The Crocodile Hunter leeft voort: hoe de familie van Steve Irwin zijn erfenis in leven heeft gehouden

Inhoudsopgave:

The Crocodile Hunter leeft voort: hoe de familie van Steve Irwin zijn erfenis in leven heeft gehouden
The Crocodile Hunter leeft voort: hoe de familie van Steve Irwin zijn erfenis in leven heeft gehouden
Anonim

Steve Irwins dood in 2006 was een tragedie voor zijn familie en dierenliefhebbers over de hele wereld. Ook bekend als de Crocodile Hunter voor de show met dezelfde naam die hem beroemd maakte op het Animal Planet-kabelnetwerk, werd Irwin een instelling vanwege zijn liefde voor dieren en zijn verlangen om zowel de natuur te behouden als zijn fans te informeren over de wonderen van het dier koninkrijk

Hoewel hij beroemd was vanwege het worstelen met krokodillen en alligators, was Irwin net zo goed een opvoeder als een entertainer, zodat zijn publiek het van dichterbij kon bekijken. Toen hij in 2006 door een pijlstaartrog werd gestoken, had Irwin al een lange erfenis van natuurbehoud achtergelaten, maar helaas liet hij ook een vrouw en zijn twee kinderen achter, Bindi en Robert Clarence Irwin. Hoewel Irwin deze wereld enkele jaren geleden verliet, heeft zijn familie zijn erfenis van naturalisme, natuurbehoud, onderwijs en entertainment levend gehouden. Zo houden zijn weduwe Terri Irwin en hun twee kinderen de herinnering aan Steve Irwin levend.

8 Terri Irwin hielp Steve Irwin beroemd te maken

The Crocodile Hunter werd niet het succes dat hij had met het werk van Steve Irwin alleen. Terri Irwin maakte net zo goed deel uit van de conceptie en productie van de show. Het paar ontmoette en werd verliefd op hun wederzijdse liefde voor de natuur en dieren. Voordat ze bij Steve was, was Terri Irwin al een ervaren dierenarts en had ze een bloeiende dierenreddingspraktijk in Cougar County, waar ze dieren zoals vossen, poema's en andere dieren zou rehabiliteren en weer vrijlaten in het wild. De twee ontmoetten elkaar toen Terri Australië bezocht tijdens een naturalistische tour, ze kregen al snel het idee voor Steve om een tv-show te doen, en de rest is geschiedenis.

7 Terri Irwin bezit nu een dierentuin

Hoewel ze haar liefde in 2006 verloor, liet Terri zich er door de dood van Steve niet van weerhouden haar natuurbeschermingswerk voort te zetten. Hoewel geboren in Oregon, woont Terri Irwin nog steeds in het geboorteland van Steve Irwin, Australië. Steve was naast al zijn televisie- en natuurbeschermingswerk ook dierenverzorger. Terri zet dat werk voort als eigenaar van de Australia Zoo in Queensland.

6 Bindi Irwin deed meerdere shows en documentaires

Het paar nam hun jonge kinderen op in verschillende van hun shows en projecten, en ze brachten met succes dezelfde liefde voor de natuur bij zowel hun dochter Bindi als hun zoon Robert. Bindi Irwin speelde als kind en als volwassene de hoofdrol in vele natuurdocumentaireseries en -films. Ze presenteerde Bindi The Jungle Girl toen ze nog maar 9 was voor de Australische openbare omroep en Discovery Kids. Ze was ook een co-presentator van Steve Irwin's Wildlife Warriors, een show die hulde brengt aan haar overleden vader.

5 Bindi is ook vertakt in de entertainmentwereld

Bindi Irwin met een baby koala
Bindi Irwin met een baby koala

Bindi Irwin waagde zich ook in de muziek- en filmindustrie, nam liedjes op en speelde af en toe een voice-overrol of een televisiecameo. Ze was zelfs een deelnemer aan seizoen 23 van Dancing With The Stars.

4 De hele familie schittert in een Animal Planet Show

In 2018 debuteerde op Animal Planet een nieuwe show die zowel de nalatenschap van Steve Irwin eert als fans in staat stelt zijn familie en hun nieuwe inspanningen op het gebied van natuurbehoud te volgen. Crickey It's The Irwins wordt nu gestreamd op Discovery+. Terri Irwin en Bindi Irwin houden Steve's werk gaande, maar hoe zit het met zijn enige zoon, Robert?

3 Robert Clarence Irwin is nu een nachtdierenexpert

Net als zijn zus en zijn vader is Robert Clarence Irwin op zichzelf een beroemdheid geworden. Hij co-creëerde een boekenreeks met de titel Robert Irwin: Dinosaur Hunter, en net als zijn zus presenteerde hij een reeks verschillende documentaires en docu-series van Discovery Channel en Animal Planet over natuur en dieren. Maar waar Robert het meest lijkt te gedijen, is als adviseur dierenexpert op late night televisie. Hij wordt vaak geïnterviewd voor zijn expertise, zoals hij was voor de miniserie Ten Deadliest Snakes. Maar het is zijn nieuwe optreden als nachtdierenexpert waar hij het meest gedijt. Dierenexperts zijn een langlopend onderdeel van de late night-televisie, vooral op The Tonight Show, waar Johnny Carson het idee populair maakte om af en toe dierenexperts in de show te hebben. Veel hosts zetten deze traditie nog steeds voort, zoals Jimmy Kimmel en Conan (voordat hij met pensioen ging), en dat geldt ook voor degene die nu Johnny Carson vervangt, Jimmy Fallon. Robert Irwin is nu een vaste gast op The Tonight Show als hun nieuwe dierenexpert, en tot nu toe heeft hij een roodstaartboa, schorpioenen, een lannervalk en vele andere wezens meegebracht die variëren van mooi tot dodelijk.

2 De Irwins steunen verschillende natuurbeschermingsorganisaties

Hoewel het publiek entertainen allemaal goed en wel is, is het het werk dat de familie doet om de natuur te behouden en dieren te beschermen dat hun overleden vader en echtgenoot echt eert. Bindi helpt geld in te zamelen voor Wildlife Warriors Worldwide, een van de grootste milieugroepen op aarde. Ook gaat 100% van de winst van de kledinglijn, Bindi Wear, naar de ziekenhuizen en natuurbehoudprogramma's van de Australian Zoo. De familie steunt ook de Sea Shepard Conservation Society, en het is niet verrassend dat ze een groep steunen die International Crocodile Rescue heet.

1 Zijn familie is zijn erfenis

Steve Irwin en zijn familie
Steve Irwin en zijn familie

Steve Irwin is er niet meer, maar zijn nalatenschap zal nog generaties lang voortleven dankzij de geweldige familie die hij de wereld heeft gegeven. Terri, Bindi en Robert zorgen ervoor dat hun vader en het werk dat hij deed nooit vergeten zal worden.

Aanbevolen: