Patrick Dempsey's 'terroriserende' gedrag op 'Grey's Anatomy'-sets gaf castleden 'PTSS

Inhoudsopgave:

Patrick Dempsey's 'terroriserende' gedrag op 'Grey's Anatomy'-sets gaf castleden 'PTSS
Patrick Dempsey's 'terroriserende' gedrag op 'Grey's Anatomy'-sets gaf castleden 'PTSS
Anonim

Een producer van Grey's Anatomy heeft beweerd dat Patrick Dempsey, die Derek Shepherd alias McDreamy speelde in de serie, uit de show is weggeschreven vanwege zijn 'terroristische' gedrag op de sets.

Auteur Lynette Rice's boek How to Save a Life: The Inside Story of Grey's Anatomy bevat bombshell-interviews met Grey's Anatomy uitvoerend producent James D. Parriott, samen met andere producenten en voormalige castleden heeft een snaar geraakt bij fans van de lange -lopende medische dramaseries.

Het boek heeft meerdere redenen onthuld waarom het personage van acteur Patrick Dempsey is afgeschreven, wat de fans van Grey's Anatomy ongelooflijk heeft verrast.

Patrick Dempsey terroriseerde de sets

De uitvoerend producent zei in zijn interview dat het misdrijf van Dempsey op de sets van de show ervoor zorgde dat castleden "PTSS" bij hem hadden. De acteur kwam altijd te laat en toonde desinteresse die iedereen om hem heen frustreerde.

Hij zei: “Er waren HR-problemen. Het was op geen enkele manier seksueel. Hij terroriseerde de set een beetje. Sommige castleden hadden allerlei soorten PTSS bij zich. Hij had zo'n greep op de set waarvan hij wist dat hij de productie kon stoppen en mensen bang kon maken.'

De producer legde ook uit dat Dempsey en Grey's Anatomy-maker Shonda Rhimes daardoor "elkaar naar de keel zaten".

“Het netwerk en de studio vielen uit en we hadden sessies met hen. Ik denk dat hij gewoon klaar was met de show. Hij hield niet van het ongemak van elke dag binnenkomen en werken. Hij en Shonda zaten elkaar naar de keel”, onthulde het boek.

Executive producer Jeannine Renshaw zei via THR dat het gedrag van Dempsey een breuk veroorzaakte in zijn vriendschap met Ellen Pompeo (die zijn liefdesbelang speelde in de show).

“Er waren tijden dat Ellen gefrustreerd was over Patrick en ze boos werd dat hij niet zo veel werkte. Ze was er erg op gesteld dat alles eerlijk was. Ze vond het gewoon niet leuk dat Patrick klaagde dat 'ik hier te laat ben' of 'ik ben hier te lang geweest' wanneer ze twee keer zoveel scènes in de aflevering had als hij."

De acteur kreeg ook de kans om zijn mening te uiten. Dempsey wilde veel eerder stoppen met de show, maar bleef altijd terug vanwege het "geld" dat hem werd aangeboden.

“Het [was] moeilijk om nee te zeggen tegen dat soort geld. Hoe zeg je daar nee tegen? Het is opmerkelijk om een werkende acteur te zijn, en bovendien om in een show te zijn die zichtbaar is, "zei de acteur.

Aanbevolen: