Zal gruwel in staat zijn om terug te keren naar menselijke vorm op 'She-Hulk'?

Inhoudsopgave:

Zal gruwel in staat zijn om terug te keren naar menselijke vorm op 'She-Hulk'?
Zal gruwel in staat zijn om terug te keren naar menselijke vorm op 'She-Hulk'?
Anonim

Voor het eerst in meer dan tien jaar zal Tim Roth zijn rol als The Abomination opnieuw opnemen. Hij maakte zijn MCU debuut in The Incredible Hulk en keert terug voor She-Hulk, een Disney+ serie.

Het laatste dat we van Emil Blonsky (Roth) hoorden, was in een cryostasefaciliteit. Abomination kwam in de gevangenis terecht nadat Tony Stark (Downey Jr.) bezwaar had gemaakt tegen zijn aanwerving bij de Avengers. Ja, de machtigste van de aarde. De Wereldveiligheidsraad wilde de moorddadige Blonsky in het superheldenteam. Gelukkig bracht SHIELD het gamma-aangedreven monster in stasis.

Nu lijkt het alsof Abomination uitstel krijgt. De faciliteit die Blonsky vasthoudt, zal hem bevrijden omdat hij een rol gaat spelen in She-Hulk. Hoewel de context van zijn terugkeer onbekend is, zal hij waarschijnlijk getuigen in een zaak die wordt behandeld door Jennifer W alters (Tatiana Maslany).

Wat is Emil Blonsky van plan

Afbeelding
Afbeelding

Aan de andere kant is Blonsky misschien de schurk die W alters aanpakt in haar superheldencarrière. Ze zal een vijand van gelijke status nodig hebben om naar beneden te kijken, en Abomination past bij de rekening. Niet alleen dat, hij is onderbenut als personage in de MCU, en het wordt tijd dat Blonsky nog een kans krijgt om wat chaos te veroorzaken.

Hoe dan ook, het meest intrigerende aspect is of Abomination wel of niet kan terugkeren naar een menselijke vorm zoals Banner en zijn neef, Jennifer. Het mengsel dat Samuel Sterns maakte, maakte de transformatie permanent, maar dat betekent niet dat iemand anders het niet kan terugdraaien.

Als Roth terugkeert als hijzelf, zou ook het aantal CGI-personages dat Disney moet ontwikkelen, afnemen. De mediagigant moet denken aan She-Hulk en Bruce Banner (Mark Ruffalo). Het toevoegen van Abomination in meerdere afleveringen is niet nodig wanneer een beetje herschrijven de transformatieve barrière kan oplossen die Blonsky's menselijke terugkeer belemmert.

Wat nog belangrijker is, dat Blonsky terugkeert naar zijn vroegere zelf, zou hem een niveau van anonimiteit kunnen bieden dat hij niet heeft als Abomination. Door dit te doen, kan hij zich tussen de menigte verstoppen totdat hij een doelwit wil raken, waardoor hij mogelijk de volgende grote schurk wordt die de MCU teistert.

Deelnemen aan de Thunderbolts

Afbeelding
Afbeelding

Het andere voordeel van het geven van Blonsky Hulk-achtige transformatieve vaardigheden is dat hij lid kan worden van de Thunderbolts. Ook al bestaan ze nog niet, hun begin komt samen.

Baron Zemo, de oprichter van het team in de strips, maakt een comeback in Disney's Falcon And The Winter Soldier-serie, zij het in een onbepaalde rol. En hoewel het onduidelijk is welke rol hij zal spelen, lijkt het vormen van een groep vergelijkbaar met de Thunderbolts de volgende logische stap. Waarom zou de Wereldveiligheidsraad Zemo anders vrijlaten?

De steun van de Amerikaanse regering aan John Walker lijkt ook hun eerste poging te zijn om de Thunderbolts te monteren. Walker (Wyatt Russell) is een ander prominent personage dat zich aansluit bij Falcon And The Winter Soldier. Dus nu zowel Zemo als U. S. Agent de zaken van de grond krijgen, zijn ze op weg om een gereformeerde superschurkengroep te vormen.

Blonsky past in dit scenario omdat hij een fatsoenlijke kandidaat is om zich bij Zemo en Walker aan te sluiten. Dat geeft hen slechts een team van drie, maar nu Batroc The Leaper (George St. Pierre) ook terugkeert, verandert dat de zaken een beetje.

Afbeelding
Afbeelding

Samen zijn de vier een ideale aanpassing van de hervormde superschurkengroep uit de strips. Ze kunnen worden vergezeld door een paar andere wildcards zoals Ghost (Hannah John-Kamen), die een behoorlijke verzameling schurken vormen die de gedaante van superhelden van overheidsfinanciers kunnen aannemen.

Voorlopig moeten we afwachten wat er met Emil Blonsky gebeurt. Omdat, afhankelijk van hoe hij terugkeert, het een voorloper kan zijn van de Thunderbolts-formatie. Of misschien wordt hij wel lid van de Masters of Evil. Baron Zemo is ook invloedrijk bij het samenstellen van die bovenmenselijke groep, waardoor een van beide aannemelijk is. De vraag is, wat heeft de toekomst in petto voor Abomination?

Aanbevolen: