Fans gaan los nadat Patrick 'McDreamy' Dempsey zijn terugkeer naar 'Grey's Anatomy' maakt

Fans gaan los nadat Patrick 'McDreamy' Dempsey zijn terugkeer naar 'Grey's Anatomy' maakt
Fans gaan los nadat Patrick 'McDreamy' Dempsey zijn terugkeer naar 'Grey's Anatomy' maakt
Anonim

In de laatste 30 seconden van de première van seizoen 17 gaf Grey's Anatomy ons een spannende verrassing.

Ja, het is echt Derek terug uit de dood!

Acteur Patrick Dempsey die Derek Shepherd speelde, wordt herenigd met Ellen Pompeo als Meredith Grey.

De twee ontmoeten elkaar ook op een winderig strand voor de aflevering van volgende week. Helaas is hij nog steeds dood. Maar hij zal in een droomreeks verschijnen. Dit is de eerste keer dat Dempsey terugkeert naar de show sinds Dereks dood in 2015.

Maar hoe dol de fans ook waren om Derek terug te hebben (althans voor een tijdje), zijn terugkeer betekent dat er iets mis is met Meredith.

"STOP MET SPELEN MET MIJN GEVOELENS AUB! Ik ben zo blij dat Derek terug is, maar Meredith kan niet doodgaan! Denk aan de kinderen!" een fan schreef.

"Ik huilde gewoon mijn ogen uit. Derek had nooit gedood mogen worden. Als Meredith ook sterft, ben ik weg", schreef een andere fan.

Maar sommige fans waren op zoek naar een permanente Mer/Der-reünie - zelfs als dat betekent dat Meredith moet sterven.

"Alles wat ik zeg, is hoe ze de serie zouden moeten beëindigen. Meredith en Derek zijn een eindspel, ze sterft om bij hem te zijn", drong een fan aan.

In een interview met Deadline legde showrunner Krista Vernoff uit dat Pompeo en Dempsey in het echte leven weer rondhangen.

De twee hebben naar verluidt gewandeld in Malibu. Pompeo bewonderde het werk dat hij had gedaan met zijn kankerstichting in Maine, dus ze dacht dat hij misschien wat vreugde zou willen brengen aan Grey's Anatomy-fans.

In 2015 echter, toen Dr. Derek Shepherd werd vermoord, bekende Pompeo dat de twee niet meer met elkaar spraken. Ze ontvolgden elkaar ook op sociale media.

"We hebben elkaar niet meer gesproken sinds hij de show heeft verlaten", bekende Ellen in de aflevering van Red Table Talk van 10 december, gepresenteerd door Jada Pinkett Smith, Willow Smith en Adrienne Banfield-Norris.

"Ik heb geen wrok jegens hem, hij is een geweldige acteur en we hebben, je weet wel, de beste tv gemaakt die je samen kunt maken. Dat is een getalenteerde man daar … hij heeft 11 geweldige jaren gehad."

Maar in gesprek met Empire-ster Taraji P. Henson voor Variety, sprak Pompeo over hoe ze erover heeft nagedacht om de show "vele keren" te verlaten.

Ze zei ook dat haar tegenspeler Dempsey in de vroege seizoenen van de Grey's bijna twee keer zoveel werd betaald als toen.

"De eerste 10 jaar hadden we ernstige cultuurproblemen, zeer slecht gedrag, een echt giftige werkomgeving", zei Pompeo openhartig. "Maar toen ik eenmaal kinderen kreeg, ging het niet meer om mij. Ik moet voor mijn gezin zorgen."

Aanbevolen: