The Grandmaster komt terug in 'Thor: Love And Thunder

Inhoudsopgave:

The Grandmaster komt terug in 'Thor: Love And Thunder
The Grandmaster komt terug in 'Thor: Love And Thunder
Anonim

Thor: Love and Thunder heeft al een onberispelijke sterrencast met Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson en Chris Pratt die de film leiden.

Fans waren opgetogen om te zien dat Melissa McCarthy had meegewerkt om Hela te vertolken en weer een epische Asgardiaanse dramatisering tot leven te brengen… lid geworden van Taika Waititi's verwachte vervolg op Thor: Ragnarok.

Het is Jeff Goldblum alias de grootmeester!

Er wacht nog een avontuur op Sakaar

@lovethundernews heeft een foto gedeeld van Jeff Goldblum die een rugbywedstrijd bijwoonde in Sydney, Australië met de Mighty Thor Natalie Portman en (vaste Thor) Chris Hemsworth.

Directeur Taika Waititi was ook aanwezig, wat maar één ding kan betekenen: het personage van Goldblum is betrokken bij het project!

@hometoharryx schreef: "De grootmeester is terug en zal in Thor: Love and Thunder omg!!!"

Als het eigenzinnige personage van de acteur een onderdeel zal zijn van de komende film, is de mogelijkheid van een terugreis naar zijn excentrieke planeet Sakaar ook in orde! Het grootste deel van Thor: Ragnarok speelde zich af op de kunstmatige afvalplaneet gemaakt door de grootmeester, nadat Thor en zijn broer Loki daar waren verbannen.

Toen Hela hun thuisplaneet begon over te nemen, beleefden Thor, Hulk en Loki een hilarisch avontuur op Sakaar. Het is bekend dat het 18 maanden van de aarde verwijderd is, is omgeven door wormgaten die ruimteafval deponeren en wordt geregeerd door de Grootmeester, een van de Wijzen van het Universum.

We hebben niet veel geleerd over het karakter van Goldblum, afgezien van zijn fascinatie voor gamen en liefde voor het manipuleren van verschillende wezens om te strijden in de Contest of Champions.

Hopelijk vertelt de aankomende film ons meer over het MCU-personage.

De eindcreditscène in Thor: Ragnarok zag de grootmeester proberen te onderhandelen met de Sakaarische revolutionairen, dus het zal interessant zijn om de film verder te zien gaan waar de vorige was geëindigd.

Christian Bale als Gorr The God Butcher is al genoemd als de belangrijkste antagonist van de film, dus het zal intrigerend zijn om hem in een of andere hoedanigheid met de grootmeester te zien werken.

Jane Foster zal het avontuur leiden als de Mighty Thor en zal Mjolnir hanteren tijdens haar strijd tegen kanker in haar menselijke uren. Er zijn ook verschillende Guardians of the Galaxy-leden in de film gecast!

Aanbevolen: