Penn Badgley en Chace Crawford onthullen waarom ze geen Gossip Girl-reboot zullen doen

Penn Badgley en Chace Crawford onthullen waarom ze geen Gossip Girl-reboot zullen doen
Penn Badgley en Chace Crawford onthullen waarom ze geen Gossip Girl-reboot zullen doen
Anonim

Hey Upper East Siders: Chace Crawford en Penn Badgley hebben gepraat via videochat.

In een videochat voor Variety's Actors on Actors spraken Chace Crawford (die Nate Archibald speelde) en Penn Badgley (die Dan Humphrey speelde) over hun tijd in het populaire tienerdrama Gossip Girl.

Gossip Girl is een Amerikaans tienerdrama gebaseerd op de boekenreeks geschreven door Cecily von Ziegesar. De serie liep zes seizoenen op The CW-netwerk, van 2007 tot 2012. De show wordt verteld door een onbekende blogger genaamd "Gossip Girl", die bekend staat om het blootleggen van de nieuwste schandalen onder de tieners uit de hogere klasse die in de Upper East Side van Manhattan wonen..

Volgens Harper's Bazaar bestelde Warner Bros. in juli 2019 een Gossip Girl-remake voor HBO Max. Het enige bevestigde castlid dat in de reboot verschijnt, is Kristen Bell, de stem van Gossip Girl.

Volgens een interview met Vogue is Badgley opgewonden om te zien hoe de reboot zal worden uitgevoerd, ook al ziet hij zijn personage, Dan, niet verschijnen. "Ik weet er niet veel van, maar ik ben benieuwd hoe het anders zal zijn. Het heeft verandering nodig en ik weet zeker dat ze daar meer aan denken dan ik. Ik weet zeker dat ze het zullen uitvinden en het geweldig zullen maken, "zei hij.

Crawford onthulde in 2019 aan Entertainment Tonight dat hij zichzelf ook niet ziet in een reboot. Hij zei: "We worden een beetje te oud om naar de universiteit te gaan."

Hoewel Penn Badgley en Chace Crawford geen deel zullen uitmaken van de Gossip Girl-reboot op HBO Max, uitte Badgley verder zijn opwinding over het zien van een nieuwe groep Upper East Siders.

"Kerel, ik ben zo geïnteresseerd om te zien hoe het is," zei Badgely. “Ik wens ze het beste. Ik ben ook echt geïnteresseerd om te zien hoe mensen erop reageren.”

Hoewel Badgley de Gossip Girl-reboot ondersteunt, staat hij niet te popelen om afleveringen van de originele show te bekijken. Beide acteurs onthulden dat ze het "ongemakkelijk" vinden om de serie alleen te bekijken.

GERELATEERD: Dit is wat Blake Lively heeft gedaan sinds Gossip Girl

Volgens Decider zegt Badgley dat hij de show al jaren niet meer heeft gezien, maar hij heeft hem wel met zijn vrouw bekeken voordat ze in het huwelijksbootje stapten. "Het moet zes maanden zijn geweest nadat we elkaar ontmoetten," zei hij. “Ze had het nog nooit gezien, en dat is de laatste keer dat ik me kan herinneren dat ik een aflevering heb gezien. Ik herinner me zelfs dat het toen niets met de show te maken had, maar het was erg moeilijk om naar te kijken. Deze snapshots van jezelf als je 20, 21, 22 jaar oud bent. Wie kan daar van genieten? Soms is het gewoon ongemakkelijk.”

Toen hij Crawford vroeg of hij onlangs naar de show had gekeken, antwoordde hij: "Buddy, je moet me vastbinden op een brancard en mijn ogen openen als Clockwork Orange," zei Crawford. "Maar nee, het zou interessant zijn om het eerste paar te zien, misschien."

Aanbevolen: