8 Beroemdheden waarvan de buren er genoeg van hebben

Inhoudsopgave:

8 Beroemdheden waarvan de buren er genoeg van hebben
8 Beroemdheden waarvan de buren er genoeg van hebben
Anonim

Hollywood-beroemdheden raken vaak verstrikt in talloze schandalen als roem en rijkdom in hun hoofd komen. Helaas voor hun buren behoren zij tot de mensen die te maken hebben met problemen en ongeregeldheden die sommige beroemdheden in hun buurt worden aangedaan. Veel beroemdheden zijn betrokken geweest bij talloze rechtszaken en klachten vanwege hun gedrag jegens hun buren.

Deze beroemdheden die hun faam in hun hoofd hebben gekregen, zijn meestal de ergste nachtmerrie van hun buren. Sommigen denken misschien dat het leven met beroemde mensen uitstekend is en voordelen heeft; als ze echter problemen veroorzaken, zijn ze in dit scenario het meest van streek. Kijk eens naar deze beroemdheden die problemen veroorzaakten bij hun buren.

8 Robert Downey Jr

Tegenwoordig is Robert Downey Jr een van de geliefde beroemdheden na het succes van de Iron Man-filmserie. Hoewel hij tegenwoordig een van de charmantste Hollywood-acteurs is, was hij vroeger een probleem bij zijn buren. Bijna dertig jaar geleden houdt Downey van drinken, en zijn buren staan voor een verrassing als ze Downey onverwachts in hun huis slapend aantreffen. De toenmalige buren van Downey waren boos en besloten de politie te bellen toen ze dronken Downey in hun kamer aantroffen. Dit gebeurde in 1996, en toen hij door de politie werd weggevoerd met handboeien om zijn handen, trok Downey naar verluidt gezichten naar de dochter van de buren.

7 James Franco

Destijds kocht James Franco samen met zijn productiepartner Vince Jolivette een compound in de wijk Silver Lake in Los Angeles. Het duo gebruikte het pand om zaken te doen, wat helaas voor enige overlast voor hun buren zorgde. Er werd gemeld dat de buren gestoord zijn omdat de mensen die voor de Pineapple Express-acteur werkten ook op het terrein woonden, en ze kunnen soms luidruchtig zijn. Het duo gebruikte het pand ook om te schieten, waarbij ze tijdens het schieten de oprit blokkeerden. Daarnaast werden ook de haar- en make-upploegen opgesteld op de oprit van het pand, wat voor overlast zorgde voor de hele buurt.

6 David Dayan Fisher

De NCIS-acteur David Dayan Fisher belandde in 2011 in de gevangenis nadat hij ruzie had gekregen met zijn buurman. Er werd gemeld dat ze ruzie kregen omdat er natte handdoeken in de achtertuin hingen. Het argument werd verhit, wat er uiteindelijk toe leidde dat Fisher zijn buurman verstikte, wat leidde tot een aantal misdrijfbatterijen tegen de acteur die Trent Kort van NCIS speelde. Fisher beweerde dat hij alleen uit zelfverdediging handelde nadat de buurman zijn overleden moeder had beledigd.

5 Natasha Lyonne

De Russian Doll-actrice werd aangeklaagd voor intimidatie, huisvredebreuk en crimineel onheil nadat ze naar verluidt had gedreigd de hond van haar buurman te molesteren in 2005. Volgens het rapport van People Magazine bonsde Lyonne op de deur van haar buurman, ging vervolgens rechtstreeks hun appartement binnen en besloot de spiegel aan hun muur te scheuren. De aanklachten tegen haar werden uiteindelijk ingetrokken, maar ze moest naast de door de rechtbank bevolen behandeling ook $ 2.000 aan restitutie betalen.

4 Axl Rose

Op een koude nacht in het jaar 1990 besloot de frontman van Guns N' Roses zijn muziek veel te hard te spelen dat zijn buren besloten op zijn deur te kloppen en hem te vertellen de muziek zachter te zetten. Zoals verwacht luisterde Axl Rose niet naar wat zijn buurman te zeggen had en besloot hij de autosleutels van zijn buren af te pakken en uit de glazen schuifdeur op de grond beneden te gooien. Hij dacht dat dat niet genoeg was, hij haalde toen de wijn uit de handen van de buurman, dronk het allemaal op en sloeg ermee op het hoofd van de buurman. De politie werd gebeld en de buurman beschuldigde Axl Rose van mishandeling.

3 Sylvester Stallone

De Rocky-acteur Sylvester Stallone had problemen met zijn buurman Los Angeles Dodgers Vin Scully. In 1993 besloot de legendarische stem van de Los Angeles Dodgers Sylvester Stallone aan te klagen omdat het regenwater dat van de tuin van de acteur afvloeide het huis van Vin Scully heeft beschadigd. De jury besloot unaniem dat Stallone Scully moest betalen omdat er inderdaad schade aan zijn eigendom was en hij werd veroordeeld tot het betalen van $ 69.000.

2 Chris Brown

Het is niet verwonderlijk dat de Amerikaanse zanger en songwriter Chris Brown op deze lijst staat. De buren van de Look At Me Now-zanger klaagden tegen hem en zijn vrienden toen ze met hun quads door de buurt reden. De buurt van zijn woning werd verstoord door dit gedrag omdat er veel kinderen en huisdieren woonden. Iemand kreeg het bewijs van zijn wildheid met zijn vrienden door een video te maken en deze naar TMZ te sturen.

1 Brandon Jones

Brandon Jones kreeg ruzie met zijn buurman op zijn landgoed in North Hills. De Pretty Little Liars-acteur had ruzie met zijn buurman en toen de dingen zo verhit werden, richtte hij naar verluidt een pistool op zijn buurman en richtte hij later ook een mes op hem. Als gevolg hiervan werd de acteur aangeklaagd en pleitte hij niet voor een aanklacht wegens misdrijf met een vuurwapen. Dit resulteerde in 180 dagen gevangenisstraf en drie jaar voorwaardelijk.

Aanbevolen: