Hoe gescript is 'Bling Empire'?

Inhoudsopgave:

Hoe gescript is 'Bling Empire'?
Hoe gescript is 'Bling Empire'?
Anonim

Reality-tv is al heel lang een modern kijkbestand. De eerste grote hit in de wereld van reality-tv was natuurlijk Survivor en met het succes van die show werden kijkers getrakteerd op een breed scala aan reality-series, van eliminatieshows zoals Big Brother tot shows die het publiek versteld doen staan van weelderige rijkdom: Real Huisvrouwen en de nieuweling in de buurt, Bling Empire.

Bling Empire is een van de nieuwste reality-voertuigen van streaminggigant Netflix. Naarmate de populariteit van de show echter toeneemt, hebben sommige fans zich afgevraagd (op basis van geselecteerde scènes en scenario's) of de realityshow in feite een script is. En zo ja, hoe scripted is Bling Empire? Er is maar één manier om erachter te komen, toch? Laten we dit werk doen, mensen.

8 Wat is Bling Empire?

Van alle reality-genres die het tv-landschap verzadigen, is er geen enkele boeiender… sorry, ik heb polariserend verkeerd gespeld dan de realityshows die immense rijkdom laten zien. Houd van ze of haat ze, de shows blijven enorm populair. Voer in: Bling Empire. Bling Empire debuteerde in 2021 en toont de weelderige, frivole levens van Aziatische en Aziatisch-Amerikaanse socialites De show is niet alleen een van de top van de streamingdienst 10 meest bekeken shows sinds het debuut, het is ook de eerste Amerikaanse realityshow met een hoofdcast van Aziatisch-Amerikanen. Laat het op de realiteit gebaseerde geldgebruik, eten en drinken beginnen!

7 Laten we meer kennis maken met de cast

Bling Empire heeft een kleurrijke cast van excentrieke karakters met veel geld dat hun Escada-jeans zwaar maakt. Van vastgoedmiljardair en praktiserend boeddhist Kane Lim (die drama brengt in aflevering 3 van seizoen 2) tot de korte verschijning van Cherie Chan (wiens relatie met Jessey is in twijfel getrokken) van vorig seizoen, stimuleert de cast van Bling Empire meer gekke rijke Aziaten dan… Crazy Rich Asians.

6 Bling Empire is weer een realityshow voor Netflix

Netflix heeft in de loop der jaren een talloze realityshows aan zijn reeks streamers toegevoegd. Inderdaad, de streaminggigant heeft shows als The Floor Is Lava, Ink Master, Iron Chef en The Unexplained toegevoegd aan zijn op realiteit gebaseerde bibliotheek. Bling Empire is de nieuwste (en de eerste die het leven van rijke socialites laat zien) die de streamingdienst siert.

5 Bling Empire komt terug voor seizoen drie

Volgens Pagesix.com heeft castlid Dorothy Wang van seizoen 2 bevestigd dat Bling Empire is opgepikt voor een derde seizoen met een releasedatum T. B. D. Het is al vergrendeld en geladen. Al het drama dat je ziet (in seizoen 2), het blijft echt intensiveren en opwarmen.” Wang zou verder toevoegen: De vetes worden vetter en er komen veel diepgewortelde dingen naar voren. Veel lijnen worden getrokken en veel vriendschappen worden beëindigd. Wang eindigde door te stellen dat hoewel ze geen definitieve releasedatum voor het komende seizoen had, fans een late zomerdebuut konden verwachten.

4 Bepaalde elementen van de show lijken een beetje aan de kant van het script

Nu, als het ware op naar het hoofdevenement. De kwestie of realityshows mogelijk een beetje scripted of ronduit nep zijn, plaagt al jaren die specifieke tak van entertainment. Bling Empire is geen uitzondering op deze vervelende vraag. Een paar elementen, incidenten en scènes in de show hebben de kijkers echter het idee gegeven dat in ieder geval bepaalde aspecten van de show gescript kunnen zijn.

3 Wat fans denken dat gescript moet zijn

Kijkers hebben het feit in twijfel getrokken dat veel vriendschappen schijnbaar net zo snel worden ontbonden als ze zijn gevormd, en veel fans hebben gewezen op slechte pogingen van de castleden om te acteren, evenals op belachelijke of zelfs cartoonachtige scenario's in bepaalde afleveringen die lijken te zijn vervaardigd (zoals de aflevering met een penispomp die door het castlid Anna uit een raam wordt gelanceerd).

2 Volgens een lid van de cast is het 100 procent echt

De cast van Bling Empire heeft in veel interviews vermeld dat de show inderdaad echt is. Volgens Popbuzz.com zei castlid Kevin Kreider dit over de authenticiteit van de show: "Voor mij is het 100 procent echt Ik weet dat wat ik heb meegemaakt, zo echt was. sprak zelfs met de producenten en ik zei: 'Gebeurt dit in werkelijkheid vaak?' Ze zeiden dat ze voor dit soort dingen bidden omdat het goud is. Het is echt."

1 Dus, wat is het oordeel?

Dus, is Bling Empire gescript? Welnu, als je luistert naar iemand die bij de show hoort, is het antwoord een volmondig " nee,", waarbij elk castlid dat wordt geïnterviewd beweert dat de show echt is. bewering van de legitimiteit van de show, de critici moeten nog worden overtuigd en blijven vermoeden dat de streaming-show, althans gedeeltelijk, gescript is.

Aanbevolen: