Halsey legt uit hoe zwanger zijn haar zangstem veranderde

Inhoudsopgave:

Halsey legt uit hoe zwanger zijn haar zangstem veranderde
Halsey legt uit hoe zwanger zijn haar zangstem veranderde
Anonim

Weet je nog dat mensen een hekel hadden aan Halsey vanwege het werken tijdens de zwangerschap? Het blijkt dat ze haar daarvoor hadden moeten applaudisseren - meisje had het niet gemakkelijk!

Moeder worden van baby Ender Ridley kostte veel van de zangeres, en hoewel ze zegt dat ze het nu mist, was zwangerschap voor Halsey geen wandeling in het park.

Lees verder om te ontdekken wat ze precies zei over hoe zwangerschap uitdagingen met zich meebracht waardoor ze echt anders ging zingen.

Chatten op Live

Hier zijn de beelden die Halsey dit weekend op IG plaatste. Ze deed een volledige make-up terwijl ze met haar fans praatte op Live, verhalen vertelde over haar 'roekeloze dagen' en transformeerde in deze door Bjork geïnspireerde slechterik:

Onder druk

Na ongeveer 12 minuten begint ze te praten over het speciale virtuele concert van één nacht dat ze afgelopen zomer deed:

"Ik was superzwanger en ik was vastbesloten om een show voor jullie te doen omdat ik wist dat de 'Manic'-tour duidelijk was geannuleerd en gezien de toestand van de wereld wist ik niet wanneer ik dat zou doen weer te kunnen touren en ik wilde deze nummers heel graag live uitvoeren", zei ze. "Dus hebben we deze show voor jullie samengesteld om te doen terwijl ik zwanger was."

Dit is waar de dingen een beetje grimmig worden, dus sla je slag als je preuts bent!

Volgens Halsey belastte het dragen van haar kind haar lichaam in meer dan één richting. Naast het heerlijke symptoom van druk op haar buik (resulterend in frequente toiletbezoeken, als je begrijpt wat we bedoelen), voelde ze ook druk naar boven, zoals rond haar diafragma en longen.

"Ik ging naar buiten met de gedachte dat ik niet zwanger was toen ik erg zwanger was, en wat ik me niet realiseerde, is dat wanneer je een baby in je hebt, ze druk uitoefenen op je diafragma, dat is het deel waaruit je zingt,' legde ze uit. "Dus ik raakte heel snel buiten adem. En dat vond ik niet leuk omdat ik er niet van houd om niet goed te zijn in dingen."

Zingen was een strijd

"Ik bleef gewoon doorzetten, en na elke take had ik bijna het gevoel dat ik flauw zou gaan vallen."

Ze heeft het toch gehaald! Halsey gaat verder met te zeggen (tussen pauzes wanneer ze gefocust is op haar make-up) dat de show "zo de moeite waard" was.

Nu is baby Ender er, en Halsey werkt eraan om de volledige controle over haar lichaam terug te krijgen.

"Ik probeer erachter te komen hoe ik me moet kleden nu ik een nieuw lichaam heb", zegt ze later in de Live. "Ik heb een nieuw lichaam!"

Aanbevolen: