Dit is waarom fans Hailee Steinfeld niet willen in 'Pitch Perfect 4

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans Hailee Steinfeld niet willen in 'Pitch Perfect 4
Dit is waarom fans Hailee Steinfeld niet willen in 'Pitch Perfect 4
Anonim

Niet elke franchise wordt een hit, maar 'Pitch Perfect' is al enorm succesvol geweest met de eerste drie films. Hoewel er nog geen woord is over of er een 'PP4' zal zijn, hebben fans al gedachten over wat ze willen zien (en niet) van een mogelijk vervolg.

De cast van 'Pitch Perfect' is druk bezig sinds de derde film ingepakt is. Vooral Hailee Steinfeld, die overstapte naar bredere projecten zoals 'Hawkeye' en 'Spider-Man'. Maar zelfs als ze een 'PP4' zou willen doen, willen fans niet dat ze dat doet.

Fans hopen dat Hailee wegblijft van een potentiële 'PP4'

Hoe graag fans ook van een 'Pitch Perfect 4' zouden houden, ze willen niet dat Hailee terugkeert. Het punt is, het is niet omdat ze haar niet mogen of omdat ze denken dat ze een slechte actrice is. Hun redenering komt voort uit de reacties van kijkers op haar personage.

Hailee speelde Emily Junk in de 'Pitch Perfect'-sequels twee en drie, maar haar personage is niet echt een favoriet bij de kijkers. Zoals een fan uitlegde over hun hoop op een Hailee-vrij 'PP'-vervolg, kwamen er "een stel rechtgeaarde fanbrats" niet alleen achter het personage, maar ook achter Hailee aan.

Ze merkten op dat "de haat die HAILEE (zelfs niet praten over de haat die Emily Junk krijgt, maar haar echte actrice) kreeg gewoon absurd was." De haat kwam van fans op sociale media, maar zowel Hailee als Rebel Wilson waren het erover eens dat het karakter van Emily eigenlijk alleen maar "de moeite waard" was om haar "babbel" met Amy te maken.

Fans denken dat Hailee Steinfeld het beter kan dan 'Emily'

Fans van Haillee (en haar personage) denken dat Emily het kortste eind heeft, en dat de "bater" eigenlijk Emily was die werd gepest.

Dus terwijl fans een hekel hadden aan het personage, beweerden supporters van Hailee dat haar rol gewoon een waardeloze rol was. En daarom willen ze niet dat Steinfeld terugkeert naar de franchise.

Want wat heeft het voor zin om een rol te spelen waarvoor ze geminacht zal worden, vooral wanneer er letterlijk andere kansen voor haar liggen?

Ja, ze heeft misschien geweigerd om formeel te trainen voor 'Hawkeye', maar ze heeft wel het werk voor de rol gedaan, en fans zijn enthousiast over het zien van haar kick in een rol die enorm verschilt van haar vorige optredens.

Als er ooit een 'Pitch Perfect 4' uitkomt, zullen de producers Emily misschien helemaal negeren, of haar een beter karakter geven dan wat kijkers tot nu toe hebben gezien. Hailee verdient het zeker.

Aanbevolen: