Waarom de Italiaanse bruiloft van Kravis zo'n groot probleem was voor Kourtney Kardashian

Inhoudsopgave:

Waarom de Italiaanse bruiloft van Kravis zo'n groot probleem was voor Kourtney Kardashian
Waarom de Italiaanse bruiloft van Kravis zo'n groot probleem was voor Kourtney Kardashian
Anonim

Kourtney Kardashian en Travis Barker's Italiaanse huwelijksextravaganza was zeker onvergetelijk. Het paar stapte in het huwelijksbootje in het grandioze kasteel Castello Brown in Portofino, Italië, omringd door naaste familie en vrienden. Hoewel de bruiloft zeker spectaculair was, was het niet de eerste keer dat het paar in het huwelijksbootje stapte.

In de weken voorafgaand aan het uitbundige huwelijk hadden Kourtney en Travis een shotgun-huwelijk in Las Vegas en een intieme gerechtsgebouwceremonie in Santa Barbara, waardoor het totale aantal Kravis-huwelijken op drie kwam. De Italiaanse bruiloft van het paar was echter onmiskenbaar de meest glamoureuze en verwachte. Dit is waarom het beroemde huwelijk zo belangrijk was, vooral voor Kourtney Kardashian

8 Kourtney Kardashian is nooit getrouwd geweest

Verbazingwekkend genoeg is Travis Barker de eerste echtgenoot van Kourtney Kardashian. Vóór Barker was Kourtney betrokken geweest bij een negen jaar durende achtbaanrelatie met reality-tv-ster Scott Disick. Ondanks dat ze veel met elkaar hebben gedate en samen drie kinderen hebben, zijn Scott en Kourtney nooit getrouwd.

In april 2016 onthulde een Kardashiaanse insider aan Page Six dat Kourtney "opmerkingen maakte aan haar familie over hoe [Scotts] gedrag [met geld en feesten] precies de reden is waarom ze nooit met hem is getrouwd."

7 Kourtney Kardashian is verliefd op Travis Barker

Sinds ze hun relatie in januari 2021 openbaar maakten, is Kourtney ongelooflijk vocaal geweest over hoeveel ze dol is op Travis Barker. De twee hebben schaamteloos gepronkt met PDA op sociale media en op rode loper-evenementen.

In maart 2021 vertelde een inside-bron aan US Weekly: "Kourtney is zo verliefd op Travis en iedereen om hen heen houdt van ze als koppel. In de nasleep van de verloving van Kourtney en Travis, vertelde een andere insider aan People: "Kourtney is natuurlijk extatisch. Ze kan niet wachten om met Travis te trouwen."

6 Kourtney Kardashian wilde altijd al een traditionele bruiloft

Kourtney en Travis staan bekend om hun spontane neigingen. Het paar heeft echter nog steeds een zwak voor aloude tradities. Blijkbaar bood de Italiaanse bruiloft van het duo hen de kans om hun meer ouderwetse kant te ontdekken.

In oktober 2021 maakte een bron dicht bij het stel bekend aan E! dat Kourtney en Travis "de hele grote traditionele huwelijksceremonie en alles willen doen, en er al over hebben gesproken."

5 Hoe Kourtney Kardashian de Italiaanse bruiloft plande

Ondanks dat hij al getrouwd was met Travis, was Kourtney nog steeds van plan een uitbundige bruiloft te houden in Italië. De Kardashian was al maanden bezig met het plannen van het beroemde huwelijk en was vastbesloten om haar plannen door te zetten.

Na hun intieme ceremonie in Santa Barbara bevestigde een bron aan People dat het paar, ondanks dat het wettelijk getrouwd was, nog steeds een uitbundige Italiaanse bruiloft hield. De bron voegde toe: "Alle details zijn klaar en het hele gezin, inclusief alle kinderen, is erg enthousiast."

4 Kourtney Kardashian wilde haar bruiloftsgasten verrassen

In de maanden voorafgaand aan hun huwelijk werden de trouwplannen van Kourtney het meest bewaarde geheim van de Kardashian-familie. Kourtney was van plan de details van haar Italiaanse bruiloft geheim te houden met als enig doel haar gasten te verrassen.

In januari 2022 gaf een Kardashian-insider commentaar op de trouwplannen van Kravis aan US Weekly en zei: "[Kourtney] wil niet dat details over haar bruiloft bekend worden, omdat ze wil dat het een verrassing is voor de gasten. Maar het wordt zeker een sprookjeshuwelijk.”

3 Wie woonden de Italiaanse bruiloft van Kravis bij?

Alle leden van Kourtney's familie, met uitzondering van Rob Kardashian, waren getuige van hoe ze in het huwelijksbootje stapte met Travis Barker in Italië. Er gaan geruchten dat het huwelijk ook enkele beroemde gezichten bevatte, waaronder Beyoncé en Jay-Z.

Gezien het feit dat Travis en Kourtney's door Elvis geïmiteerde Las Vegas-bruiloft en de ceremonies in het gerechtsgebouw van Santa Barbara buitengewoon intieme aangelegenheden waren, moet Kourtney blij zijn geweest dat de meeste van haar naaste familie en vrienden op haar Italiaanse bruiloft waren.

2 Kourtney Kardashian wilde haar stijl laten zien

De Italiaanse bruiloft van Kravis was ongetwijfeld een onvervalste viering van de unieke stijl van Kourtney en Travis. De excentrieke smaak van Kourtney en Travis bleek duidelijk uit het prachtige gotische altaararrangement en de ingewikkeld geborduurde jurk van Kourtney.

In maart bekende een insider Entertainment Tonight dat Kourtney en Travis hun bruiloft in het voorjaar van 2022 wilden houden en "willen dat hun bruiloft namens hun beide stijlen zou spreken met wat sexiness en elegantie."

1 Kourtney Kardashian hield van het idee van een bestemmingshuwelijk

Terwijl Kourtney Kardashian en Travis Barker's eerste huwelijken plaatsvonden in de Verenigde Staten, verlangde de oprichter van Poosh naar een bestemmingshuwelijk. In oktober 2021 maakte een inside-bron aan Entertainment Tonight bekend dat Kourtney en Travis "overwoogden een bruiloft te houden die intiem en klein zou zijn".

Kourtney en Travis maakten in dezelfde maand ook een reis naar Italië. Een insider onthulde later aan People dat het paar meerdere locaties had gescout tijdens hun reis, in de hoop een geschikte locatie te vinden voor hun aanstaande bruiloft.

Aanbevolen: