Fans zeggen dat Britney Spears' nieuwste behind-snap de reden was waarom Instagram niet werkte

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat Britney Spears' nieuwste behind-snap de reden was waarom Instagram niet werkte
Fans zeggen dat Britney Spears' nieuwste behind-snap de reden was waarom Instagram niet werkte
Anonim

Britney Spears heeft het internet opnieuw gebroken met een gloednieuwe foto van haar rug en een duidelijk bijschrift.

De zangeres, eindelijk verlost van haar vaders betrokkenheid bij haar conservatorium, heeft een foto van haar achterste gepost terwijl ze rood ondergoed droeg, waardoor fans zeiden dat dit de reden was waarom Instagram gisteren (4 oktober) offline ging.

Britney Spears vertelt haters dat ze haar moeten kussen… en fans vinden het geweldig

Spears kwam niet naar buiten om te spelen in haar laatste Instagram-bericht. De zangeres van … Baby One More Time vertelde haters eenvoudig wat ze moesten doen terwijl ze haar toegewijde volgers tegelijkertijd trakteerde op een mooie foto van haar in haar ondergoed.

"Pssss, je hebt me gehoord… kus het", schreef Spears bij het brutale schot, inclusief een kus en een perzik-emoji, evenals een lachende emoji.

Fans reageerden op de best mogelijke manier en suggereerden dat Spears de reden was dat de wereld de IRL-interacties collectief moest hervatten, aangezien Instagram, Facebook en Whatsapp gisteren zes uur lang offline waren.

"Nu weten we officieel wat het internet vandaag heeft gebroken", reageerde een fan op het bericht.

"beste opmerking ooit", schreef iemand anders.

"Britney heeft Instagram kapot gemaakt", was een andere opmerking.

Fans stellen voor dat Britney Spears Instagram verwisselt voor OnlyFans

En het zou niet de eerste keer zijn. De popprinses heeft onlangs verschillende kiekjes gepost waarin ze topless en zelfs volledig naakt poseert, met bloemenemoji's om haar geslachtsdelen te bedekken.

De zangeres leek haar nieuw verworven onafhankelijkheid te vieren door foto's van zichzelf te plaatsen in wat een commentator noemde "wat we zagen in Toxic, minus de diamanten."

Terwijl de meeste fans het opeten, houden sommigen hun parels vast en anderen waarschuwen Spears dat haar ultrabelichte foto's haar uit de app kunnen verbannen.

Opmerkingen als "miss britt u bout to get suspension" werden snel overstemd door anderen zoals "FREE THE NIPNEY!!!!!!"

Het idee van een fan kreeg meer likes (ongeveer 30.000) dan dat van Paris Hilton. Het staat bovenaan het commentaargedeelte van Britney en luidt: "QUEEN U GOTTA START OPLADEN VOOR DEZE ONZE OGEN AINT WORTHY."

"Mama begint een enige fan die het internet letterlijk zou laten exploderen", suggereert een andere reactie met 19.800 likes.

Het Britney-leger was het er bij honderden en duizenden mee eens en schreef: "De site van Onlyfans zou kapot gaan als ze meedeed" en "Ik zou precies hetzelfde geld betalen."

Volwassen entertainers die al in de app zitten, moedigen haar ook aan, zoals Neyleen Ashley die "Britney! Start an onlyfans" schreef en Riley Reid die vroeg "Collab on onlyfans?!"

Sommige mensen wilden de ordinaire inhoud van Britney gratis houden en zeiden tegen iedereen dat ze "stil moesten zijn", "SHHHH", of hun abonnementen moesten betalen als Britney besluit om IG te verlaten voor OnlyFans.

Aanbevolen: