Wie zou het zevende personage op 'Friends' zijn?

Inhoudsopgave:

Wie zou het zevende personage op 'Friends' zijn?
Wie zou het zevende personage op 'Friends' zijn?
Anonim

Tot op de dag van vandaag leren ' Friends'-fans nieuwe informatie over de show - zoals Monica die wordt vervangen door een body double, of bepaalde niet-gescripte momenten die daadwerkelijk in de show werden uitgezonden.

Bovendien had 'Vrienden' er in het begin heel anders uit kunnen zien. NBC had een andere visie en wilde een zevende personage implementeren om het demografische bereik van het publiek te vergroten. Uiteindelijk waren de makers van de show niet in het idee, en maakten ze het op een andere manier goed. Laten we eens kijken hoe het allemaal is verlopen.

Wie was het zevende 'Friends'-personage?

Zelfs de maker Marta Kauffman had niet al het succes verwacht dat 'Vrienden' zou verzamelen, iets dat tot op de dag van vandaag nog steeds relevant is. Volgens Kauffman naast Radio Times verwachtte ze dat de show maar een paar seizoenen zou duren, en dan naar iets anders zou gaan.

“Wat je verwacht dat er gaat gebeuren, is dat je een paar seizoenen in de ether bent en dan zal het uitsterven”, zegt Kauffman zakelijk. "Dus het feit dat we hier zijn, en de show nog steeds enigszins relevant is, is erg opwindend."

Natuurlijk is het niet meer dan normaal dat Marta een diepe verbondenheid voelde met de hoofdpersonen in de show, vooral met één in het bijzonder. “Omdat we ze hebben gemaakt, voel ik een connectie met elk van de personages; er was een deel van mij en David in hen', zegt ze. "Maar degene met wie ik me het meest identificeerde, was Monica."

De zes cast in de rol was perfect, maar NBC wilde een andere look voor de show. Er werd een extra personage gecast, maar de makers besloten het netwerk te overtuigen om het snoer door te snijden, omdat het gewoon niet bij hun visie paste. Laten we eens kijken wie er bijna als zevende lid op 'Friends' werd gecast.

Het netwerk wilde dat 'Pat The Cop' zich bij de hoofdcast zou voegen

Saul Austerlitz onthulde in zijn boek 'Generation Friends' dat de hoofdcast er bijna heel anders uitzag, met een zevende castlid dat in aanmerking kwam voor de show. In het begin van de jaren '90 werd er gezegd dat, aangezien de cast allemaal in de twintig was, het een beperkte aantrekkingskracht zou hebben. Het doel van het netwerk was om een ouder castlid binnen te halen, die als vaderfiguur zou dienen voor de andere zes. Ze hadden zelfs een naam in gedachten, 'Pat the Cop.'

De makers van 'Friends' waren fel tegen het idee, en volgens EW probeerden ze dit op een andere manier te compenseren. "De schrijvers deden te goeder trouw een poging, zelfs het casten van de rol, maar haatten het resulterende script zo erg dat ze NBC smeekten om het idee te laten vallen. Als NBC Pat the Cop maar zou vermoorden, beloofden ze, zouden ze hun zes hoofdrolspelers geven ouders in opmerkelijke bijrollen, en oudere gaststerren vinden om een meer volwassen publiek aan te trekken. NBC gaf toestemming en Pat the Cop was niet langer."

De ouders van de cast werden geïntroduceerd, als onderdeel van de ondersteunende cast van de zes hoofdrolspelers. Terugkijkend was het de juiste beslissing, want we kunnen ons niet eens voorstellen dat een ouder castlid zich bij de nauwe zes voegt.

In werkelijkheid hebben 'Vrienden' verschillende verhaallijnen door elkaar gehaald.

'Vrienden' hadden verschillende geannuleerde verhaallijnen

' Vrienden' had er in veel gevallen heel anders uit kunnen zien. Onderweg werden verschillende verhaallijnen verwijderd, die van invloed konden zijn op de show.

Een van hen was dat Gunther zijn droom waarmaakte en niet alleen met Rachel uitging, maar ook echt bij haar introk. Wijlen James Michael Tyler gaf zelf toe dat de verhaallijn vreemd was en niet volgde op hoe de relatie tussen Rachel en Gunter werkelijk was. Eerlijk gezegd had het de dynamiek van de show kunnen veranderen.

Een andere potentiële verhaallijn zag Joey degene zijn die eindigt met Monica in plaats van Chandler. Het had interessante tv kunnen opleveren. 'Vrienden' speelden met het idee en lieten Monica zien die Joey zocht voor een snelle flirt tijdens Ross' bruiloft in Londen, maar uiteindelijk was het Chandler die ze tegenkwam.

Natuurlijk klinken veel potentiële verhaallijnen interessant, maar het hebben van een zevende lid was echt niet de juiste keuze - vooral gezien de manier waarop de zes met elkaar verbonden waren, zowel op als buiten het scherm.

Aanbevolen: