Twitter wil Megan Fox en Kourtney Kardashian daten na SKIMS-shoot

Twitter wil Megan Fox en Kourtney Kardashian daten na SKIMS-shoot
Twitter wil Megan Fox en Kourtney Kardashian daten na SKIMS-shoot
Anonim

Je Twitter-tijdlijn moet vandaag misschien worden voorzien van een NSFW-tag dankzij Megan Fox en Kourtney Kardashian!

Sociale media staan in vuur en vlam met pikante foto's van Hollywood's favoriete beste vriendenduo, die hebben geposeerd in een sexy fotoshoot voor SKIMS shapewear, eigendom van Kardashian's zus Kim Kardashian West.

De foto's laten weinig aan de verbeelding over, en fans hebben besloten dat het tijd is voor het superster-paar, dat de afgelopen twaalf maanden veel media-aandacht heeft gehad sinds ze met hun rocker-vriendjes naar de beurs gingen, om de jongens te dumpen en gewoon zelf bij elkaar huppelen.

"Kunnen Megan Fox en Kourtney Kardashian hun lamme vriendjes dumpen en met elkaar uitgaan?" schreef een hoopvolle fan.

"Ik weet niet of de wereld het duo aankan dat nu Megan Fox en Kourtney Kardashian is", vroeg een ander.

De reeks foto's toont de BFF's in een reeks SKIMS-ondergoed, elkaar fruit voerend en verleidelijk poserend. De foto's worden met zo'n frequentie opnieuw gepost, sommige gebruikers zijn begonnen met het plaatsen van het oude refrein, "als ik een dollar had voor elke keer dat de Megan Fox en Kourtney Kardashian-afbeeldingen op mijn tijdlijn verschenen…"

Fox en Kardashian maakten contact via hun vriendjes Machine Gun Kelly en Travis Barker, die al tien jaar een vriendschap hebben. Het viertal klikte en is niet bang geweest om te pronken met hun liefde voor elkaar terwijl ze hun dubbele dates delen op sociale media.

Anderen prijzen de foto's omdat ze laten zien dat vrouwen eigenaar worden van hun seksualiteit, zelfs nadat ze hun 20e hebben verlaten.

"Ik ben echt dol op het feit dat de nieuwe 'it'-meisjes ouder zijn dan 35", schreef een gelukkige criticus, terwijl een ander zei: "Megan Fox & Kourtney Kardashian zijn midden 30 en 40 jaar geven deze jonge meisjes rennen voor hun geld!Ik ben het zat dat mensen doen alsof 30 en 40 oud zijn. Veel mensen beginnen er op hun best uit te zien rond die tijd."

Sommige fans kunnen niet beslissen of ze bij de meisjes willen zijn of bij de meisjes willen zijn. De shoot is zo hot dat sommige kijkers zelfs twijfelen aan hun seksualiteit.

"Ik wil ingeklemd zitten tussen Megan Fox en Kourtney Kardashian", was een veelvoorkomend gevoel dat op Twitter werd geuit kort nadat de afbeeldingen waren verdwenen.

"Het zien van Megan Fox & Kourtney Kardashian modelleren voor SKIMS doet me twijfelen aan mijn seksualiteit xxx", schreef een verwarde fan, terwijl een ander de perfecte manier vond om zichzelf in de koppeling te voegen. "Ik wou dat ik de appel was tussen Megan Fox en Kourtney Kardashian," zeiden ze.

De ingebeelde koppeling is misschien niet helemaal buiten het bereik van geïnteresseerde fans. Vorige week plaatste Fox een brutale Instagram-foto van de BFF's in de badkamers bij de MTV Video Music Awards en ondertitelde de foto "Kourtney en ik zijn verliefd."

Eerst kwam het Instagram-onderschrift. Toen kwam de SKIMS-fotoshoot. Wat zal de toekomst zijn voor onze favoriete pittige dames?

Aanbevolen: