RHOSLC': Dit is waarom fans genoeg hebben van Brooks Marks

Inhoudsopgave:

RHOSLC': Dit is waarom fans genoeg hebben van Brooks Marks
RHOSLC': Dit is waarom fans genoeg hebben van Brooks Marks
Anonim

Spoiler Alert: Details met betrekking tot de aflevering van 'RHOSLC' van 26 september 2021 worden hieronder besproken!, echter, de spanning tussen de dames loopt erg koud. Terwijl fans graag willen dat de serie zich concentreert op de juridische ellende van Jen Shah, lijkt het alsof er één verhaallijn is waar ze genoeg van hebben.

Vorig seizoen kwamen Jen Shah en Meredith Marks tot stilstand toen Shah herhaaldelijk ongunstige dingen leuk vond en becommentarieerde over de zoon van Meredith, Brooks Marks. Hoewel het leek te zijn gestopt na de reünie van seizoen één, heeft Jen haar oude trucjes weer op, en Meredith heeft het gehad!

Nou, de problemen met Jen en Brooks lijken deze keer uit de hand te lopen, en hoewel het duidelijk is dat Jen veel grenzen heeft overschreden, niet alleen met Meredith en Brooks, lijkt het alsof kijkers over hun onzin heen zijn, vooral gezien het feit dat Brooks geen castlid is.

Jen Shah vs. Brooks Marks

Tijdens het allereerste seizoen van RHOSLC maakten fans kennis met juweelontwerpster Meredith Marks en haar 21-jarige zoon Brooks. Hoewel hun familiedynamiek zeker leuk was om te zien, lijkt het alsof fans het beu zijn om Brooks op hun schermen te zien, vooral als het gaat om zijn vete waarbij castlid Jen Shah betrokken is.

Jen, die is uitgeroepen omdat ze homofobe, ongevoelige en negatieve tweets over Brooks en zijn seksualiteit leuk vindt, retweet en becommentarieert, krijgt deze keer een voorproefje van haar eigen medicijn. Na te zijn geconfronteerd met Meredith tijdens de aflevering van vanavond, onthulde Jen dat zij niet degene was achter de acties op haar sociale media-accounts.

Dit is geen verrassing, aangezien Jen Shah heeft bewezen niet in staat te zijn enige verantwoordelijkheid of verantwoordelijkheid te nemen voor haar onrechtmatige acties. Jen deelde dat ze iemand anders haar sociale media-accounts heeft laten beheren, wat hetzelfde excuus is dat ze gebruikte om zichzelf te verdedigen tegen Heather's beschuldigingen dat ze "Shrek" en een "lamantijn" werd genoemd. Hoera!

Brooks, die praktisch het achtste castlid is op RHOSLC, is woedend over Jens aanhoudende gedrag en Meredith Marks komt duidelijk op voor haar zoon. Hoewel fans het onrecht kunnen zien dat Jen heeft veroorzaakt, wordt het vermoeiend om bij te houden, vooral omdat er een niet-castlid bij betrokken is; Brooks.

Fans zijn de verhaallijn beu

Naarmate het tweede seizoen vordert, is de verhaallijn van Brooks vs. Jen nu drie afleveringen uitgerekt en kijkers worden er moe van! Veel fans hebben sociale media gebruikt om hun minachting over de verhaallijn te uiten, en hebben zelfs toegevoegd waarom Brooks terugkeerde voor een tweede seizoen als zijn eerste hem en zijn familie zoveel pijn had bezorgd.

"Het spijt me als Meredeth niet wil dat Brooks het heeft over STOP met filmen met hem en hem in elke scène te hebben", schreef een fan op Twitter. Aangezien Brooks in feite in de meeste scènes die Meredith is, is het duidelijk dat het scoren van zendtijd misschien belangrijker is dan het scoren van gemoedsrust.

Brooks onthulde vorig seizoen dat hij vrij had genomen van school om bij zijn moeder in S alt Lake te zijn, aangezien Meredith en haar man Seth op dat moment huwelijksproblemen hadden. Nou, het lijkt alsof zijn tussenjaar sindsdien is verlengd tot een seconde, maar fans zijn er zeker van dat hij profiteert van de show, die wonderen heeft gedaan voor zijn trainingspakkencollectie.

Ondanks dat Meredith en Jen probeerden de zaken op te lossen tijdens het ijsvissen, ging Meredith toch weer uit elkaar, wat betekent dat hun vriendschap nog steeds op het spel staat. Zonder verzoening tussen de twee, is het geen schok dat de verhaallijn in toekomstige afleveringen zal blijven voortslepen.

"Brooks is geen castlid!!!! Dat moet hij leren. Stop met jezelf in drama te stoppen en te verwachten dat niemand reageert", twitterde een kijker. Hoewel dit is wat reality-tv zo goed maakt, hebben kijkers een punt! Als de show veel te veel negatieve energie naar Brooks brengt, dan is het misschien het beste als hij niet in de show verschijnt, vooral als je bedenkt dat hij niet eens een sneeuwvlokje vasthoudt.

Aanbevolen: