De tragische waarheid over iedereen houdt van Raymond Twin Sawyer Sweeten

Inhoudsopgave:

De tragische waarheid over iedereen houdt van Raymond Twin Sawyer Sweeten
De tragische waarheid over iedereen houdt van Raymond Twin Sawyer Sweeten
Anonim

Als je een fan bent van sitcoms, heb je waarschijnlijk even de tijd genomen om naar Everybody Loves Raymond te kijken. Of je het nu leuk vindt of niet, de show was een enorm succes in zijn bloei, en Ray Romano verzamelt nog steeds cheques van de show. Nee, de show was niet vrij van schandalen en de cast organiseerde op een gegeven moment zelfs een staking, maar het was een enorme hit voor het netwerk.

De show had een aantal jonge sterren, waaronder Sawyer Sweeten, die een van de Barone-kinderen speelde. Helaas eindigde het leven van Sweeten na de show in een tragedie. We hebben de onderstaande details.

'Everybody Loves Raymond' was een enorme show

In de jaren negentig maakte Everybody Loves Raymond zijn officiële debuut op het kleine scherm. De show had in dat decennium te kampen met andere populaire sitcoms, maar wist een loyaal publiek binnen te halen waardoor het een enorm succes op tv werd.

Met in de hoofdrol Ray Romano en een bende artiesten die hun rollen perfect speelden, was Everybody Loves Raymond een veilige sitcom waar mensen van alle leeftijden van konden genieten. Er waren tal van andere geweldige sitcoms waar fans van konden genieten, maar velen konden geen genoeg krijgen van de Barone-clan in de show.

Gedurende 9 seizoenen en meer dan 200 afleveringen was de show een kracht op het kleine scherm. Zelfs nadat het was ingepakt, was het in een zware syndicatie, en op een gegeven moment voelde het alsof deze show de hele dag door altijd een aflevering op ten minste een tv-station uitzond.

Zoals we al zeiden, was de cast van de show uitzonderlijk. De focus lag natuurlijk op de volwassen artiesten, maar de kindsterren waren op zichzelf al geweldig.

Sawyer Sweeten was te zien in de serie

Zoals elke goede sitcomfamilie hadden de Barones verschillende kinderen onder hun hoede. In tegenstelling tot andere sitcoms waren de jonge acteurs die deze kinderen speelden echter meer dan alleen broers en zussen op het scherm.

Volgens Nine werden de broers Geoffrey en Michael Barone op Everybody Loves Raymond gespeeld door de echte identieke tweeling Sawyer en Sullivan Sweeten. Ze waren slechts 16 maanden oud toen ze in 1996 werden gecast en speelden de rollen tot de laatste aflevering in 2005. In totaal verschenen ze in 142 afleveringen van de show. Hun grote zus, Madylin Sweeten, speelde ook in de sitcom als hun zus op het scherm, Ally Barone.

Dit is een vrij uniek feit voor de show. Het is gebruikelijk om een tweeling te zien die wordt gebruikt in acteren, maar het is praktisch ongehoord om een trip van broers en zussen te casten.

Zoals de site aangaf, was het trio jarenlang in de show en ze waren een belangrijk onderdeel van de primaire cast. Natuurlijk stonden de volwassenen in het middelpunt van de belangstelling, maar de kinderen waren regelmatig te zien en ze gaven de serie diepte.

Helaas zouden de dingen drastisch veranderen zodra de serie eindigde.

Sawyer Sweeten nam zijn leven

De tweeling verliet uiteindelijk Hollywood en in 2015, 10 jaar nadat de serie was afgelopen, nam Sawyer Sweeten zijn leven.

"Vanmorgen heeft er een vreselijke familietragedie plaatsgevonden. We zijn er kapot van om te melden dat onze geliefde broer, zoon en vriend, Sawyer Sweeten, zelfmoord heeft gepleegd. Hij was weken verwijderd van zijn 20e verjaardag. tijd, onze familie vraagt om privacy en we smeken u om contact op te nemen met degenen van wie u houdt, "zei de familie in een verklaring.

Sweeten's co-sterren van de show hebben publiekelijk hun medeleven en steun aan de familie betuigd na de tragische gebeurtenis.

In 2019 vertelde zijn oudere zus en mede-co-ster over het overlijden van haar broer tijdens een gesprek met Voyage LA.

Zoals elk mens op deze gekke planeet, heb ik mijn worstelingen gehad. Ik was echter veel minder geneigd om ze op te merken vóór de voortijdige dood van mijn broer Sawyer. Mijn broer was een grappige jonge man die ook een hekel had aan een veel dingen. Op een dag was hij gewoon anders, hij vond niets meer leuk. Het gebeurde snel, in een paar weken, en toen was hij weg. Hij nam zijn eigen leven en we waren overrompeld, 'zei Sweeten.

Toen vertelde ze wat had kunnen zijn.

"Ik kan me niet herinneren of ik daarvoor ooit een serieus gesprek over zelfmoord met iemand had gehad, en ik denk dat hij dat ook niet had gedaan. Als hij had geweten dat het te behandelen was, had hij misschien gevraagd om hulp, of misschien zou hij niet hebben, maar die spiraalgedachten maken die specifieke manier van dood echt zo moeilijk, "voegde ze eraan toe.

Het verliezen van Sawyer Sweeten was een grote tragedie, en het verhoogde het bewustzijn over geestelijke gezondheid en het inchecken bij dierbaren.

Aanbevolen: