Wat Gossip Girl-sterren Penn Badgley en Chace Crawford echt denken over hun tijd in de show

Inhoudsopgave:

Wat Gossip Girl-sterren Penn Badgley en Chace Crawford echt denken over hun tijd in de show
Wat Gossip Girl-sterren Penn Badgley en Chace Crawford echt denken over hun tijd in de show
Anonim

Misschien een van de meest populaire tienerdrama's van zijn tijd, werd Gossip Girl een wereldwijd fenomeen sinds de pilot eind 2007 werd uitgebracht. De show volgde de dramatische levens van jonge rijke socialites die een prestigieuze middelbare school in New York bezochten York. Tussen verwrongen schurken en stomende relaties navigeerden de modieuze karakters van Gossip Girl hun jeugd met de overkoepelende online aanwezigheid van Gossip Girl, ingesproken door Kristen Bell, die elke beweging bespioneerde.

Na de finale van de show ontwikkelde de succesvolle cast van de serie een aantal behoorlijk grote acteercarrières. Acteurs uit de A-lijst zoals Blake Lively, Leighton Meester, Chase Crawford en Penn Badgley vonden hun springplank naar het sterrendom in Gossip Girl. Tot op de dag van vandaag is de cast van de originele serie niet verlegen om terug te blikken op hun jaren in de show en te praten over hun ervaringen op Gossip Girl. Dus laten we eens kijken naar wat de leidende jongens van Gossip Girl, Crawford en Badgley, te zeggen hadden over hun tijd in de show.

8 Het duurde even voordat ze hun roem verwerkten

Bij de release in 2007 werd Gossip Girl een enorme hit. De serie vergaarde een enorme wereldwijde aanhang gedurende de zes seizoenen. De jonge cast van de serie werd snel beroemd door hun rollen als de jonge rijke socialites die ze portretteerden en werden dus gedwongen om op relatief jonge leeftijd te leren zich aan te passen aan het leven in de publieke belangstelling. Tijdens een exclusieve aflevering van Podcrushed vertelden Gossip Girl-sterren Crawford en Badgley over hun tijd in de show en hoe hun leven daardoor is veranderd.

Crawford benadrukte dat we beroemd moesten worden en zei: "We waren zo jong toen we Gossip Girl deden. Misschien een jaar of twee later zei jij [Badgley] iets in de trant van: 'Ik ben dat allemaal nog steeds aan het verwerken, want ik weet zeker dat jij dat ook bent'."Voordat ik eraan toevoegde: "Ik zal dat nooit vergeten omdat het me deed denken: 'Misschien heb ik niet volledig verwerkt wat we hebben doorgemaakt.' Het was gek."

7 Mensen associëren ze nog steeds met hun Gossip Girl-personages

Zowel Crawford als Badgley hebben een behoorlijk indrukwekkende carrière op het scherm ontwikkeld sinds ze Gossip Girl verlieten via hun hoofdrollen in shows zoals respectievelijk The Boys en You. Het lijkt er echter op dat het paar jonge acteurs nog steeds wordt geassocieerd met hun personages van Nate Archibald en Dan Humphries. Tijdens het Podcrushed-interview benadrukte Badgley dit, omdat hij zei dat fans hem nog steeds als Dan noemen sinds de finale van de show in 2012.

6 Dit is hoe ze zich voelden over de aandacht die ze kregen van de show

Zoals eerder vermeld, kregen zowel de show als de cast van Gossip Girl aanzienlijke wereldwijde aandacht gedurende de 5-jarige reeks van de serie. Later in het Podcrushed-interview beschreef Crawford het gevoel van de aandacht als "Mickey Mouse in Disneyland", zoals het publiek hem als zijn personage zou zien wanneer hij in New York zou zijn. Crawford onthulde vervolgens zijn worsteling met paranoia die hierdoor ontstond.

5 Zo voelden ze zich toen de show eindigde

Later in het Podcrushed-interview vertelden Badgley en Crawford hoe ze na afloop van de show met roem en aandacht omgingen. Vooral Crawford vergeleek het gevoel met een atleet die met pensioen ging. De acteur sprak over hoe het was geweest om zoveel jaren door te brengen voor iets dat alleen maar abrupt eindigde, waarbij hij verklaarde dat een groot gevoel van zijn identiteit "onder hem vandaan was getrokken".

4 Al met al hadden ze een goede ervaring met het filmen van de show

Ondanks de ups en downs waarmee het paar te maken kreeg tijdens hun run op Gossip Girl, lijkt het alsof ze met een positieve kijk op hun tijd in de show kunnen terugkijken. Tegen het einde van het Podcrushed-interview benadrukte Crawford dit terwijl hij terugkeek op de goede herinneringen die ze hadden gemaakt tijdens het filmen van de show.

Crawford verklaarde: "Ondanks alle gekke dingen die we hebben meegemaakt, hadden we zo'n goede tijd", voegde hij eraan toe, "We hebben allemaal goed gelachen en goedemorgen en goede late nachten op de set gehad. Ik bedoel, het was een bijzondere tijd.”

3 Hun woonsituatie kwam overeen met de dynamiek van de show

Alle fans van de serie zullen zich de dynamiek herinneren tussen de drie hoofdrolspelers van de serie, Nate Archibald (Crawford), Dan Humpries (Badgley) en Chuck Bass (Ed Westwick). Terwijl rijke jongens en beste vrienden Nate en Chuck hun streken uithaalden, werd "eenzame jongen" Dan aan de kant geworpen en gezien als een buitenstaander. Tijdens het Podcrushed-interview maakten Crawford en Badgley de draak met deze dynamiek toen ze onthulden dat Crawford en Westwick tijdens het filmen van de show echt samenwoonden zonder Badgley.

2 Dit was de moeilijkste scène om te filmen voor Penn Badgley

Tijdens de 5 jaar dat Gossip Girl in de ether was, zagen fans een overvloed aan gecompliceerde ups en downs waarmee de personages werden geconfronteerd. Het is geen verrassing dat sommige scènes bijzonder moeilijk te filmen waren voor de castleden. Tijdens een exclusieve Explain This-video voor Esquire vertelde Badgley welke specifieke Gossip Girl-scène hij de slechtste vond om te filmen.

De 35-jarige acteur verklaarde: De laatste, waar ik moest zeggen: 'Gossip Girl is dood'… ik kon het niet bij elkaar houden. Er kwam iets over me heen en ik kon het gewoon niet zeggen … ik bleef lachen, ik kon gewoon niet stoppen, ik zweette, ik had een uittredingservaring.”

1 Ondertussen had Chace Crawford geen idee wat er in de show gebeurde

In tegenstelling tot Badgley, lijkt het alsof Crawford een veel luchtigere tijd had om Gossip Girl te filmen vanwege een heel bijzondere reden. Tijdens een interview met The Independent onthulde Crawford dat hij tijdens zijn tijd in de show nog nooit een enkele aflevering had gezien of andere verhaallijnen had gevolgd. Dit resulteerde erin dat Crawford "geen idee" had van wat er in de bredere show om hem heen gebeurde.

De acteur verklaarde: "Ik had geen idee wat er in een andere verhaallijn aan de hand was, omdat het me gewoon niet kon schelen".

Aanbevolen: