Elton John plaatst een lief bericht ter ondersteuning van Lil Nas X voor de MTV VMA's

Elton John plaatst een lief bericht ter ondersteuning van Lil Nas X voor de MTV VMA's
Elton John plaatst een lief bericht ter ondersteuning van Lil Nas X voor de MTV VMA's
Anonim

Voor het eerst in twee jaar zal Lil Nas X optreden tijdens de komende MTV VMA-ceremonie op 12 september. Later werd bevestigd dat de artiest zijn nieuwste nummer "Industry Baby" zou uitvoeren met aanbevolen kunstenaar Jack Harlow. Hoewel er van hen wordt verwacht dat ze een geweldig optreden zullen geven, kon zanger Elton John het niet helpen, maar wenste de zanger van "Old Town Road" veel succes met zijn optreden.

De 'Circle of Life'-artiest plaatste een foto van de twee in onvergetelijke outfits en zorgde ervoor dat hij zoveel mogelijk bemoedigende woorden gaf. Nadat hij de foto op zijn Instagram had geüpload, zei hij in het bijschrift: "Blijf jezelf, verleg je grenzen en laat je ware kleuren zien en je zult altijd een winnaar voor mij zijn @lilnasx."

De foto is gemaakt als onderdeel van de samenwerking van de twee muzikanten met Uber Eats. John's man plaatste ook een foto met Lil Nas X in zijn gevederde outfit, met als onderschrift: "Waarom voel ik me altijd aangetrokken tot hetzelfde type man.??" De originele fotoshoot liet zien dat Lil Nas X een kostuum draagt dat lijkt op een outfit die John in de jaren 70 droeg, terwijl John een outfit droeg die vergelijkbaar was met die van Lil Nas X van 'Old Town Road'.

Beide artiesten hebben door de jaren heen een hechte vriendschap onderhouden. John werkte onlangs samen met Lil Nas X voor zijn aankomende album The Lockdown Sessions. Het album wordt uitgebracht op 22 oktober 2021.

Lil Nas X is altijd een geweldige artiest geweest, maar onlangs heeft hij zijn optredens naar een heel nieuw niveau getild. Een van zijn meest recente optredens was "MONTERO (Call Me By Your Name)" bij de BET Awards. De zanger trad met hoge intensiteit op en sloot zijn optreden af door een van de mannelijke dansers bijna vijf seconden te zoenen.

De 'Panini'-artiest maakt kans op zes prijzen vanavond, waarvan vijf voor 'MONTERO (Call Me By Your Name)'. "Industry Baby" is echter ook genomineerd voor de MTV Video Music Award voor Song of Summer. Het nummer zal het opnemen tegen vijftien andere tophits.

De MTV Video Music Awards worden op 12 september uitgezonden op MTV. De show zal ook optredens bevatten van artiesten als Normani, Olivia Rodrigo en Machine Gun Kelly. Op het moment van deze publicatie is er geen woord over of hij al dan niet een van de prijzen zal uitreiken. Helaas is het stemmen voor de categorieën waarin Lil Nas X is genomineerd, nu gesloten.

Aanbevolen: