8 keer dat Nicole Richie helemaal herkenbaar was

Inhoudsopgave:

8 keer dat Nicole Richie helemaal herkenbaar was
8 keer dat Nicole Richie helemaal herkenbaar was
Anonim

Nicole Richie maakt contact met mensen overal met haar ongefilterde humor en unieke perspectief dat haar net zo herkenbaar als beroemd maakt. Sinds ze debuteerde in het reality-tv-programma The Simple Life (2003), heeft Nicole een grote invloed gehad op fans van reality-tv, de popcultuur en zowel de entertainment- als de mode-industrie. In Candidly Nicole (2014) noemt ze zichzelf een "ondernemer, filantroop, schrijfster, actrice, moeder en, belangrijker nog, mode-innovator." Als zo'n veelzijdig persoon is er iets aan haar dat iedereen aanspreekt.

Van onhandig gênante familieleden, tot per ongeluk haar haar in brand steken, tot publiekelijk een zenuwinzinking, Nicole heeft gemeenschappelijke ervaringen met een gemiddeld persoon ondanks het sterrendom. Fans resoneren met Nicole terwijl ze Candidly een echt eenvoudig leven leidt dat een authentieke menselijke ervaring weerspiegelt. Enkele van haar meest herkenbare momenten bewijzen dat we allemaal mensen zijn - en de kleine dingen in het leven plaatsen het 'menselijke' in 'de mensheid'.

8 Nicole heeft haar haar in brand gestoken tijdens verjaardagsviering

Nicole deelde beelden op Instagram van toen ze haar haar in brand ving terwijl ze de kaarsjes van haar taart aan het uitblazen was op haar 40e verjaardag. De taart bevatte liefdevol een schattige throwback-foto van haar en las: "Happy Birthday, Nicole!" in witte glazuur. Eerst schreeuwend, daarna lachend, sloeg ze de vlammen neer met hulp van een gast. Ze ondertitelde de post op een slimme manier met: "Nou … tot nu toe 40 is ?".

7 Nicole vertelde over haar adoptie en vader Lionel Richie

nicole-richie-lionel-richie-brenda-harvey-richie
nicole-richie-lionel-richie-brenda-harvey-richie

Nicole werd op 9-jarige leeftijd geadopteerd door Lionel Richie en Brenda Harvey, die sindsdien zijn gescheiden, maar elk een sterke relatie met Nicole onderhouden. Lionel zag Nicole voor het eerst toen ze nog maar vier jaar oud was tijdens een Prince-concert en stal zijn hart toen hij tamboerijn speelde op het podium naast Prince zelf. Nadat hij Nicole's onstabiele gezinssituatie met haar biologische ouders had ontdekt, beloofde hij haar nooit te verlaten en steunde hij haar leven en carrière.

6 Nicole is een geweldige grote zus voor haar jongere broers en zussen

Nicole is de oudste halfbroer van Sofia en Miles Richie, de twee biologische kinderen van haar geadopteerde vader Lionel Richie. Ze is een beschermende grote zus die ook bekend staat om haar jongere broers en zussen. Bij het vieren van Sofia's verloving met Elliot Grainge, deelde Nicole een Instagram-verhaal dat een hilarisch herkenbaar zustermoment onthulde (de moderne versie van homevideo's van het gezin). Sofia leek gekrenkt toen Nicole lachte met haar vriendin: 'Haat me niet omdat ik mooi ben.”

5 Nicole is een thuiswerkende moeder met twee kinderen

Nicole Richie en haar man wandelen samen met hun kinderen
Nicole Richie en haar man wandelen samen met hun kinderen

Als moeder die thuis werkt, vertelde Nicole aan People: "Het gaat erom te doen wat je kunt, de balans in je eigen leven te vinden." Nicole heeft twee kinderen met Joel Madden van de band Good Charlotte, een veertienjarige dochter Harlow en een twaalfjarige zoon Sparrow. Ze zegt: "Elk gezin is anders, elk huishouden is anders opgezet en het is gewoon een constant spel van prioriteiten stellen - het is elke dag een puzzel.”

4 Nicole's Alter Ego is een milieubewuste rapster

Nicole's alter ego, Nikki Fre$h, is een tuinman en rapper die de spirituele overtuigingen van tuinieren verheerlijkt door middel van valmuziek. Fre$h maakt milieubewuste keuzes terwijl hij zieke beats laat vallen en optreedt in extravagante muziekvideo's. In 2020 bracht Fre$h haar eigen titelloze show uit die Nicole's liefde voor de natuur parodieert. In datzelfde jaar debuteerde ze ook met een album, Unearthed, bestaande uit satirische nummers en "voicemail-skits" over het redden van de bijen en gezonder leven.

3 Nicole's zenuwinzinking leidde tot achter de muziek

Nicole kreeg een zenuwinzinking die leidde tot het werken met VH1 aan een aflevering van Behind the Music; die over het algemeen een muzikale artiest of groep profileert, maar Nicole Richie bewijst dat er maar één nummer nodig is. "VH1 Nation wordt meer dan een nummer. Het wordt een beweging." Hoewel papa Lionel Richie het afkeurde, heeft Nicole haar kinderdroom waargemaakt om haar eigen Behind the Music te hebben - nu mist ze gewoon een blockbuster-kaart.

2 Nicole ondersteunt lokaal met Etsy Creator Collab lanceert Homewares-lijn

Nicole verenigde zich met haar favoriete Etsy-ambachtslieden in een exclusieve House of Harlow 1960 Creator Collaboration. Nicole is een fervent Etsy-shopper, dus toen Etsy haar benaderde, greep ze gretig de kans om het werk van haar favoriete shops te laten zien. Ze streefde ernaar om lokale Californische winkels en BIPOC-makers te ondersteunen. De collectie is de eerste lijn van huishoudelijke artikelen ontworpen door Nicole, in samenwerking met de specifieke media van elke ambachtsman, en geïnspireerd door de woestijn en het leven in Californië.

1 Nicole heeft tegenspoed overwonnen en waardeert eigenliefde

Nicole had in haar jonge jaren problemen met geestelijke gezondheid en middelenmisbruik, wat resulteerde in meerdere arrestaties en opnames in een afkickkliniek, waar ze uiteindelijk clean zou worden. Nicole is transparant geweest over haar worsteling met een eetstoornis en heroïneverslaving, inclusief het delen van haar triomfantelijke reis van doorzettingsvermogen om die ontberingen te overwinnen. Zoals beschreven door Judith Regan: Er is iets aan haar dat kwetsbaar is, waar mensen zich mee identificeren. Ze is als het weeskind dat het leven van de prinses leidde.'

Aanbevolen: