Tom Cruise vertelde Jennifer Connelly dat ze een scène in Top Gun: Maverick opnieuw moesten opnemen omdat het niet gevaarlijk genoeg was

Inhoudsopgave:

Tom Cruise vertelde Jennifer Connelly dat ze een scène in Top Gun: Maverick opnieuw moesten opnemen omdat het niet gevaarlijk genoeg was
Tom Cruise vertelde Jennifer Connelly dat ze een scène in Top Gun: Maverick opnieuw moesten opnemen omdat het niet gevaarlijk genoeg was
Anonim

Het kostte wat extra tijd voordat de film werd uitgebracht, maar fans zijn nu al enthousiast over Top Gun: Maverick, waarvan wordt gezegd dat dit het beste werk van Tom Cruise ooit is. Niet alleen dat, maar Tom Cruise had ook een briljante cast om mee samen te werken in de film.

Natuurlijk bevatte de film intens stuntwerk. Jennifer Connelly ontsnapte niet aan het gevaarlijke werk, zoals het besturen van een zeilboot in de gevaarlijke wateren. We zullen kijken wat er tijdens de scène gebeurde en waarom Tom Cruise om een nieuwe opname vroeg.

Hoe was het voor Jennifer Connelly om naast Tom Cruise te werken in Top Gun: Maverick?

Het is een hele opgave en toewijding om in een film te verschijnen, maar als je naast Tom Cruise verschijnt, worden de dingen naar een hoger niveau getild. De acteur is intens als het gaat om zijn films, met name het stuntwerk.

Connelly had nog nooit met Cruise gewerkt en had hem ook nog nooit ontmoet, zei de actrice naast Men's Journal dat ze echt niet wist wat ze kon verwachten. Uiteindelijk werd ze weggeblazen door zijn enthousiasme en betrokkenheid tijdens de film.

"Ik ben nog nooit iemand tegengekomen met zo'n enthousiasme voor elk schot. Tom stopt alles wat hij heeft in alles wat hij doet. We hebben bijvoorbeeld een sequentie op een boot. Tom keek ernaar en zei: "Dit is gewoon niet cool genoeg. Hoe kunnen we het spannender maken voor het publiek?" We hebben de foto opnieuw gemaakt met een snellere boot bij sterkere wind. Nu zie je het en het is intens. We zweven over de zee."

Over die zeilbootscène gesproken, er is veel achter de schermen gebeurd. Hoewel, zoals Connelly onthulde, de moeilijkheidsgraad niet genoeg was voor Cruise.

Jennifer Connelly die de zeilboot bestuurde, was te veilig voor Tom Cruise's smaak

Connelly wist dat ze niet zomaar een film opnam. De actrice moest eigenlijk zeillessen nemen voor de fantastische zeilscènes in de film.

"Dat deed ik. Ik nam zeillessen, wat erg leuk en soms angstaanjagend was, omdat ik in New York City woon. Ik volgde lessen in de haven van New York, wat echt krankzinnig is. Er zijn zoveel veerboten en politie boten en, geloof het of niet, kajakkers en jetskiërs in de haven van New York. Wie weet? Er is veel verkeer, dus dat was best grappig", vertelde ze aan Looper.

Alsof het volgen van lessen niet genoeg was, onthulde Jennifer samen met Stephen Colbert dat de omstandigheden van haar zeilscène te veilig waren voor Cruise's zin. Daarom moesten ze de scène opnieuw opnemen op een andere locatie.

"We hebben die reeks twee keer gefilmd. We filmden de eerste keer in San Diego, er waren mooie foto's, maar Tom dacht dat dit niet snel genoeg is. Dus we hebben de scène opnieuw gedaan en zijn naar San Francisco gegaan voor de ruige weer, voor de wind, en dat is wat we hebben."

Connelly onthulde dat het een stressvolle ervaring was, maar iets waar ze uiteindelijk veel plezier mee had.

Fans in het commentaargedeelte van de video hadden niets dan lof voor haar betrokkenheid bij de Top Gun-film. Uiteindelijk vragen fans zich af of ze aan een vervolg zou werken?

Jennifer Connelly zou akkoord gaan met een Top Gun-vervolg

De film krijgt geweldige recensies, en dat geldt ook voor Connelly voor haar betrokkenheid bij de film. Gevraagd door ScreenRant of ze een terugkeer zou overwegen, aarzelde Connelly niet met haar antwoord.

"Natuurlijk ben ik een spel. Als ze me willen, zal ik er zeker zijn. Ik was zo opgewonden toen Joe Kosinski me belde - hij regisseerde de film en ik had met hem samengewerkt eerder in een film genaamd Only The Brave. Ik vond het geweldig om met hem te werken omdat ik dol op hem ben; hij is een geweldige regisseur."

"En toen zei hij: "Het gaat over Top Gun. Ik stuur je het script." Op dat moment dacht ik: "Ja, ik doe mee. Ik bedoel, ja, stuur me het script. Maar ja, oké!" Het was echt een genot om hier deel van uit te maken."

Voorlopig zullen fans genieten van haar rol als Penny Benjamin voordat er een vervolg komt.

Aanbevolen: