Twitter is woedend na de laatste tweet van Kate Middleton

Twitter is woedend na de laatste tweet van Kate Middleton
Twitter is woedend na de laatste tweet van Kate Middleton
Anonim

Koninklijk familielid Kate Middleton ging naar Twitter om haar verdriet te uiten over de dood van schooljuf Sabina Nessa. Nessa werd op 17 september vermoord terwijl ze naar een pub in de buurt van haar huis liep. Ze was achtentwintig jaar oud.

Middleton's tweet bracht hulde aan het slachtoffer en aan andere recente moordslachtoffers in het Verenigd Koninkrijk. Ze begon met te tweeten: "Ik ben bedroefd door het verlies van nog een onschuldige jonge vrouw in onze straten." Aan het einde van haar tweet noemde ze zichzelf "C", wat neerkomt op de voornaam van Middleton, Catherine.

Twitter heeft haar oprechtheid in deze kwestie niet volledig gekocht. Middleton verscheen gisteravond niet bij de kaarslichtwake voor Nessa, waardoor gebruikers boos werden omdat ze het niet serieus nam. Voorafgaand aan Nessa's dood werd de 33-jarige Sarah Everard ook vermoord op straat in het Verenigd Koninkrijk. Middleton was aanwezig voor haar wake, maar bracht geen hulde aan haar op sociale media.

Meerdere gebruikers hebben Middleton ervan beschuldigd deze kwestie te gebruiken om meer media-aandacht te krijgen, maar andere gebruikers wilden dat ze haar positie zou gebruiken om geen posts op sociale media te plaatsen, maar om de straten te verbeteren. Een gebruiker twitterde: "Gedachten zijn leuk, maar lossen niets op. Gebruik je positie om een verschil te maken en uit hun standpunt te komen en te beginnen met pleiten."

Neesa was voor haar dood een basisschool in Lewisham, Zuidoost-Londen. CNN meldde dat rechercheurs dachten dat ze door Cator Park liep naar een bar op Pegler Square, waar ze van plan was een vriend te ontmoeten. De locatie was slechts vijf minuten verwijderd van haar huis.

Agenten hebben onlangs een man gearresteerd op verdenking van moord. Op het moment van deze publicatie verblijft de man momenteel in politiehechtenis. Agenten zijn ook op zoek naar een andere man in verband met haar moord. Foto's van de man en een voertuig zijn vrijgegeven, in de hoop dat iemand naar voren komt met informatie.

BBC meldde dat mensen informatiebladen over straatveiligheid uitdeelden tijdens de wake van Nessa. Het blad waarschuwt mensen om zich bewust te zijn van hun omgeving, hun waardevolle spullen te verbergen, tegemoet te komen aan tegemoetkomend verkeer en te proberen te voorkomen dat ze 's nachts alleen lopen.

Hoewel Middleton, Prins William en Prins Charles niet verschenen, stuurde de familie bloemen naar de wake om hun respect te betuigen. Gebruikers op Twitter hebben anderen aan dit gebaar herinnerd, en een gebruiker tweette: "Het verzenden van een tweet en bloemen is nauwelijks "pr" - het is eerder gewoon menselijk fatsoen en de hertogin werpt zeker licht op kwesties die politici negeren."

Er zijn geen andere opmerkingen van de koninklijke familie gemaakt met betrekking tot de toename van misdaad in de straten van het Verenigd Koninkrijk. Er is ook geen woord over acties die de koninklijke familie onderneemt om de straten te verbeteren. Op het moment van deze publicatie zijn er geen aanklachten ingediend tegen de man die door de politie is gearresteerd in verband met de dood van Nessa.

Aanbevolen: