Hier zijn de grootste leugens verteld door de familie Kar-Jenner

Inhoudsopgave:

Hier zijn de grootste leugens verteld door de familie Kar-Jenner
Hier zijn de grootste leugens verteld door de familie Kar-Jenner
Anonim

In mei 2020 kwam Forbes met een lang artikel waarin werd onthuld hoe Kylie Jenner tegen hen had gelogen over hoeveel ze waard was door naar verluidt belastingaangiften te vervalsen, en zo bepaalden ze haar vermogen van miljarden dollars. En hoewel de tv-persoonlijkheid de beweringen tegen haar ten stelligste heeft ontkend, zijn fans niet verrast om het laatste verhaal te horen over een leugen die wordt verteld door een Kar-Jenner.

Laten we eerlijk zijn, de beroemdste familie van Hollywood heeft carrière gemaakt met het verkopen van nepproducten, scriptscènes in hun realityshow, Keeping Up With the Kardashians, om hogere beoordelingen te genereren, en ze hebben zelfs gelogen over hun "natuurlijke" lichamen.

Voordat ze naar buiten kwam en toegaf dat ze gewone lipvullers had gekregen, beweerde Kylie dat ze over haar liplijn tekende om de illusie te wekken dat haar lippen groter waren dan ze waren. Natuurlijk wisten we allemaal dat dit een leugen was, maar dat is slechts een van de vele voorbeelden van wanneer deze familie tegen hun fans heeft gelogen. Dit is het overzicht van andere momenten waarop de Kar-Jenners niet eerlijk tegen ons waren.

12 Kylie Jenners miljardairstatus

In mei 2020 publiceerde Forbes een explosief artikel waarin werd beweerd dat Kylie Jenner naar verluidt de belastingaangiften die ze hen presenteerde, had vervalst, en zo bepaalden ze dat ze een miljard dollar waard was. De titel is sindsdien gestript, met een geschat vermogen van ongeveer $ 900 miljoen.

11 Scènes voor 'KUWTK'

De Kardashians zijn geen onbekenden in het opvoeren van scènes in hun realityshow, 'Keeping Up With the Kardashians', zoals het voorstel van Kris Humphries aan Kim dat opnieuw wordt opgenomen omdat ze het de eerste keer niet op camera hebben gekregen. Maar Kim deed nog steeds alsof ze zich totaal niet bewust was van wat er ging gebeuren.

10 Kylie Jenner is een 'natuurlijke' schoonheid

Kylie Jenner is heel vocaal geweest door haar fans te vertellen dat ze geen plastische chirurgie heeft ondergaan, inclusief de geruchten borstimplantaten, een Braziliaanse kontlift en een kinverkleining. Ze is alleen open geweest over het krijgen van lipfillers, maar zelfs dat werd aanvankelijk ontkend door de tv-ster, die later naar buiten kwam en zei dat ze zich onzeker voelde over haar kleinere lippen.

9 Khloe Kardashian's wulpse figuur

Khloe heeft ook plastische chirurgie ondergaan, maar ze is nooit naar buiten gekomen en heeft toegegeven aan het cosmetische werk dat aan haar lichaam is uitgevoerd. Er wordt aangenomen dat ze een Braziliaanse kontlift, lipvullers en Botox in haar gezicht heeft gehad, maar ze vertelt haar fans dat haar figuur afkomstig is van regelmatige lichaamsbeweging. Juist.

8 Dat QuickTrim echt werkte

Een van de eerste grote steunbetuigingen die de Kardashians binnenhaalden, was een lucratieve deal met QuickTrim. Het bedrijf verkocht voedingssupplementen die klanten moesten helpen om af te vallen en er op hun best uit te zien, maar in 2012 werd de familie aangeklaagd omdat er geen bewijs was dat de pillen echt werkten.

7 Taylor Swift werd geïnformeerd over de diss van Kanye

In maart 2020 was een uitgebreide clip uitgelekt van het gesprek van Taylor Swift met Kanye West over zijn 'Famous'-nummer, waaruit blijkt dat de popster geen idee had van de denigrerende opmerkingen die over haar in de track werden gemaakt, ondanks De beweringen van Kim en Kanye dat Swift goed op de hoogte was.

6 Kris Jenner wist niets van de overgang van Caitlyn

Ondanks wat Kris Jenner publiekelijk aan de pers heeft verteld, zegt haar ex-man, Caitlyn Jenner, dat ze heel open en eerlijk was over haar plannen om uiteindelijk over te stappen naar een vrouw. Blijkbaar was dit nooit een geheim dat Cait voor Kris hield.

De ‘I Am Cait’-ster vertelde Lorraine in 2017: “Oh ja [ze wist], zeker. Ik was open tegen haar. Heb ik het een beetje gebagatelliseerd? Ik weet zeker dat ik dat deed toen ik door de hel ging. Ik hield van haar en ik probeerde serieus iets van mijn leven te maken.”

5 Kendall belt Kim over haar ‘zwangerschap’

In 2016 verscheen Kendall Jenner in de debuutaflevering van 'Kocktails With Khloe', een kortstondige chatshow die werd gepresenteerd door haar oudere zus. Kendall ging verder met Kim te bellen en haar in de maling te nemen door haar zwangerschap aan te kondigen, maar volgens rapporten werd het hele gebeuren in scène gezet om de krantenkoppen in de media te halen.

"Het hele Kendall-ding werd door Khloe zelf in scène gezet omdat ze wist dat het de krantenkoppen zou halen", vertelde een bron aan Radar Online. "De drankjes die ze allemaal drinken, zijn voor het grootste deel niet eens alcoholisch!"

4 Dat Kendall proactief gebruikt voor een helderdere huid

In januari 2019 plaagde Kendall Jenner een belangrijke aankondiging - en door de manier waarop ze het grote nieuws aanpakte, leek het alsof ze op het punt stond een geweldige onthulling te laten vallen. Het bleek dat Kendall een goedkeuringsdeal had getekend met Proactiv, en de video die ze uitbracht ging helemaal over haar lijden aan acne en hoe het huidverzorgingsbedrijf haar leven redde.

3 Dat ze om dieren geven, maar ervoor kiezen om bont te dragen

Het is een constant heen en weer ding met de Kardashians, die op een gegeven moment beweerden dat ze tegen het dragen van bont waren, maar dan poseerden in hun designerkleding - bedekt met bont, natuurlijk. Khloe en Kylie drongen er bij fans op aan om te helpen te midden van de Australische bosbranden in januari 2020, wat grappig is omdat Khloe slechts enkele maanden eerder doordrenkt was met een bontoutfit voor haar Halloween-kostuum uit 2019 als Cruella De Vil.

2 Kourtney stopt met ‘KUWTK’

Vorig jaar waren fans stomverbaasd toen Kourtney Kardashian aankondigde dat ze 'KUWTK' ging verlaten om haar aandacht te richten op het moederschap en het werken aan haar lifestyle-merk, Poosh. Maar voordat je het wist, trok ze haar verklaring in en zei dat ze toch niet wegging. In plaats daarvan zou Kourt minder tijd besteden aan het filmen voor de show en alleen optreden als ze er zin in had. Eerlijk genoeg.

1 Dat hun sociale media-pagina's niet worden gewijzigd

Net als hun cosmetische werk, houdt de familie Kar-Jenner ervan om met hun lichaam te pronken op sociale media, maar keer op keer hebben fans met arendsogen veel veranderingen, aanpassingen en het gebruik van Photoshop opgemerkt als slechts enkele van de manieren waarop Kylie en haar beroemde clan ervoor zorgen dat hun foto's er zo perfect uitzien.

Aanbevolen: