Body Shamers Slam Selena Gomez maar haar fans kwamen te hulp

Inhoudsopgave:

Body Shamers Slam Selena Gomez maar haar fans kwamen te hulp
Body Shamers Slam Selena Gomez maar haar fans kwamen te hulp
Anonim

Het is ongelooflijk verbijsterend dat trollen het lef hebben om gemene beledigingen te typen en geen oog dicht te doen. Elke dag zien we op internet wreedheden en niemand wordt verantwoordelijk gehouden.

De internetspeurders verschuilen zich achter hun kleine schermen… maar niet vandaag!

Selena Gomez is keer op keer belachelijk gemaakt vanwege haar lichaamsvorm. "Stop met eten", "Ga naar de sportschool", "Hoe heeft Justin Bieber dat gedaan."

Stel je voor dat je gaat lunchen en anoniem van top tot teen vernield wordt? Geen wonder dat beroemdheden het huis niet meer uit willen.

Het lichaam schamen en het trollen moet stoppen. Gelukkig zullen de Selenators niet staan voor dit soort gedrag.

The Selena Gomez Paparazzi Photos

"Selena Gomez uit in Los Angeles voor de lunch."

Eén persoon zei bij de foto's: "Imaoo, wat is dit voor een puinhoop, daarom is ze nog steeds vrijgezel." Een ander schreef: "help ze is GROOT groot", terwijl een andere trol zei dat ze er '90 uitziet.'

In 2019 opende Gomez over de reactie die ze kreeg over haar gewicht en zei: "Ik heb dat voor het eerst ervaren met mijn gewichtsfluctuatie. Ik heb lupus en heb te maken met nierproblemen en hoge bloeddruk, dus ik heb veel gezondheidsproblemen, en toen begon ik echt meer van het lichaamsbeeld op te merken. Ze bleef uitleggen dat ze merkte dat mensen haar begonnen aan te vallen omdat ze aankwam. "Dat raakte me enorm", gaf ze toe. "Ik denk dat dat me echt een beetje in de war heeft gebracht."

De actrice "Only Murders in the Building" kan geen pauze nemen van de negatieve kant van sociale media.

Selenators rennen snel naar de verdediging

Een gebruiker schreef: "Kan Selena een pauze krijgen? Ik ben de constante grappen en beledigingen beu over een vrouw die meer liefde in haar hart voor deze wereld heeft dan wie dan ook. Selena Gomez is een opmerkelijke, mooie, en levensveranderende inspiratie. Haar puurheid en ziel zijn voorbij. Stop gewoon."

Tot ziens. ?

Dory Jackson merkte op: "Kan een beroemdheid gewoon in vrede uitgaan als ze willen in casual kleding, zonder make-up? Jezus? Zo blij dat ik niet beroemd ben, want ik zie er zeker kapot uit als ik uitga tegenwoordig ?"

De wereld vergeet te onthouden dat beroemdheden ook mensen zijn en op grote schaal uit elkaar worden gerukt is mentaal en fysiek uitputtend. Ze staan niet in de schijnwerpers om ze uit elkaar te halen, ze zijn er omdat ze getalenteerde en invloedrijke mensen zijn.

We houden van je, Selena blijf sterk!

Aanbevolen: