Adam Sandler maakt fans nostalgisch over 'Happy Gilmore' 25 jaar later

Inhoudsopgave:

Adam Sandler maakt fans nostalgisch over 'Happy Gilmore' 25 jaar later
Adam Sandler maakt fans nostalgisch over 'Happy Gilmore' 25 jaar later
Anonim

Op 54-jarige leeftijd ha alt Adam Sandler nog steeds de krantenkoppen. Hij breekt records met Netflix, om nog maar te zwijgen van het feit dat iedereen het de afgelopen dagen heeft over de populaire film 'Happy Gilmore' uit de jaren 90, aangezien de monumentale 25thverjaardag net getroffen. De film is echt tijdloos en een die gewoon niet ouder wordt, hoe vaak je hem ook bekijkt.

Het is misschien moeilijk te geloven, maar het is 25 jaar geleden dat 'Happy Gilmore' op het grote scherm werd uitgebracht. Op dat moment begonnen mensen als Adam Sandler en Julie Bowen net. Bowen was ver verwijderd van mensen als Modern Family. Uiteindelijk was de casting perfect, hoewel het een andere kant op had kunnen gaan.

Een van de meest iconische scènes in de film is waarin Bob Barker en Adam Sandler een handgemeen krijgen. Weinig fans beseffen, maar Ed McMahon was eigenlijk de eerste keuze voor de scène. Toen hij zich terugtrok, kwam Barker binnen, die perfect was voor de rol. Bob nam zijn positie serieus en kreeg zelfs wat training naast Chuck Norris. Dat verklaart waarom die trappen en stoten zo goed waren!

Onlangs ging Sandler naar IG om het monumentale jubileum van de film te vieren. Natuurlijk moest hij de fans gewoon wat serieuze nostalgie bezorgen door Christopher McDonald uit te roepen.

Hij kan nog steeds een bal raken

Sandler liet zijn golfswing zien en gezien het bewijs heeft hij geen stap overgeslagen sinds de film! Hij onderschrift van de foto, “Happy houdt van jullie allemaal! Bedankt voor alles!”

Fans hadden veel plezier met de post en spraken over de kansen op een vervolg, samen met Sandler's onberispelijke swing al die jaren later. Dit waren enkele van de beste reacties op de post.

“Kun je me wat tips geven voor lange autoritten?”

“Nog maar 364 dagen tot de hockey-try-outs van volgend jaar!”

“? die Callaway-chauffeur! Laten we je op tijd een epische upgrade bezorgen voor je rematch met Shooter! ?”

“Het zit allemaal in de heupen. Je bent een legende!”

"Je bent de grootste atleet aller tijden Happy."

“Maak alsjeblieft Happy Gilmore 2.”

Het lijkt nogal voor de hand liggend, de fans willen in de toekomst een vervolg zien. We hopen dat Adam er in ieder geval rekening mee houdt!

Aanbevolen: