Alles wat Kylie Jenner anders doet deze zwangerschap

Inhoudsopgave:

Alles wat Kylie Jenner anders doet deze zwangerschap
Alles wat Kylie Jenner anders doet deze zwangerschap
Anonim

Op 8 september 2021 kondigde reality-tv-ster Kylie Jenner haar tweede zwangerschap aan en het is veilig om te zeggen dat iedereen verrast was. Terwijl Kylie Jenner en rapper Travis Scott - met wie ze dochter Stormi heeft - al jaren een knipperlichtrelatie hebben, deelden ze zelden hun huidige status of bevestigd dat ze weer bij elkaar zijn.

Het lijkt er echter op dat het paar nu erg gelukkig is en ze kijken er zeker naar uit om hun gezin uit te breiden. Kylie Jenner verborg haar eerste zwangerschap voor het publiek, maar deze keer lijkt ze te hebben besloten om het een beetje anders te doen. Van hoe ze het nieuws deelde tot hoe ze haar zwangerschap gebruikte voor haar bedrijf - blijf scrollen om erachter te komen!

7 Kylie Jenner houdt het deze keer niet geheim

Het lijdt geen twijfel dat iedereen zeer verrast was toen Kylie Jenner aankondigde dat ze in februari 2018 bevallen was van haar dochter Stormi. Destijds gingen er geruchten dat de ster misschien zwanger zou zijn, maar omdat Kylie het zo goed verborg nee men wist het zeker. Deze keer besloot Kylie zich niet voor de camera's te verstoppen en hoewel we zeker weten dat ze meer tijd voor zichzelf zal nemen, zal Kylie haar zwangerschap niet verstoppen in haar landhuis!

6 En ze geeft een glimp van haar zwangerschapsleven

Behalve dat ze haar zwangerschap niet voor het publiek verbergt, heeft Kylie Jenner ook besloten om een glimp van haar zwangerschap met haar fans te delen. In de schijnwerpers staan en zwanger zijn is waarschijnlijk niet zo eenvoudig, maar Kylie koos deze keer voor die route.

Of het nu haar daadwerkelijke zwangerschapstest is of hoe ze het nieuws aan haar moeder Kris Jenner aankondigde - deze keer documenteert Kylie Jenner haar reis met haar volgers op sociale media. Alleen de tijd zal uitwijzen hoeveel glimp Kylie haar fans zal geven, maar op dit moment is het veilig om te zeggen dat haar volgers erg blij zijn.

5 Ze weet al wat ze kan verwachten

Omdat dit de tweede zwangerschap van Kylie Jenner is, weet de ster zeker al wat ze kan verwachten. Met Stormi was het allemaal nieuw voor de jonge reality-tv-ster - hoe vaak ze haar zussen ook een zwangerschap had zien doormaken. Deze keer lijkt Kylie zich meer op haar gemak te voelen met zwanger zijn, wat waarschijnlijk een grote reden is waarom ze besloot haar reis met de wereld te delen. Ten tijde van haar eerste zwangerschap was Kylie een van de meest spraakmakende celebs ter wereld, dus verstoppen leek haar zwangerschapservaring zeker gemakkelijker te maken. Nu ze weet wat ze zal doormaken, heeft ze meer vertrouwen om het in de schijnwerpers te zetten.

4 Maar ze moet nog steeds voor Stormi zorgen

Terwijl Kylie al weet wat ze kan verwachten als ze zwanger is, is er één ding dat ze de eerste keer niet had: een kind om voor te zorgen. Ja, deze zwangerschap beleeft Kylie Jenner samen met haar dochter Stormi, en hoewel ze waarschijnlijk een team van mensen heeft die haar helpen met alle verplichtingen die ze heeft, moet ze er aan het eind van de dag nog steeds zijn voor Stormi als moeder. Tot nu toe lijkt de reality-tv-ster het geweldig te doen en de kleine Stormi lijkt erg enthousiast over het krijgen van een jonger broertje of zusje.

3 Kylie gaat deze keer naar evenementen

Een ander ding dat Kylie Jenner deze keer anders lijkt te doen, is het feit dat ze evenementen bijwoont. Kylie woonde deze maand de opening van de REVOLVE Gallery in New York City bij en voor de gelegenheid liet ze trots haar babybuik zien.

Hoewel het evenement ook werd bijgewoond door andere beroemdheden zoals Megan Fox en Emily Ratajkowski, lijdt het geen twijfel dat Kylie Jenner ieders show heeft gestolen, en dat zal ongetwijfeld gebeuren bij elk branche-evenement dat ze bijwoont terwijl ze zwanger is!

2 En ze serveert ons fantastische zwangerschapslooks

Natuurlijk, omdat Kylie Jenner heeft besloten dat ze deze keer haar zwangerschap niet voor haar fans zal verbergen, krijgen we getuige van haar zwangerschapsmodestijl. Iedereen weet dat Kylie een enorme trendsetter is en wat ze draagt, wordt over de hele wereld gekopieerd, dus het is zeker heel opwindend om de ster te zien pronken met haar zwangerschapslooks op straat, haar Instagram en rode lopers! Laten we hopen dat de make-upmagnaat haar beste mode-looks op Instagram blijft delen naarmate haar zwangerschap vordert.

1 Ten slotte lanceert ze 'Kylie Baby'

En tot slot, Kylie Jenner breidt haar bedrijf uit tijdens de zwangerschap. Zoals fans weten, lanceert Kylie Kylie Baby - een nieuwe productlijn voor baby's en jonge kinderen. Haar dochter Stormi hielp haar de producten uit te testen en het lijkt erop dat de reality-tv-ster erg enthousiast is over deze nieuwe onderneming. Aangezien Kylie Cosmetics, Kylie Skin en Kylie Swim een enorm succes zijn, lijdt het geen twijfel dat Kylie Baby ook populair zal zijn, vooral nu Kylie zelf een tweede kind verwacht!

Aanbevolen: