Netflix's grootste film aller tijden krijgt twee vervolg

Inhoudsopgave:

Netflix's grootste film aller tijden krijgt twee vervolg
Netflix's grootste film aller tijden krijgt twee vervolg
Anonim

Netflix voert de leiding in de streaminggame en anderen hebben veel goed te maken. Disney Plus heeft spin-offs en bekende eigenschappen gebruikt om terrein te winnen, maar als ze echt vooruitgang willen boeken, moeten ze hun originele contentgame opvoeren.

De originele inhoud van Netflix was fantastisch en sterren als Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence verdienden miljoenen voor hun Netflix-projecten.

Een recente Netflix-film heeft miljoenen uitgegeven en werd de grootste hit in zijn geschiedenis. Laten we eens kijken naar het succes van die film en de aankondiging dat er meerdere sequels zullen komen, waardoor er effectief een franchise wordt gestart.

Netflix maakt fantastische originele inhoud

Oorspronkelijk was Netflix gewoon een service die mensen gebruikten om films te huren, maar uiteindelijk zagen de machthebbers dat er zoveel meer was dat ze konden doen. Uiteindelijk begonnen ze originele inhoud uit te pompen, en hoewel het een langzame start was, bereikten ze uiteindelijk een punt waarop ze geweldige dingen uitbrachten.

TV-shows waren wat de bal echt aan het rollen bracht voor de originele inhoud, maar de afgelopen jaren heeft Netflix een aantal uitstekende films gemaakt die alom geprezen werden. Bovendien worden deze films ook in miljoenen huishoudens over de hele wereld bekeken.

Terwijl deze originele inhoud stoom blijft genereren voor Netflix, is de streaminggigant bereid honderden miljoenen dollars uit te geven om hun visie tot leven te brengen. Naarmate de tijd verstrijkt, zullen de zaken alleen maar groter worden, wat aanbiedingen veel aantrekkelijker zal maken voor toptalent.

Vorig jaar bracht Netflix zelfs uit wat de grootste originele film in zijn indrukwekkende geschiedenis is geworden.

'Red Notice' was een enorme hit

Red Notice van 2021 was een film die de krantenkoppen stal dankzij het feit dat hij werd verankerd door een enorm populaire cast. Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds waren de hoofdrolspelers, en dit speelde een belangrijke rol in de film die veel belangstelling opwekte voorafgaand aan de wereldwijde release.

Een belangrijk nieuws rondom de film was het salaris dat de hoofdrolspelers mee naar huis namen.

Volgens Variety "zal Reynolds $ 20 miljoen ontvangen voor zijn acteerdiensten. Gadot, wiens aandeel kleiner is, zal naar verwachting hetzelfde verdienen na salaris en de gewoonte van de streamer om typische "back-end" winsten uit te kopen. maken van een bioscooprelease."

Dwayne Johnson zou meer maken vanwege de rol die hij speelde bij het produceren van de film.

Netflix gooide de dobbelstenen voor een project van deze omvang, maar die gok betaalde zich uit, aangezien de film meer dan 328 miljoen streaming-uren werd bekeken, waardoor het de grootste film in de geschiedenis van Netflix is. Dit overtrof alle eerdere releases, en het blijft groter dan Don't Look Up, die een ensemble-casting had met mensen als Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence.

Nu de film de geschiedenis ingaat als de grootste in de geschiedenis van Netflix, heeft recent nieuws de belangstelling voor het enorme pand opnieuw aangewakkerd.

'Red Notice' krijgt twee vervolgen

Mensen zouden eigenlijk niet verbaasd moeten zijn om te horen dat Red Notice een vervolgfilm krijgt, maar de grote verrassing is dat er wordt gemeld dat er twee vervolgfilms achter elkaar worden opgenomen. Dit gebeurt niet vaak, en het is duidelijk dat de eerste film zo'n groot succes was voor Netflix dat ze bereid zijn de dobbelstenen te gooien met dit soort aanpak.

Volgens Deadline: "Netflix wilde geen commentaar geven, maar bronnen zeiden dat het plan is om het sterrentrio terug te brengen en nieuwe personages toe te voegen om een overvalfilm-ensemble uit te werken dat doet denken aan de met sterren bezaaide Ocean's Eleven-franchise."

Dit is groot nieuws voor het streamingplatform, dat al behoorlijk wat hits heeft gehad. Red Notice krijgt twee sequels en voegt nog meer grote namen toe, het laat alleen maar zien dat streamingplatforms enorm veel terrein winnen ten opzichte van traditionele bioscoopreleases.

Gezien het feit dat de eerste film al een ondenkbaar bedrag heeft betaald voor de diensten van zijn hoofdrolspelers, kunnen we ons alleen maar voorstellen hoe opgeblazen het budget voor de vervolgprojecten zal zijn. Dat gezegd hebbende, is het vrij duidelijk dat Netflix meer dan bereid is om dit soort geld uit te geven voor wat zij als een winnaar beschouwen.

Red Notice lijkt een gloednieuwe megafranchise te zijn begonnen, behalve dat het, in plaats van overal in de bioscoop te zijn, de televisiewereld gaat domineren, mogelijk nog jaren.

Aanbevolen: