Fans wisten niet dat 'Big Bang Theory' een stiekeme manier had om cijfers te gebruiken

Inhoudsopgave:

Fans wisten niet dat 'Big Bang Theory' een stiekeme manier had om cijfers te gebruiken
Fans wisten niet dat 'Big Bang Theory' een stiekeme manier had om cijfers te gebruiken
Anonim

Van gênante momenten tot die zonder script, 'Big Bang Theory' had zoveel geweldige en gedenkwaardige scènes. Heck, Johnny Galecki werd vaak betrapt op het lachen tijdens scènes - zo moeilijk zou het zijn om een strak gezicht op de set te houden.

De show zat vol memorabele momenten, waaronder enkele stiekeme scènes met significante nummers, hoewel in veel van deze gevallen fans het niet begrepen.

'Big Bang Theory's'-getallen hadden betekenis

De show eindigde na 12 seizoenen in 2019, net voor de pandemie. In werkelijkheid kunnen we niet anders dan bedenken hoe ongelooflijk vermakelijk het zou zijn om Sheldon te zien omgaan met de nieuwe omstandigheden in de wereld. Jim Parsons werd gevraagd hoe Sheldon het zou doen tijdens de pandemie en volgens de acteur zou hij gedijen.

"Hij is hiervoor gemaakt. Dit is het moment waarop hij wachtte. Ik zei eerder dat we een hele aflevering hadden - waar ik tot voor kort niet aan dacht - waarin hij wel van een Shel-bot hield waar hij een videoscherm had op een op afstand bestuurbaar wheelie-ding. En dat was toen mensen nog steeds in groepen bij elkaar moesten komen, en dus stuurde hij dat gewoon uit en ging in zijn kamer zitten. 'Raak me niet aan, don't nies niet in me.' En dus, denk ik, komt het wel goed met hem."

Sheldon had veel rare gewoonten tijdens zijn 12 seizoenen in de show - een daarvan omvatte zijn liefde voor het nummer 73, hoewel het volgens Sheldon volkomen normaal was, aangezien 73 geen gebreken had.

“73 is het 21e priemgetal. Zijn spiegel, 37, is de 12e, en zijn spiegel, 21, is het product van vermenigvuldiging van 7 en 3 … en in binair getal 73 is een palindroom … 1-0-0-1-0-0-1, wat achteruit 1 is -0-0-1-0-0-1.”

Wat 'Big Bang Theory' zijn fans ook niet vertelde, is dat het nummer een verdere betekenis had, omdat het het geboortejaar van Jim Parsons is, 1973. Hij draagt altijd een 73-shirt tijdens de show.

De show had andere geheimen als het ging om de nummers die ze gebruikten, met name de adressen van de huizen van Amy Farrah Fowler en Wil Wheaton.

Amy Farrah Fowler en Wil Wheaton's adressen hadden een diepere betekenis

Het OSSA-kanaal op YouTube merkte een aantal verborgen dingen op 'Big Bang Theory' op die de meeste fans niet zagen. De video heeft meer dan 6 miljoen views, waaronder het stiekeme gebruik van cijfers in de show.

Getallen hebben symboliek, inclusief Amy's appartementnummer dat een Pi-constante is, 314.

Veel fans begrepen ook niet de betekenis van het adres van Wil Wheaton dat 1701 is, een verwijzing naar zijn tijd in 'Star Trek'. Het USS Enterprise-nummer eindigde in 1701, wat zijn adres op de show was.

Sheldons 73-nummerscène bleek een van de meest memorabele in de show te zijn. Het zou geen verrassing moeten zijn om te beseffen dat fans er positief op reageerden. Laten we eens kijken naar wat de fans te zeggen hadden.

Wat vonden de fans van Sheldons nummer 73-scène?

De scène in kwestie heeft meer dan 200K views op YouTube, met bijna 200 reacties. Fans hielden van de scene, en het was nog een reden waarom Parsons' vertolking van Sheldon absoluut briljant was.

"Toeval? Ik denk het niet! Serieus, het zou me niet verbazen als een van de schrijvers het nummer van de afleveringsmarkering zou zien (ze zijn zowel numeriek als per seizoen geschreven) en tot die onvermijdelijke conclusie zou komen."

"Is het iemand anders opgevallen dat Jim Parsons in 1973 is geboren", merkte een andere fan op.

"73 is ook het atoomnummer voor tantaal, dat wordt gebruikt voor medische implantaten en botreparatie en tegenwoordig voornamelijk wordt gebruikt in tantaalcondensatoren in elektronische apparatuur zoals mobiele telefoons, dvd-spelers, videogamesystemen en computers. Ik zou 73 niet het beste nummer noemen, maar ik begin te begrijpen waarom Sheldon het leuk vindt."

"Hij had ook kunnen toevoegen dat - 73 is ook een palindroom in basis 8: 111 - het het tweede element is van een priemtweelingpaar: (71, 73) - Het Empire State Building heeft 73 liften."

Het is duidelijk dat fans veel plezier hadden met de scène en de betekenis van nummer 73 voor Sheldon.

Aanbevolen: