Kim Kardashian verdient lof voor 'kapitaliseren' op de populariteit van Kourtney Kardashian en Megan Fox

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian verdient lof voor 'kapitaliseren' op de populariteit van Kourtney Kardashian en Megan Fox
Kim Kardashian verdient lof voor 'kapitaliseren' op de populariteit van Kourtney Kardashian en Megan Fox
Anonim

Kourtney en Megan zagen er fantastisch uit in een nieuwe fotoshoot voor SKIMS.

Kim Kardashian verdiende lof nadat ze de esthetiek van Megan Fox en Kourtney Kardashian's rockstar-vriendin had gekapitaliseerd in een nieuwe promotie voor haar shapewear-merk. Megan en Kourtney zijn de laatste tijd behoorlijk close geweest - sinds ze een foto van zichzelf hebben gepost, terwijl ze hun vriendjes, Machine Gun Kelly en Travis Barker, kussen.

De vrouwen zijn snel 'verliefd' geworden, zoals Fox in haar bijschrift deelde. Terwijl fans het duo alleen zagen deelnemen aan een leuke foto op de VMA's, ging Kim Kardashian aan het werk en profiteerde van het moment.

Kourtney en Megan poseren voor SKIMS

Kim Kardashian is een zakenvrouw, reality-tv-ster, model- en marketinggenie. De oprichter van KKW Beauty haalde haar zus Kourtney en haar nieuwe BFF, Megan Fox, binnen voor een leuke fotoshoot, waar ze SKIMS-nietjes aantrokken die zeker weer uitverkocht zullen raken. Kardashian is altijd geprezen voor het betaalbaar, comfortabel en perfect maken van haar shapewear-merk voor dagelijks gebruik.

Kourtney en Megan zien er zo prachtig uit op de foto's van de fotoshoot, dat fans willen dat de vrouwen hun vriendjes dumpen en in plaats daarvan met elkaar uitgaan.

“Kim weet zeker hoe hij een moment moet verzilveren”, schreef een fan over de campagne.

In een reeks foto's zien we Kourtney en Megan loungen met een schaal kersen, een boeket rozen vasthoudend en een appel delen (of proberen te delen). De vrouwen dragen zwarte shapewear op de meeste foto's en voorzien ze van identieke groene manicures.

“Skims was zo’n briljante zet van Kim K…” zei een ander.

“Kourtney Kardashian en Megan Fox's fotoshoot voor SKIMS is zo hot. Ze zouden gewoon hun rare vriendjes moeten dumpen en het eindspel worden, ugh..” merkte een gebruiker op.

"Kim Kardashian is echt een marketing-GENIE voor deze Skims-kampaign," gutste een ander.

“Kim is een genie!!!” een fan schreef.

“Kim Kardashian weet precies wat ze doet door een Skims-campagne samen te stellen met Kourtney en Megan Fox. De marketingstrategie is briljant, voegde een fan eraan toe.

Megan en Kourtney zijn vaak gespot op dubbele dates met hun partners. Tijdens de VMA's eerder deze maand betreden de twee het podium om het optreden van hun rockstar-vriendjes te introduceren, en noemden ze hen hun 'toekomstige baby-papa's'.

Aanbevolen: