Chrissy Teigen deelt weinig bekend feit over kleurcontacten

Inhoudsopgave:

Chrissy Teigen deelt weinig bekend feit over kleurcontacten
Chrissy Teigen deelt weinig bekend feit over kleurcontacten
Anonim

Heb je ooit gemerkt hoe de oogkleuren van beroemdheden soms EEN KLEIN BEETJE veranderen? Kar-jenners, we kijken naar jullie.

Kleurcontactlenstechnologie is geëvolueerd van de overduidelijke ijsblauwe tinten van de jaren 2010 naar de echt subtiele honing- en grijstinten van vandaag, zoals Khloe en Kylie vaak modelleren.

Chrissy Teigen heeft iets over ze te zeggen. (Kleurcontacten, niet Khloe en Kylie. Dit is geen Debra Messing-moment…)

Lees verder om een leuk feit te leren over de stiekeme kleine niet-chirurgische gezichtsmodificatietool die een kleurcontactlens is.

Chrissy draagt ze

Afbeelding
Afbeelding

Chrissy's IG Stories van het weekend bevatte veel make-up close-ups van de fantastische neon eyeliner die haar visagiste aanbracht. Voor een onaangenaam hilarische demonstratie van Chrissy's eigen vaardigheden voor het aanbrengen van make-up, klik hier:

In haar verhalen van vandaag sprak de beroemde mama over "deze contacten, wauw", en gebruikte haar spiegelbeeld in de camera om te beslissen welke kleur ze moest kiezen.

"Ik ging met Hazel mee", legt ze uiteindelijk uit, "omdat groen eruitzag als mijn Import Car-dagen."

Chrissy heeft onlangs groen gedragen tijdens een reis naar haar geboorteplaats, maar meestal lijkt ze te kiezen voor tinten die dichter bij haar natuurlijke bruin liggen.

Ze verlopen eigenlijk

Wat voor contacten Chrissy ook draagt, ze kan ze niet elke dag dragen! Je weet dit misschien al, maar Chrissy niet:

"Ik weet niet wie dit moet horen, maar contacten verlopen!" Chrissy vertelde haar publiek van zo'n 35 miljoen volgers via haar IG Stories. "Dat wist ik niet."

Ze trekt ook een ongemakkelijk gezicht, waarmee ze laat zien hoe beschaamd ze is over haar niet al te beste kennis van oogzorg.

Om eerlijk te zijn, lijken veel mensen in hetzelfde schuitje te zitten! Er zijn tal van bestemmingspagina's voor oogartsen die vragen van patiënten beantwoorden over het opnieuw dragen van gekleurde contactlenzen.

De algemene consensus is dat ze tussen een dag en een jaar kunnen meegaan, afhankelijk van de fabrikant, maar nadat je ze hebt geopend, moet je ze binnen dertig dagen weggooien. De meeste sites zeggen dat je de verpakking goed moet lezen en natuurlijk met een oogarts moet praten voor officieel advies. Om te beginnen, neem het van Chrissy en denk niet dat ze eeuwig meegaan.

Vergeet de tinten niet

Als je de licht-natuurlijke-maar-niet-hele-vibes van een kleurcontact voelt opgloeien, is een zonnebril ook een goed idee.

Chrissy vermeldt dat niet in haar IG-verhalen, maar dezelfde soort optometristen die het internet vertellen om verlopen contactlenzen weg te gooien, lijken iedereen eraan te herinneren dat ogen ook beschadigd raken door UV-licht.

Volgens SV Eyecare verhoogt het dragen van contactlenzen buitenshuis het veelvoorkomende contactsymptoom van droge ogen, wat onaangenaam is (overduidelijk). Ze zeggen dat zonnebrillen de wind blokkeren die het droogproces versnelt, wat zelfs verwondingen aan je oogbollen door te droge contactlenzen kan voorkomen. Hoe meer je weet!

Aanbevolen: