Celebrity-koppels die onlangs door fans zijn verteld om de PDA af te zwakken

Inhoudsopgave:

Celebrity-koppels die onlangs door fans zijn verteld om de PDA af te zwakken
Celebrity-koppels die onlangs door fans zijn verteld om de PDA af te zwakken
Anonim

Premières, evenementen op de rode loper en vakantiestranden zijn meestal gevuld met beroemdheden die elkaar liefdevol in de ogen kijken en af en toe elkaars hand vasthouden of een kusje van hun geliefde stelen. Sommige combinaties op de A-lijst brengen de zaken echter graag naar een hoger niveau. Deze dartele mensen hebben geen scrupules om hun gevoelens achter gesloten deuren te houden, en vinden het zeker niet erg om toeschouwers te schokken met hun buitensporige openbare uitingen van genegenheid. Meest recentelijk op de MTV VMA's werd schermpictogram Megan Fox gefotografeerd in een aantal zeer stomende poses met rocker vriendje Machine Gun Kelly, en niet lang daarvoor was gespot terwijl ze de zwarte tong van haar vriend likte tijdens de Billboard Music Awards in L. A. Het overdreven aanhankelijke, eh, gedrag veroorzaakte kritiek - met fans die niet onder de indruk waren van hun romantische vertoon en hun gedrag 'beschamend' en 'cringey' noemden.

Er hangt momenteel iets in de lucht rond Hollywood, met zoveel stellen die hun gevoelens voor elkaar durven te tonen voor de camera's, misschien op een manier die ze tijdens de lockdown niet konden. Laten we eens kijken naar enkele andere beroemde koppels die ook zijn gevraagd om de PDA af te zwakken…

6 Kourtney Kardashian en Travis Barker

Realityster Kourtney en haar beau Travis zijn niet verlegen geweest om details van hun relatie te delen, en hebben sociale media spammen met foto's van het geliefde stel samen, en delen veel foto's in gepassioneerde posities van hun vakanties samen.

Hun officiële debuut op de VMA's van dit jaar zag een zeer gezellige vertoning - met het paar gekleed in bijpassend zwart en kussend op de rode loper. Kourtney noemde hem ook haar "toekomstige baby-papa" tijdens een aankondiging met Megan Fox. Terwijl sommigen het scherm schattig vonden, vonden anderen dat het paar het echt een beetje terug moest draaien omdat het bijna R-rated was!

5 Ben Affleck en Jennifer Lopez

Sterren Ben Affleck en zijn nieuwe squeeze JLo hebben zich niet geschaamd om in het openbaar op de pda in te pakken. Ze zijn gespot terwijl ze knuffelen tijdens een diner in de buitenlucht, en tijdens het Met Gala van dit jaar maakten ze er een punt van om - terwijl ze gemaskerd waren - op de rode loper te kussen. De pas herenigde 'Bennifer' - die eerder dateerde in de vroege jaren 2000 - lijkt de verloren tijd in te halen met hun constante knuffelen. Maar sommige fans voelden de liefde niet en bekritiseerden het machtspaar omdat ze hun genegenheid voor elkaar toonden - het kussen 'onnodig' vonden en hun masker dragen gewoon 'raar'.

4 Cardi B en Offset

De twee hebben behoorlijk wat ups en downs gehad, maar rapper Cardi B en echtgenoot Offset zetten graag een verenigd front in het openbaar - en zijn niet bang om een openbare kus te delen. Het echtpaar, dat samen twee kinderen deelt, vindt het ook leuk om elkaar overdadige cadeaus te geven - en ze vaak in het openbaar te presenteren. Zo verraste Offset onlangs zijn vrouw met bloemen voordat hij Tao in Los Angeles bereikte. Terwijl sommige fans het 'lief' vinden, vinden anderen de pda en het openbaar delen van dure cadeaus 'smakeloos' en 'slecht van smaak'.

3 Avril Lavigne en Mod Sun

Avril Lavigne staat meestal niet bekend om haar openbare uitingen van genegenheid, maar de dingen lijken te zijn veranderd met haar nieuwe vriend Mod Sun. Tijdens de VMA's van dit jaar kreeg het paar ook een zoete kus op de rode loper ter gelegenheid van hun relatiedebuut. Het paar zag er schattig uit in pakken, maar sommige fans waren minder dan onder de indruk van Avril's plotselinge gedragsverandering en vroegen haar om dingen privé te houden met haar nieuwe beau.

2 Justin Bieber en Hailey Baldwin

De Biebers hebben naam gemaakt als misschien wel het meest gevoelige koppel ooit. Ze hebben zo ongeveer overal gezoend, zo lijkt het, en ze voelen zich altijd op hun gemak om hun liefde voor elkaar te verklaren en te tonen - of het nu op Instagram is, op straat of op de rode loper. Fans hebben geklaagd dat hun openbare vertoningen iets te vaak plaatsvinden, met opmerkingen als "Oké, oké, we snappen het - je bent verliefd!" worden achtergelaten onder hun berichten.

1 Joe Jonas en Sophie Turner

Zanger Joe Jonas en zijn vrouw, acteur Sophie Turner, vormen een echt schattig stel. Ze trouwden niet één keer, maar twee keer in 2019 - eerst in Las Vegas en daarna in Parijs! Ze zijn absoluut het soort mensen dat de dingen niet half doet, en hun mate van publieke genegenheid voor elkaar is geen uitzondering. Tijdens een concert in Red Rocks in februari, waar Joe en zijn broers een publieksvriendelijk optreden gaven, stond Sophie op het podium voor het publiek en kuste haar man. Het schattige PDA-moment ging viraal, en hoewel sommige fans het moment niet konden verwerken, waren anderen minder dan onder de indruk van Sophie's zet - omdat ze dachten dat het afleidde van Joe's moment tijdens het concert.

Aanbevolen: