Jennifer Aniston staat op het punt om te transformeren in Blair van 'The Facts Of Life

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston staat op het punt om te transformeren in Blair van 'The Facts Of Life
Jennifer Aniston staat op het punt om te transformeren in Blair van 'The Facts Of Life
Anonim

De fans van Jennifer Aniston hebben nu iets spannends en nieuws om heel, heel enthousiast over te worden. De Friends-ster heeft verschillende rollen op zich genomen sinds haar iconische verschijning als Rachael Green, de liefdesbelang van David Schwimmer op het scherm, in de iconische sitcom, en nu begint ze aan een heel nieuw avontuur.

Zojuist is aangekondigd dat Jennifer Aniston zichzelf gaat transformeren in Blair, uit The Facts Of Life, en dit wordt een van haar meest epische uitvoeringen tot nu toe.

Fans zullen de datum van 7 december willen noteren en ervoor zorgen dat ze zijn afgestemd op ABC voor deze once in a lifetime ervaring.

Jennifer Aniston neemt de rol van Blair op zich

Jennifer Aniston belichaamde haar karakter perfect toen ze fans betoverde als Rachel Green. Haar persona in de show was altijd een favoriet bij fans, en die rol die ze tien ongelooflijke seizoenen speelde, zal voor altijd synoniem zijn met haar naam.

Nu neemt ze een andere aangrijpende rol op zich, en deze keer belt ze het terug naar een heel ander tijdperk.

Voordat er Friends was, was er The Facts Of Life, en nu vereert Jennifer Aniston die hitserie uit de jaren 80 door de rol op zich te nemen van het uitgesproken, onstuimige personage, Blair, oorspronkelijk gespeeld door Lisa Whelchel.

Aniston werd gecast door de producers voor Live In Front Of A Studio Audience, terwijl ze aan een avontuur van epische proporties beginnen. Ze stellen een all-star cast samen en koppelen twee van de populairste shows van het tijdperk naast elkaar. De remake van Facts Of Life staat op het punt te worden gecombineerd met de remake van Diff'rent Strokes, en de cast die voor dit project wordt samengesteld, is ronduit verbluffend.

Alle vuil opruimen

Jennifer Aniston's fans zullen haar zeker volgen, en dit is klaar om een van haar meest langverwachte optredens te worden. Fans staan te popelen om te zien hoe Aniston de essentie van Blair personifieert, en zijn verheugd om zowel de esthetische transformatie als de algehele vertaling van de rol te zien.

Aniston bevindt zich ook in goed gezelschap. Ann Dowd zal Edna Garrett spelen, Gabrielle Union zal Tootie spelen, Allison Tolman zal de rol van Natalie spelen en Kathryn Hahn zal de rol van Jo op zich nemen.

Nostalgie raakt het publiek in golven, terwijl de show een geheel nieuwe vorm aanneemt met een unieke cast van beroemdheden.

Dit zeer speciale live-evenement vindt plaats op 7 december om 20.00 uur, op ABC, en fans over de hele wereld zullen naar verwachting afstemmen om Jennifer Aniston in een heel nieuw licht te zien schitteren.

Aanbevolen: