Meghan Markle's enige obsessie is eigenlijk best herkenbaar

Inhoudsopgave:

Meghan Markle's enige obsessie is eigenlijk best herkenbaar
Meghan Markle's enige obsessie is eigenlijk best herkenbaar
Anonim

Iedereen die van memes houdt, heeft waarschijnlijk die ene gephotoshopte afbeelding gezien van Meghan Markle die een Herbalife-blenderfles vasthoudt. Maar hoewel Meghan niet veel van de supplementschema's en andere MLM-aankopen lijkt te kopen, heeft ze één obsessie waardoor ze klinkt als een infomercial.

Ja, het is een tijdje geleden dat Meghan ging zitten en sprak over iets anders dan koninklijk drama. Maar wie kan het haar kwalijk nemen -- Piers Morgan noemde haar net een goudzoeker!

Hoe dan ook, eeuwen geleden onthulde Meghan iets over haar persoonlijke leven waardoor ze veel herkenbaarder lijkt dan de media haar tegenwoordig afschilderen.

Wat is de enige obsessie van Meghan Markle?

In een interview, een flink aantal jaren geleden, ging Meghan zitten voor een interview dat niet alleen over haar koninklijk huwelijk en huwelijk en drama ging. Ze had Harry zelfs nog niet eens ontmoet.

In plaats daarvan werd ze gevraagd naar haar werk op tv, haar vroegere carrièrepad dat op een verrassende manier overeenkwam met Robin Thicke, en andere alledaagse celeb-dingen.

En in dat interview gaf Meghan toe dat ze één obsessie had waardoor ze eindeloos kletste als een plakkerige infomercial: haar Vitamix.

De actrice en nu-koningin gaven toe dat ze een goede kok is - ze kan wat zout of citroen toevoegen om een gerecht pit te geven. Maar haar ware roeping is het opzwepen van levensonderhoud via Vitamix.

Ja, Meghan Markle was vroeger geobsedeerd door haar Vitamix

Ok, dus misschien heeft ze tegenwoordig een fulltime chef-kok in dienst, maar toen ze een reizende actrice was, vertrouwde Meghan behoorlijk zwaar op haar Vitamix. Ze zei dat ze haar blender ooit meenam op een weekendtrip, waar ze eigenlijk iedereen in haar vriendengroep moest voeden.

Ze verscheepte haar Vitamix zelfs in haar auto toen ze hem naar, blijkbaar, Canada vervoerde terwijl ze acteerde in 'Suits'.

Meghan legde uit dat ze "niet kan reizen zonder" het apparaat, en dat het op dit moment "als een reclamespotje" was om haar liefde voor de Vitamix met iedereen te delen.

Destijds gaf ze toe dat ze haar Vitamix voor alles gebruikte, van pesto tot shakes, en zo te horen ook voor al het andere. Ze leeft misschien niet langer van de ma altijden die door de blender worden verstrekt, maar de kans is groot dat Meghan nog steeds een of twee Vitamixen bezit.

Behalve nu, kan het zijn dat haar chef-kok er smakelijke lekkernijen in maakt, terwijl Meghan zelf een menigte voedt. En ze heeft waarschijnlijk haar lesje geleerd over steeds maar weer doorgaan over haar liefde voor een trendy maar toch handig apparaat! Tenminste deze ene obsessie, waar fans zich waarschijnlijk mee kunnen identificeren.

Aanbevolen: