Fans verliezen het bij Billie Eilish's verschrikkelijke wassen beeld

Inhoudsopgave:

Fans verliezen het bij Billie Eilish's verschrikkelijke wassen beeld
Fans verliezen het bij Billie Eilish's verschrikkelijke wassen beeld
Anonim

Een wereldwijde ster zijn, betekent voor letterlijk alles dekking krijgen. Zelfs als een ster jong is, willen de media fans altijd zoveel mogelijk informatie geven.

Billie Eilish is nog maar 20 jaar oud en toch heeft ze om verschillende redenen de krantenkoppen gehaald. Of het nu haar relaties zijn, op de cover van een tijdschrift staan, of zelfs haar vriendschappen met andere zangers, Billie Eilish heeft het allemaal gezien en ze heeft alles buitengewoon goed aangepakt.

Onlangs was de zangeres terug in de krantenkoppen, alleen deze keer was het niet voor iets waar ze de hand in had. Laten we eens kijken naar wat er recentelijk is gebeurd.

Billie Eilish is een muziekster

De afgelopen jaren is Billie Eilish een van de grootste namen in de muziek geweest. Ze was in staat om veel buzz te verdienen op SoundCloud voordat ze doorbrak in de mainstream, en toen het wereldwijde publiek eenmaal van haar muziek had geproefd, dreven ze haar in een flits naar een superster.

Beroemdheid kwam vroeg, wat moeilijk was voor de zanger om mee om te gaan.

"Ik haatte het om naar buiten te gaan. Ik haatte het om naar evenementen te gaan. Ik haatte het om herkend te worden. Ik haatte het internet met een hoop ogen op me gericht. Ik wilde gewoon tieners doen," zei ze ooit in een interview.

Ondanks dat hij nog maar 20 jaar oud is, heeft de zanger al meerdere albums uitgebracht, waarvan de eerste 4x platina werd gecertificeerd door de RIAA. Die albumverkopen werden aangedreven door hitsingles, en hoewel sommige sterren na een gloeiend hete start afnemen, lijkt het alsof alles wat Eilish aanraakt in goud verandert.

Eilish heeft al enkele van de grootste prijzen in de branche in ontvangst mogen nemen, waaronder een Academy Award en verschillende Grammy's. Dit is exclusief andere grote onderscheidingen tijdens wereldwijde ceremonies, wat alleen maar laat zien hoe opmerkelijk succesvol ze is geweest.

Onlangs stond de naam van de ster in de krantenkoppen, maar deze keer was het voor iets waar ze totaal geen controle over had.

Ze heeft onlangs haar wassen beeld onthuld

Volgens Pink News: "De nieuwste attractie van het Hollywood Wax Museum is beantwoord met een reeks hilarische opmerkingen over wat de makers hebben misdaan. Dat is bijna alles. De vertolking zou gebaseerd zijn op Billie Eilish's Oscars 2020 Hoewel sommige kenmerken een kleine gelijkenis vertonen, biedt het gezicht wat The Independent beschreef als "een uncanny valley-versie" van de singer-songwriter."

Wasbeelden van beroemde mensen bestaan al eeuwen, en voor het grootste deel doen musea behoorlijk goed werk om het uiterlijk precies goed te krijgen. Dit is niet altijd het geval, maar als ze het voor elkaar krijgen, zijn mensen meestal verbijsterd.

Helaas is het standbeeld van Eilish dat onlangs werd onthuld op zijn zachtst gezegd onaangenaam.

Het beeld zelf lijkt niet zo veel op de zanger, en hoewel de artiesten erachter er waarschijnlijk buitengewoon veel werk in hebben gestoken, heeft dit stuk het werk gewoon niet gedaan. Nogmaals, dit gebeurde zo nu en dan als het gaat om wassenbeelden van beroemdheden.

Onnodig te zeggen dat de foto van de figuur viraal ging, en fans waren absoluut meedogenloos bij het bespreken van hun mening over de figuur.

Fans zijn geschokt

Eén gebruiker op Twitter wilde gerechtigheid voor wat er was gedaan.

"Ze moeten deze wassenbeeldenmensen echt aanklagen wegens laster, want dat kan echt niet", schreven ze.

Anderen leverden ijskoude lijnen.

"dat is nauwelijks eilish bro," grapte iemand.

Zelfs beroemdheden deden mee aan de actie, waaronder de bekendheid van Chrishelle Stause van Selling Sunset.

"Ummmmmmmmmm ik heb ze nodig om de waxmachine 15 seconden los te koppelen en weer aan te sluiten en opnieuw te beginnen ", schreef ze.

Er lijkt geen enkele ziel te zijn die het leuk vond om naar deze gruwelijke figuur te kijken, en op dit moment is het niet meer dan een clou geworden.

Eerder hadden we sterren als Beyonce zien omgaan met verschrikkelijke wassen beelden.

"Beyoncé-wasfiguren zijn altijd een puinhoop, mogelijk omdat het moeilijk is om perfectie te imiteren. Meer dan één Bey-wascreatie heeft te maken gehad met terugslag omdat ze te wit was, hoewel het probleem van deze is dat het onhandig en ongecoördineerd is - twee dingen Beyoncé is dat nog nooit geweest. Zelfs mijn oma ziet er beter uit als ze de "Single Ladies"-dans doet. Godzijdank heeft 2019 ons wat gerechtigheid gegeven voor Fake Bey ", schrijft Cosmopolitan.

Het wassenbeeld van Billie Eilish zal in de nabije toekomst de dromen van mensen blijven achtervolgen. Zelfs als het op een gegeven moment wordt vernietigd, zullen de foto's ervan voor altijd op internet blijven staan.

Aanbevolen: