Dit is hoe lang de sociale media van Shawn Mendes als laatste doorbreken, tops

Inhoudsopgave:

Dit is hoe lang de sociale media van Shawn Mendes als laatste doorbreken, tops
Dit is hoe lang de sociale media van Shawn Mendes als laatste doorbreken, tops
Anonim

Shawn Mendes is openhartig over zijn conflicterende relatie met sociale media, en zijn houding is buitengewoon herkenbaar.

De "Treat You Better"-zanger sprak over zijn sociale-mediagewoonten tijdens een aflevering van The Late Show met Stephen Colbert, waar hij ook zijn aanstaande optreden in NYC besprak.

Shawn Mendes fa alt in het nemen van pauzes op sociale media

"Ik heb de meeste tijd een haatrelatie met sociale media", vertelde Mendes aan Colbert.

"Het is iets moois waar je mensen kunt samenbrengen om iets op een positieve manier te doen. Het is iets moois als mensen goede dingen over je zeggen, het voelt echt goed …" vervolgde hij.

Mendes zei ook dat het "het ergste" is als mensen negatieve opmerkingen over je maken.

"We zijn veel slimmer dan dat," voegde hij eraan toe.

De zangeres beschouwde sociale media ook als een plaats "voor conflicten en voor oordeel". Geen wonder dat hij er af en toe een pauze van wil nemen, zoals de meeste mensen proberen te doen.

"Eerlijk gezegd zou ik willen dat ik kon zeggen dat ik er goed in ben om niet op sociale media te zijn, maar dat ben ik niet", bekende hij.

"Ik ben er de hele tijd mee bezig, ik ben er slecht in", zei hij toen.

Hij zei ook dat hij alle apps "de hele tijd" verwijdert… maar het duurt maar ongeveer "drie dagen".

"Tot ik ze weer download," zei hij.

Shawn Mendes en Camila Cabello's relatie

Mendes en zijn vriendin, zangeres Camila Cabello, hebben een gezonde sociale-mediarelatie kunnen onderhouden waar ze openhartige inhoud van elkaar plaatsen.

Cabello vertelde onlangs over hun relatie in een interview met Bustle.

Het paar begon te daten in 2019, tijdens de promotiecampagne van Senorita. Destijds werd het paar online misbruikt door haters die ervan overtuigd waren dat het slechts een publiciteitsstunt was. Ondanks de gemene opmerkingen ging het paar vorig jaar samen in quarantaine in Los Angeles.

Een glimp van hun romance wordt ook getoond in Mendes' documentaire Shawn Mendes: In Wonder, waar Cabello vaak wordt vastgelegd terwijl ze haar vriend steunt.

"Ik heb waarschijnlijk een verzorgende houding omdat ik het ook leuk vind om gekoesterd te worden. Ik heb geluk dat mijn partner op dezelfde manier is, "zei Cabello.

"Er is veel zoetheid en tederheid," tussen Mendes en haarzelf, voegde de zangeres eraan toe.

“Ik denk dat we allebei gevoelig zijn. Ik heb echt geluk dat ik mezelf met tederheid kan omringen; het is echt belangrijk voor me, zei ze ten slotte.

Aanbevolen: