Hoeveel kost 'Manifest' Star, Matt Long Worth?

Inhoudsopgave:

Hoeveel kost 'Manifest' Star, Matt Long Worth?
Hoeveel kost 'Manifest' Star, Matt Long Worth?
Anonim

Matt Long zit al een hele tijd in het acteerspel! De ster maakte voor het eerst naam in 2004 toen hij speelde in de hitserie Jack & Bobby. Long ging snel van televisie naar film en verscheen in 2007 in zowel Ghost Rider als Sydney White naast Amanda Bynes.

Terwijl de acteur van de grid leek te zijn gevallen, maakte Matt zijn comeback in de acteerscène als Ezechiël Landon in de populaire NBC-show, Manifest. Er is veel gepraat over de serie, vooral toen deze werd geannuleerd na het derde seizoen. Na een hoop opschudding van fans, nam Netflix de show over en kondigde aan dat deze voor een vierde seizoen zal terugkeren.

Omdat kijkers zo geobsedeerd zijn door Manifest, is het geen verrassing dat ze aandrongen op een terugkeer van de show voor een laatste seizoen, in ieder geval om de afsluiting te krijgen die ze verdienen. Nu vragen fans zich af of Matt Long ook zal terugkeren naast de originele cast, en omwille van de show hopen we dat hij dat ook is!

Hoeveel is Matt lang waard?

Matt Long beleefde zijn grote doorbraak in 2004 toen hij een plek bemachtigde in de televisieserie Jack & Bobby. Dit was de eerste grote rol van de acteur op het scherm, die hem uiteindelijk naar het grote scherm zou katapulteren. Long, die Jack McAllister speelde, zou later naast Amanda Bynes spelen in Sydney Whit e, en Nicolas Cage en Eva Mendes in Ghost Rider.

Het was duidelijk dat Matt had wat nodig was om een grote hartenbreker op het scherm te worden, maar het lijkt er niet op dat het voor de acteur ging zoals hij zou moeten. Hoewel hij rollen kreeg in een aantal series, waaronder Mad Men en The Deep End, is het duidelijk dat zijn tijd die hij doorbracht in zijn meest recente show, Manifest, absoluut zijn opvallende rol is.

Matt speelt Zeke Landon naast Josh Dallas en Melissa Roxburgh. De serie werd meteen een hit, maar toen het nieuws brak dat het was geannuleerd, brak de hel los! Gezien het succes van de show en de aanbidding van fans voor Matt, is het geen verrassing dat de acteur een nettowaarde van $ 2 miljoen heeft weten te vergaren. Hoewel dat een hele prestatie is, is de belangrijkste vraag die we allemaal hebben … zal Matt terugkeren voor seizoen 4 van Manifest ?

Matt ZAL terugkeren voor 'Manifest' seizoen 4

Terwijl het nieuws over de annulering van de serie na drie seizoenen, kijkers met veel vragen achterlaat, komt de show niet alleen terug, maar Matt Long ook! Na maanden en maanden aandringen op een laatste seizoen van Manifest, in ieder geval om wat afsluiting te krijgen, greep Netflix de dag door de show op zich te nemen en het vierde seizoen te produceren.

Fans begonnen zich af te vragen wie van de cast zou terugkeren, en hoewel het geen verrassing is dat Dallas en Roxburgh hun iconische rollen van Michaela en Ben Stone op zich zullen nemen, zal Matt Long ook terugkeren om zijn rol van Zeke voor nog een laatste seizoen, en we kunnen niet wachten!

Aanbevolen: