt nagebootst

Er zijn niet zoveel wilde openbare relaties met beroemdheden geweest als die tussen Billy Bob Thornton en Angelina Jolie in de vroege jaren 2000. Afgezien van hun zeer openlijke uitingen van genegenheid, droeg het paar naar verluidt ook kleine medaillons met een druppel van elkaars bloed.

Volgens Harry kan hij moderne beroemdheden de relatie van zijn vader zien nadoen: hij noemde onlangs Machine Gun Kelly en Megan Fox als 'copycats' van de relatie van Billy Bob en Angelina.

Aanbevolen: