Marvel-fans geloven dat Scarlett Johansson de nieuwe 'Spider-Man'-trailer heeft gelekt terwijl de Disney-rechtszaak voortduurt

Inhoudsopgave:

Marvel-fans geloven dat Scarlett Johansson de nieuwe 'Spider-Man'-trailer heeft gelekt terwijl de Disney-rechtszaak voortduurt
Marvel-fans geloven dat Scarlett Johansson de nieuwe 'Spider-Man'-trailer heeft gelekt terwijl de Disney-rechtszaak voortduurt
Anonim

In tegenstelling tot Thor: Love and Thunder, dat fans tijdens het filmproces betrokken hield dankzij meerdere set- en personageafbeeldingen, is Spider-Man: No Way Home fel beschermd door Marvel Studios. Er is geen enkel lek van de sets geweest, de plot is relatief onbekend en het enige wat we hebben zijn geruchten.

Fans vragen zich nog steeds af hoeveel versies van Spider-Man in de film te zien zullen zijn en of vroegere vijanden zullen terugkeren om hun plaats in het multiversum te vinden. Dus toen in het weekend een volledige trailer van de verwachte film naar het internet werd gelekt… begonnen fans te discussiëren over wie het had kunnen doen.

Ze denken dat ScarJo het deed

Scarlett Johansson haalde de krantenkoppen voor het aanklagen van Disney in juli, waarbij de rechtszaak een contractbreuk aanhaalde. De hybride benadering van de studio om Black Widow in de bioscoop uit te brengen, evenals hun streamingdienst Disney+, was in strijd met het contract van Johansson, dat een exclusieve bioscooprelease beloofde.

De gespannen relatie tussen Johansson en Disney doet fans zich afvragen of de actrice terugvocht door de Spider-Man: No Way Home-trailer te lekken. Verschillende MCU fans maakten grapjes over Scarlett die terugkomt bij Disney, en deelden hun reacties op Twitter.

"Het is vrij duidelijk wie nu al deze SpiderManNoWayHome-dingen lekt…" schreef een fan, naast een foto van Johansson als Natasha Romanoff.

"scarlett johansson lekt de no way home trailer als onderdeel van de rechtszaak SpiderManNoWayHome…" voegde een ander toe.

"Scarlett johansson rn: niet nu Cosmo mama moet iets lekken …" schreef een derde, verwijzend naar Johansson's zoontje, Cosmo.

"scarlett, je hebt wat uit te leggen…." deelde een vierde.

Spider-Man: No Way Home sterren Tom Holland, Zendaya, Jacob Batalon en de film bracht in februari een eerste terugblik uit. De verwachte film stond centraal in meerdere geruchten over de terugkeer van Tobey Maguire en Andrew Garfield naar het MCU, evenals Alfred Molina en Kirsten Dunst die hun rol als Doctor Octopus en Mary Jane Watson opnieuw opnemen.

Spider-Man: No Way Home staat gepland voor een release op 17 december 2021.

Aanbevolen: