Dit is waarom Jennifer Garner zo herkenbaar lijkt voor fans

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Jennifer Garner zo herkenbaar lijkt voor fans
Dit is waarom Jennifer Garner zo herkenbaar lijkt voor fans
Anonim

Lange tijd stonden Jennifer Garner in de schijnwerpers. Toen haar carrière opblies, trouwde ze met een van Hollywoods favoriete vrijgezellen, en ze begon zelfs schattige kinderen tevoorschijn te halen (waaronder een die in wezen haar mini-me is), fans die praktisch geobsedeerd zijn door Jennifers leven.

Toen er toen echtscheidingsgeruchten om haar en Ben begonnen te draaien, waren fans nog meer geïnteresseerd in wat er met Jennifer Garner aan de hand was. Het bleek echter dat ze nooit echt begreep waarom fans zo veel om haar relatie gaven (maar ze zegt dat zij en Affleck prima co-ouderschap hebben, dus daar is dat).

Jennifer leek zelfs behoorlijk verrast dat fans zoveel om haar relatie met Ben en het einde van hun huwelijk gaven. Dat maakt haar behoorlijk herkenbaar, zelfs als een beroemdheid op de A-lijst.

Jennifer Garner ziet zichzelf niet als een beroemdheid

De belangrijkste reden waarom Jennifer Garner zo verdomd herkenbaar is, is dat ze zichzelf helemaal niet als een beroemdheid lijkt te beschouwen. Ja, ze moest letterlijk naar de rechtbank om haar kinderen uit de schijnwerpers te houden (en te voorkomen dat paparazzi ze zouden stalken), maar Garner leek de omvang van de fascinatie van het publiek voor haar familie niet te beseffen.

In een ironisch tintje, in een allesomvattend interview dat Jennifer over haar huwelijk gaf, gaf ze iets toe dat fans super herkenbaar vonden, hoewel super raar.

Jennifer suggereerde wel dat de geruchten over Bens geflirt met hun oppas niet waar waren, maar ze bevestigde ook dat de media-razernij haar verraste. Ze beschreef het zien van haar familie op het nieuws als "daar waren we", alsof het een schok voor haar was.

Toen legde ze uit dat ondanks de media-aandacht en roddels, haar huwelijk met Ben 'echt' was en niet 'voor de camera's. Hoewel mensen hoopten dat ze weer bij elkaar zouden komen, gaf Jennifer toe dat ze had geaccepteerd dat het huwelijk op dat moment voorbij was en dat ze zich alleen maar aan het voorbereiden was om verder te gaan.

Maar toen bracht ze iets naar voren dat nog meer benadrukte hoe niet-elite Jennifer werkelijk is.

Jennifer Garner was een fan van Brad Pitt-Jennifer Aniston

In datzelfde interview over haar eigen huwelijk, vertelde Jennifer hoe mensen wilden dat zij en Ben dingen zouden oplossen, en hoe ze dat min of meer begreep. Ze gaf tenslotte toe: "Toen Jen Aniston en Brad Pitt uit elkaar gingen, verlangde ik ernaar iets te zien dat zei dat ze weer bij elkaar zouden komen."

Het is duidelijk dat Jennifer zichzelf niet als een superster ziet; ze ziet zichzelf als een fan van Brad en Jen en begrijpt daarom de "verzending" van stellen door het publiek. Het is interessant dat ze de parallellen in de twee relaties niet leek te beseffen, aangezien fans Jennifer en Ben min of meer gelijkstelden met een machtspaar vergelijkbaar met Jennifer en Brad.

Aanbevolen: