Hier is waarom de oogkleur van Angelina Jolie een groot probleem is voor fans van Brad Pitt

Inhoudsopgave:

Hier is waarom de oogkleur van Angelina Jolie een groot probleem is voor fans van Brad Pitt
Hier is waarom de oogkleur van Angelina Jolie een groot probleem is voor fans van Brad Pitt
Anonim

Hoewel Brad Pitt en Angelina Jolie al geruime tijd niet meer bestaan, zijn fans niet echt verder gegaan. Het punt is dat ze ook niet zeker weten of Brad dat heeft.

Hoewel sommige fans de relatie tussen Jen en Brad (in welke vorm dan ook) tot op de dag van vandaag koesteren, denken anderen dat Pitt niet zo gemakkelijk over Jolie heen kwam als hij over zijn eerste vrouw leek te komen. En de oogkleur van Angelina Jolie is de sleutel.

Draagt Angelina Jolie gekleurde contactlenzen?

Angelina Jolie's oogkleur, en haar prachtige ogen in het algemeen, is al lang een onderwerp van gesprek. Het is duidelijk dat de meeste fans Angelina adembenemend mooi vinden, maar ogen zijn de vensters naar de ziel, toch?

De meesten zijn het erover eens dat Angelina's oogkleur van nature blauw is, maar sommige bronnen suggereren dat ze soms gekleurde contactlenzen draagt. Dat kan waar zijn, of het kan gewoon de belichting zijn wanneer ze wordt gefotografeerd, of het nu films, rode lopers of paparazzi-kiekjes zijn.

Maar waarom geven fans er om welke kleur Angelina Jolie's ogen hebben?

Fans zeggen dat Brad Pitt nieuwe ogen heeft gevonden om van te houden

Angelina Jolie heeft een onderscheidende oogkleur en een nog meer onderscheidend uiterlijk. Fans speculeren dat Brad Angie in gedachten had toen hij naar een nieuw iemand ging na hun breuk. Nou, hij heeft een paar iemand het hof gemaakt, en misschien zelfs de Zweedse zanger Lykke Li, als de geruchten mogen worden geloofd.

Maar een bepaald iemand heeft dezelfde oogkleur als Angie, zeggen fans, wat hen doet geloven dat ze veel op Angelina Jolie lijkt.

Eind 2020 werd Brad Pitt in verband gebracht met een model genaamd Nicole Poturalski. Rond september suggereerden roddelbladen dat het paar een ding was. De volgende maand haalde hun "breuk" de krantenkoppen.

Maar laten we aannemen dat Brad het Duitse model wel heeft gedateerd. Lijkt ze echt op Angelina Jolie?

Fans zijn het erover eens dat Nicole Poturalski de oogkleur van Angelina Jolie heeft

De meeste fans zijn het erover eens dat Nicole's oogkleur overeenkomt met die van Angelina, wat ertoe leidde dat veel fans dachten dat Brad net op zoek was naar een Angie-lookalike. Natuurlijk heeft de opkomende celeb ook volle lippen en poseert ze vaak in glamoureuze kleding, als model en zo.

Maar sommigen zeggen ook dat ze meer op Irina Shayk lijkt dan op Angelina Jolie, en ze hebben een punt. Natuurlijk zijn Irina's ogen groener, terwijl die van Nicole (en Angelina) blauwer zijn. Tenminste, in de meeste van hun modellencampagnes (en Angie's films) zien ze er zo uit!

In termen van haar oogkleur en gelaatstrekken lijken de meesten echter een andere Angie te zien - zij het een beetje jonger. Hoe dan ook, Nicole heeft het duidelijk gemaakt in termen van haar Hollywood-geliefde looks, en hoewel ze vaak verbonden is met Brad in de media, is ze beroemd in haar eigen competitie.

Aanbevolen: