Fans zagen ondersteuning voor Taylor Swift op een onwaarschijnlijke plek

Inhoudsopgave:

Fans zagen ondersteuning voor Taylor Swift op een onwaarschijnlijke plek
Fans zagen ondersteuning voor Taylor Swift op een onwaarschijnlijke plek
Anonim

Taylor Swift is misschien wel een van de meest bekende artiesten ooit. Bekend zijn garandeert echter niet dat iedereen een fan van T Swift zal zijn. Zoals fans hebben geleerd, verzetten sommige mensen zich fel tegen haar pakkende teksten en geven er de voorkeur aan om elke kans die ze krijgen op haar te bashen.

Er zijn echter ook verrassende zakken met Taylor-stans op de minst waarschijnlijke plaatsen, omdat fans geschokt maar blij waren om erachter te komen.

Taylor Swift-fans zijn er in alle soorten en maten

Sommige critici zeggen graag dat Taylor Swift alleen een bepaalde subgroep fans aanspreekt, en het is meestal onzin dat het tienermeisjes zijn die waarderen dat veel van Taylors liedjes over relaties gaan.

Het punt is echter dat Taylor om verschillende redenen een grote verscheidenheid aan fans aanspreekt. Sinds ze wat meer country begon, daarna meer pop leunde, en sindsdien in zowat elk genre heeft geliefhebberd, kan vrijwel iedereen een reden vinden om van Swift te houden.

Het blijkt dat er één groep fans is die ongegeneerd gepassioneerd is over hun liefde voor de zanger, en de andere genres van fans waren behoorlijk geprikkeld door de onthulling.

Militaire leden hebben de neiging om van Taylor te houden

Een fan van Taylor Swift sprong in de r/TaylorSwift-community om een screenshot te delen van een andere subreddit die net zo gepassioneerd was over Taylor: de r/army subreddit.

De fan ondertitelde hun post met "een onwaarschijnlijke subreddit die Taylor Swift bespreekt", vond de fan hilarisch dat legerleden het hadden over trainen met Taylor Swift (of, als alternatief, Celine Dion).

Voor de meeste mensen doet het beeld van het Amerikaanse leger denken aan stoer militair personeel in camouflage, dat nauwelijks een glimlach opleverde, laat staan dat ze uitzwaaiden naar 'Shake It Off'.' Het lijkt er echter op dat sommige militairen precies dat hebben gedaan; een commentator deelde dat ze met hun leger door de modder waren gekropen terwijl het nummer speelde, en dat ze het daarna letterlijk moesten "afschudden".

Taylor Swift heeft andere onwaarschijnlijke fans

Sommige commentatoren werden gekieteld door de gedachte aan stoere militairen (omdat de meeste posters jongens waren) die naar Taylor uitzwaaiden, maar anderen waren helemaal niet verrast. Een persoon herinnerde T Swift eraan dat Taylor ook "een groot probleem" is met de Amerikaanse mariniers; veel hoopvolle romantici hebben haar door de jaren heen uitgenodigd voor het jaarlijkse bal van het Korps Mariniers.

Blijkbaar is Taylor nooit geaccepteerd, maar ze is eerder met een fan naar het bal gegaan.

Dus waarom zijn Taylor's meer sociaal geaccepteerde fangroepen zo geamuseerd door "stoere jongens" die de zanger leuk vinden? Waarschijnlijk omdat sommige van Taylor's strengste critici mannen in de industrie waren, en het wordt meestal niet als "moeilijk" gezien om op popmuziek te rocken die verhalen weeft over liefdesverhalen, liefdesverdriet en queerness.

Niemand klaagt echter over het delen van Taylor Swift met nog een paar fans.

Aanbevolen: