Wat heeft Maya Vander gedaan sinds het laatste seizoen van 'Selling Sunset'?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Maya Vander gedaan sinds het laatste seizoen van 'Selling Sunset'?
Wat heeft Maya Vander gedaan sinds het laatste seizoen van 'Selling Sunset'?
Anonim

Waarom duurt het zo lang voordat het volgende seizoen van Selling Sunset Netflix bereikt? We missen de combinatie van luxe onroerend goed en groot drama in ons leven! Voor nu dachten we dat het een goed idee zou zijn om het drukke leven van de sterren van de show, zoals de geliefde Maya Vander, (enigszins) bij te houden.

Tot het laatste seizoen van de dramatische realityserie met een cast met geladen persoonlijkheden, had Vander moeite om met haar leven te jongleren. We vingen een glimp op van het hectische leven van de makelaar terwijl ze heen en weer reisde tussen de Hollywood Hills en Miami. En we weten tenslotte niet veel van wat er achter de schermen van de serie gebeurt. Dus, wat heeft ze uitgespookt tijdens de pandemie? Leeft ze nog steeds het leven van een drukke mama en werkende vrouw zonder tijd over? Ontdek het hieronder.

7 Een Instagram-serie

Als je een aspirant-makelaar bent, is de kans groot dat je Selling Sunset religieus volgt.

Een kleine waarschuwing voor degenen die wat begeleiding nodig hebben in de competitieve business, Vander heeft haar eigen gids die ze gratis deelt op haar Instagram-pagina. Vander, die vooral de vredestichter was van de show met catfights, heeft genadig haar tijd besteed aan het plaatsen van video's op haar 'gram-pagina waar ze vragen van mensen beantwoordt en persoonlijke tips deelt.

Bekijk elke vrijdag haar pagina voor de nieuwste aflevering van Maya's Guide to Real Estate. Ze deelt ongelooflijk wijze woorden.

6 Vander vierde haar co-ster

Als je een liefhebber bent van de show, moet je weten dat Heather Rae Young binnenkort een mevrouw gaat worden!

Vooruitlopend op haar huwelijk met Tarek El Moussa, vierde Heather haar vrijgezellenfeest met de meeste van haar co-sterren, en mevrouw Maya Vander stond op de lijst. De Netflix-persoonlijkheid, die rondloopt als een kip zonder kop, heeft het douchen van de aanstaande bruid niet gemist. Het afgelopen jaar maakte het voor Vander cruciaal om bij de sterren van Selling Sunset te zijn, maar het evenement bood haar de gelegenheid om hen bij te praten. En ze zag er absoluut onstuimig uit en niet in het minst uitgeput!

5 Een derde is onderweg

Verrassing! Maya Vander en haar man verwachten baby nummer 3! De mama met een statig figuur is inderdaad weer zwanger.

De realityster kondigde de zwangerschap op 22 juli aan op haar Instagram-pagina, met als onderschrift de lieve foto van haar man die haar buik wiegde: "Hier gaan we weer … baby nr. 3 wordt ons kerst-/chanoekacadeau!" Hoewel we nauwelijks een bult op haar kleine lichaam zien, was de succesvolle makelaar vier maanden zwanger toen hij het schattige nieuws met de wereld deelde. De inwoner van Israël heeft haar handen al vol aan haar zoon Aidan en dochter Elle, maar ze had gezegd dat ze een groot gezin wilde. We zijn zo blij voor haar, aangezien de makelaar in het verleden opende over haar ongelukkige zwangerschapsverliezen.

4 Een voltijdse ouder

Maya Vander doet het allemaal; van heen en weer reizen tussen steden tot het zorgen voor haar twee jonge kinderen, ze vindt tijd om alles voor elkaar te krijgen.

Het is zeker niet gemakkelijk om een oplichter, echtgenote en moeder te zijn, maar Vander slaagt er uitstekend in om alles in evenwicht te houden, ook al werkt ze op de weg. En te midden van de pandemie van het coronavirus is Vander de hele tijd dicht bij haar familie gebleven. In een interview met Us Magazine legde Vander uit hoe haar leven was en zei: "Mijn man werkt vanuit huis en uiteraard met onroerend goed, ik werk vanuit huis, met uitzondering van vertoningen. Maar ik breng veel tijd door met het gezin. Ik heb mijn zoon drie weken geleden voor een halve dag in de ochtend naar de kinderopvang gebracht. Het is een kleine klas. So far, so good, dus hopelijk blijft het zo. En mijn dochter, ze is 6 maanden oud, en we zijn fulltime ouders geweest."

3 Verdubbel het werk

Er is veel veranderd sinds de finale van seizoen 3 voor de sterren van de Oppenheim Group!

De baasjuffrouw heeft niet alleen haar handen vol aan twee kinderen en een buik vol met een ander onderweg, ze heeft ook aan het werk. Het is voor de ster steeds moeilijker geworden vanwege het lange woon-werkverkeer naar L. A.! Vander hoeft niet te rijden naar haar werk, ze moet elke keer op een vliegtuig springen.

Waarom? Vorig jaar nam haar man een baan in Florida, wat betekende dat ze daar als gezin moest verhuizen. Sindsdien verdubbelde ze het aantal aanbiedingen en nam ze aanbiedingen aan in zowel de Hollywood Hills als de Sunshine State.

2 zaterdagen zijn bedoeld voor TV & Chill

De dame geeft niet op, maar als ze achterover leunt en het rustig aan doet, besteedt ze haar tijd aan het brainstormen over babynamen met haar man.

Met de weelderige levensstijl die ze leidt, zou je denken dat de ervaren makelaar haar zaterdagavond in chique restaurants zou doorbrengen. Maar met een baby op komst, liggen Vander en haar beau weer samen thuis en hebben ze gezellige avonden binnen. We zijn benieuwd welke naam ze gaan kiezen voor hun bundel van vreugde!

1 back-to-back filmen

We kunnen niet wachten om seizoen 4 van Selling Sunset te bekijken!

Verrassend genoeg heeft de cast relatief de mond gesnoerd over elke inside scoop, maar Vander heeft gesproken over enkele kleine details. Om te beginnen zei de glamoureuze agent met 10 jaar ervaring in een interview enthousiast dat ze niet alleen seizoen 4 aan het filmen waren, maar dat ze extra bezig was omdat ze ook seizoen 5 af krijgen. En ze is heel blij om terug te zijn met de OG-cast en twee nieuwe dames, Vanessa en Emma. Ze vertelde House Beautiful: "Het is geweldig om iedereen weer te zien na een lang jaar plus vanwege de pandemie."

We kunnen niet wachten om haar continu te zien bloeien!

Aanbevolen: