Dit is waarom de Stichting van Ryan Seacrest niet zo liefdadig lijkt

Inhoudsopgave:

Dit is waarom de Stichting van Ryan Seacrest niet zo liefdadig lijkt
Dit is waarom de Stichting van Ryan Seacrest niet zo liefdadig lijkt
Anonim

Met zijn heerlijke publieke persoonlijkheid en zijn buitengewoon lange cv in Hollywood, is Ryan Seacrest een favoriet bij de fans. Het maakt niet uit of hij 'American Idol' host of naast Kelly Ripa zit voor 'Live with Kelly and Ryan', Seacrest is een hoofdbestanddeel van het tv-circuit.

Het is duidelijk dat hij het goed heeft gedaan in dit vak, met maar liefst $ 450 miljoen op zijn naam. Hoewel fans kunnen aannemen dat Seacrest in de loop der jaren hard heeft gewerkt om zijn miljoenen op te bouwen, is hij er blijkbaar ook niet vies van om er veel van weg te geven.

De manier waarop hij zijn geld uitgeeft, is net zo gevarieerd als de manier waarop hij het verdient, en nogal wat van Ryans geld gaat naar goede doelen. Het enige probleem is dat Ryan's persoonlijke stichting, die hij heeft opgericht en onderschrijft, een aantal duistere onderhandelingen heeft, volgens gepubliceerde informatie over de innerlijke werking ervan.

Ryan creëerde zijn eigen filantropische organisatie

Ryan heeft in de loop der jaren veel geld gedoneerd aan verschillende goede doelen, maar in 2010 startte hij zijn eigen stichting. De Ryan Seacrest Foundation draagt grotendeels bij aan kinderziekenhuizen; het heeft programma's ontwikkeld in tien gezondheidscentra en ziekenhuizen in de Verenigde Staten.'

Maar de slogan van de stichting is "de jeugd van tegenwoordig inspireren door middel van op amusement en onderwijs gerichte initiatieven." Hoewel de stichting ziekenhuizen en gezondheidscentra als begunstigden vermeldt, werkt de organisatie aan de creatieve kant van de dingen om radio- en tv-activiteiten naar kinderen in ziekenhuizen te brengen.

De stichting bouwt "omroepmediacentra" in kinderziekenhuizen (ze heten Seacrest Studios) waar kinderen en hun families gebruik van kunnen maken. Een verrassend nieuwsartikel uit 2020 van een lokale publicatie suggereerde echter dat er iets niet klopt aan de inspanningen van de Ryan Seacrest Foundation.

Een bron suggereert dat de liefdadigheidsinstelling van Ryan Seacrest zijn mensen te veel beta alt

LA Magazine meldde in 2020 dat de Ryan Seacrest Foundation, een legale non-profitorganisatie, lang niet zoveel geld uitgeeft als het doet vermoeden aan die "uitgezonden mediacentra" voor kinderen in nood.

Uit de belastingdocumenten van de stichting blijkt zelfs dat de cijfers een beetje zorgwekkend zijn in termen van wat er wordt uitgegeven aan kinderen en wat wordt besteed aan het betalen van het personeel van de Stichting, die toevallig familieleden van Seacrest zijn.

Het tijdschrift verklaarde dat Ryan's zus, die wordt gecrediteerd met "het runnen van het goede doel", $ 250K verdiende in 2018. Ryan's vader, die een onroerendgoedadvocaat is met een "jaarlijkse provisie om het juridische werk van de Foundation af te handelen", verdiende $ 96K op provisie. Dat betekent dat hij misschien helemaal geen juridisch werk voor de Stichting heeft gedaan (hoewel het mogelijk is dat hij dat wel deed).

Verrassend genoeg lijkt de Stichting geen publieke kritiek te hebben gekregen omdat ze slechts 23,4 procent van haar uitgaven aan daadwerkelijke liefdadigheid besteedt. De industriestandaard, en het minimum voor accreditatie van het Better Business Bureau, is 65 procent.

Aanbevolen: