Taika Waititi en Rita Ora's Cringey Met Gala Moments gingen net viral

Inhoudsopgave:

Taika Waititi en Rita Ora's Cringey Met Gala Moments gingen net viral
Taika Waititi en Rita Ora's Cringey Met Gala Moments gingen net viral
Anonim

Taika en Rita weten hoe ze een leuke tijd moeten hebben.

Ze zijn gespot terwijl ze dol zijn op Tessa Thompson, brunchen in verbazingwekkend kleurrijke bijpassende outfits en verlovingsgeruchten aanwakkeren met hun eindeloze PDA.

Nu is hun publieke liefde naar het volgende niveau gegaan, waardoor ze de aandacht trekken bij een van de meest met sterren bezaaide evenementen van beroemdheden op de sociale kalender. Het Met Gala bracht ons meer dan alleen Timothée Chalamet's dramatische rode loper-delen met zijn drie beroemde ex-vriendinnen - het heeft de wereld precies laten zien hoe ver Taika Waititi en Rita Ora zullen gaan om te bewijzen hoeveel wilde relatie-energie ze hebben.

De tafel overnemen

Afbeelding
Afbeelding

Deze opname van Taika en Rita zorgde ervoor dat mensen het eerst aan het praten waren. Het werd op 17 september gedeeld door het Twitter-account @FilmUpdates en verdiende duizenden likes en retweets in minder dan 24 uur.

Zie je Emily Blunt, Frank Ocean, Ava DuVernay, Gigi Hadid en Hunter Schafer? Fans tweeten dingen als 'nieuwe meme in de maak' en 'Renaissance schilderij', plus inzoomen op elk van de beroemdheden rond de tafel.

Afbeelding
Afbeelding

"Hunter Schafer doet de Jim Halpert", luidt een andere nauwkeurige tweet.

Afbeelding
Afbeelding

Sommige Kristin Stewart-actie

Rita en Taika's spiraal van energiek plezier was niet beperkt tot hun tafel alleen. Er gaan ook een heleboel foto's rond van hen die opgewonden interactie hebben met de nieuwe prinses Diana dubbelganger Kristen Stewart (zoals de foto bovenaan dit bericht).

Afbeelding
Afbeelding

Fans denken dat het lijkt alsof Taika en Rita de hele nacht op verschillende momenten over Kristen waren, en Kristen ziet er minder enthousiast uit, maar nog steeds chill over hun aandacht.

"Waarom ziet Kristen eruit als een sekteleider die wordt geprezen? ", leest een Tweet-antwoord op de post van @FilmUpdates, samen met veel huilende emoji's.

"Deze foto lijkt op Emily Blunt en een niet nader genoemde hand probeert Kristen Stewart veilig weg te leiden uit de klauwen van Ora en Waititi", leest een ander.

Dit juweeltje bestaat ook zonder commentaar:

Afbeelding
Afbeelding

Dus wat is er gebeurd?

"Hoe meer foto's van taika en rita naar buiten komen, hoe bezorgder ik word, want waarom kijkt iedereen zo geïrriteerd wat er is gebeurd??" vraagt een fan op Twitter.

De beste gissingen zijn onder meer een flinke hoeveelheid alcohol (het gala is zeker geen droog evenement!) of dat het paar vanzelf naar voren kwam als het leven van het feest. Sommige fans denken dat het de ANDERE celebs zijn die cringey deden en Taika/Rita verdedigden met opmerkingen als "Dit ziet er zo leuk uit, deze mensen zijn zo saai behalve Gigi."

Al met al was dit misschien wel het vreemdste wat er dit jaar op het Met Gala gebeurde, en dat wil wat zeggen. Klik hieronder om zelf te beslissen…

Aanbevolen: