Kyle verwerpt LVP op WWHL - maar fans zijn meer gefocust op Kathy's reactie

Inhoudsopgave:

Kyle verwerpt LVP op WWHL - maar fans zijn meer gefocust op Kathy's reactie
Kyle verwerpt LVP op WWHL - maar fans zijn meer gefocust op Kathy's reactie
Anonim

Eerder deze week meldde Daily Mail dat Lisa Vanderpump beweerde dat Kyle Richards de 'goede vriend' was die jaren geleden roddels verspreidde over de financiële situatie van Erika Jayne. Dit kwam in reactie op Lisa's mede Real Housewives van Beverly Hills aluin, Camille Grammer, die, zoals gerapporteerd door Page Six, beweerde dat er al sprake was van de geldproblemen van de Pretty Mess-zangeres bij Andy Cohen's babyshower.

Nu heeft Kyle gereageerd op de beweringen door middel van Watch What Happens Live - maar het lijkt erop dat fans meer geïntrigeerd zijn door haar zus, Kathy Hilton's reactie op dit alles.

Fans Zone In On Kathy's Expression Op Instagram

Terwijl sommige fans Kyle's faux pas wilden corrigeren met betrekking tot haar opmerkingen over Lisa die niet 'relevant' genoeg was om naar de babyshower te zijn geweest - tenslotte, als @angchez116 schreef in reactie op een bericht van @realhousewivesfranchise, "Lisa heeft nooit gezegd dat ze bij de babyshower was. Camille (die onder de douche stond) vertelde haar: " - velen waren meer bezorgd over Kathy's lichaamstaal te midden van dit alles.

@lulu_m_82 schreef, "Ik hou van de manier waarop Kathy daar zat, " voegde eraan toe, "ze is hilarisch! "

Evenzo, @megananne86_ toegevoegd, "Ze zou liever thuis zijn met haar fan lol, " naast huilende emoji's.

YouTube-kijkers wegen mee op Kathy's mening

Hoewel Kathy zelf niet inging op de situatie, vonden kijkers op YouTube dat dat niet nodig was.

Dat komt omdat ze, op basis van hoe ze haar lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen lazen, het gevoel hadden dat ze precies konden ontcijferen wat ze dacht. Dat wil zeggen, ze was niet geamuseerd door Kyle's imitatie!

Hi There schreef, "Zelfs Kathy houdt meer van LVP dan Kyle op basis van de blik op haar gezicht LOL."

Evenzo merkte B Lane op, "Kathy's gezichtsuitdrukking toen Kyle LVP deed, " naast talloze huilende emoji's.

Zou dit Kathy's manier kunnen zijn om dramavrij te blijven?

Andere fans werden filosofisch over de vraag of Kathy haar gezichtsuitdrukkingen misschien wel of niet zou gebruiken om uit het drama te blijven.

starrynight ugh dacht na, "LOL, ik denk dat Kathy zich heel goed bewust is van wat er aan de hand is, maar doet alsof ze 'uitgecheckt' is en geen idee, gewoon om er buiten te blijven. Geloof maar dat ze haar mening al heeft."

Jack leek het ermee eens te zijn, erop wijzend dat Kathy misschien gewaarschuwd was om drama te vermijden. "Zou haar naam niet willen bezoedelen door rommelig te zijn op tv, " voegde hij eraan toe.

Als dat de hele tijd Kathy's truc is geweest, lijkt het zeker te hebben gewerkt. K A gutste, "Hou van Kathy. Houd van haar pokerface. Ze blijft boven de strijd. Blijft stijlvol. Geef haar een diamant."

Nou, Kathy heeft al uitgelegd dat ze zich nooit zou aanmelden als fulltime huisvrouw, maar we kunnen allemaal dromen, toch?

Aanbevolen: