Waar de Rose McGowan, Alyssa Milano Feud vandaag staat

Inhoudsopgave:

Waar de Rose McGowan, Alyssa Milano Feud vandaag staat
Waar de Rose McGowan, Alyssa Milano Feud vandaag staat
Anonim

Politieke meningsverschillen, beschuldigingen van hypocrisie, vermeende geestesziekte en verschillende interpretaties van de MeToo-beweging hebben een wig geslagen tussen Rose McGowan en Alyssa Milano, de voormalige co-sterren van Charmed.

Sinds het einde van de show in 2006 zijn de twee sterren en activisten van beroemdheden ver uit elkaar gedreven, maar de recente gevechten en verdeeldheid tussen hen kwamen in de publieke schijnwerpers toen de in ongenade gevallen producer Harvey Weinstein werd gearresteerd en veroordeeld voor meerdere vrouwen seksueel misbruiken. McGowan, een overlevende van het geweld van Weinstein, heeft weinig tot niets aardigs te zeggen over haar voormalige co-ster. Milano, een MeToo-advocaat zoals McGowan, heeft haar best gedaan om met gratie op de situatie te reageren.

Hoewel de twee acteurs echter met elkaar ruziën, zijn sommigen in het publiek kritisch over hen beiden vanwege hun bijziende benadering van politieke kwesties die miljoenen mensen aangaan die minder bevoorrecht zijn dan zij. Waar staat de vete tussen Rose McGowan en Alyssa Milano vandaag?

8 Hoe de vete begon

Als je McGowan moet geloven, gaan de verschillen tussen haar en Milano terug tot hun tijd op de set van Charmed. Toen Milano Joe Biden steunde als president, bekritiseerde McGowan zowel haar als de democratische partij. McGowan beschuldigde Milano van het maken van het leven op de set van Charmed, "giftig als fk." McGowan beschuldigde de Democratische partij er toen van niets te bereiken.

7 Rose McGowan's andere controversiële hottakes

Het is belangrijk op te merken dat McGowan een lange staat van dienst heeft in het delen van bizarre, ongerechtvaardigde of ongepaste meningen met de wereld. Ze zei ooit dat ze een "aanklacht tegen de homogemeenschap" heeft

omdat ze gelooft dat homomannen seksistischer zijn dan heteromannen. Ze zei ook dat LGBTQ-activisten niet genoeg doen om de zaak van vrouwenrechten te helpen, wat volgens sommigen het werk van vrouwelijke LGBTQ-activisten uitwist. Dit zijn slechts twee vermeldingen in McGowans lange lijst met controversiële uitspraken. Er komen er nog meer.

6 Toen Harvey Weinstein eindelijk werd beschuldigd

McGowan werd geprezen omdat hij een van de weinigen was die haar stilzwijgen verbrak en naar voren kwam over Harvey Weinsteins staat van dienst van aanranding. McGowan onthulde dat Weinstein met haar een schikking had getroffen voor $ 100.000 om haar beschuldigingen te onderdrukken, een van de vele uitbetalingen die hij gebruikte om zijn sporen uit te wissen. Tot op heden weten we nu dat Weinstein meer dan 105 vrouwen heeft aangevallen of lastiggevallen. Sommigen komen nog naar voren. Weinstein zit nu 23 jaar in een gevangenis in New York en zal binnenkort worden aangeklaagd in Californië, beide enigszins dankzij het verhaal van McGowan. Milano kwam uit voor McGowan en alle slachtoffers van Weinstein, maar McGowan accepteerde de steun van Milano niet vanwege haar connecties met de Democratische partij en hun eerdere argumenten bij het maken van Charmed.

5 Twitter beschuldigt Rose McGowan van hypocrisie

Verschillende activisten op Twitter en andere sociale-mediasites beschuldigen McGowan ervan hypocriet te zijn voor haar steun aan de Republikeinse partij, omdat voormalig GOP-president Donald Trump door bijna net zoveel vrouwen als Weinstein is beschuldigd van aanranding en intimidatie. Fans waren ook boos toen McGowan Larry Elder voor gouverneur van Californië steunde in de mislukte terugroeppoging van 2021 tegen Gavin Newsom. Elder werd door zijn ex-vrouw beschuldigd van huiselijk geweld en liep een strafrechtelijk onderzoek terwijl hij gouverneur werd.

4 Twitter beschuldigt Alyssa Milano van hypocrisie

Linksen op Twitter zijn ook niet altijd blij met Milano. Sommige progressieven en socialistische activisten denken dat Milano politiek opportunistisch heeft gebruikt om zichzelf te promoten en dat ze de kruisingen tussen gender en klasse negeert. Sommige Democratische activisten waren bijzonder overstuur toen Milano, een vocale criticus van Donald Trump, een ontmoeting had met de Republikeinse wetgever en beruchte Trump-supporter Ted Cruz. McGowan had geen commentaar op Milano's ontmoeting met de Texaanse wetgever.

3 Rose McGowans bittere woorden voor Alyssa Milano en de democraten

Naast het afwijzen van Milano's steun, voegde McGowan eraan toe dat ze gelooft dat de Democratische partij een sekte is, dat ze doen alsof ze progressieve veranderingen doorvoeren terwijl ze niets bereiken, en ze maakt bezwaar tegen de partij die Bill Clinton en Joe Biden beschermt die door sommigen beschuldigd in de nasleep van de MeToo-beweging. Milano reageerde op deze beschuldigingen met een lange tweet-thread waarin de prestaties van de Democratische partij werden vermeld.

2 Fans speculeren dat het niet goed gaat met Rose McGowan

Sommigen denken dat het controversiële en soms hypocriete gedrag van McGowan het resultaat is van een onbehandelde geestesziekte. Onbehandelde psychische aandoeningen kunnen ook enkele van McGowans bizarre opmerkingen over de LBGTQ-gemeenschap verklaren. McGowan werd in 2019 gearresteerd wegens cocaïnebezit. McGowan heeft publiekelijk toegegeven dat ze worstelt met depressies.

1 Tot slot

De vete tussen de twee ex-Charmed-sterren blijft aan de gang en het lijkt erop dat hun relatie permanent gespannen is. McGowan toont geen interesse in het sluiten van vrede en Milano heeft het te druk als ouder en liberale activist om zich te laten storen door de capriolen van haar voormalige collega. Critici van McGowan geven toe dat ze lof verdient omdat ze opkomt voor overlevenden van seksueel geweld, maar haar aanhoudende problematische opmerkingen en politiek maken het voor sommigen moeilijker om haar te verdedigen. Het is triest dat twee mensen, die allebei een rol hebben gespeeld in de strijd om roofdieren in Hollywood voor het gerecht te brengen, niets dan minachting voor elkaar hebben.

Aanbevolen: