Wat fans echt dachten over het tragische gewichtsverlies van Sarah Hyland

Inhoudsopgave:

Wat fans echt dachten over het tragische gewichtsverlies van Sarah Hyland
Wat fans echt dachten over het tragische gewichtsverlies van Sarah Hyland
Anonim

Waarom waren er enkele jaren geleden anorexia-geruchten rond Sarah Hyland, en wat was de echte reden achter haar tragische gewichtsverlies?

In 2017 plaatste de Modern Family-ster een foto op Instagram waarop ze de kledinglijn van haar toenmalige vriend droeg. Daarna kreeg ze een stroom van opmerkingen over haar gewicht, waarbij sommige mensen zeiden "eet een hamburger" en anderen zeiden dat haar hoofd groter was dan haar lichaam.

Als reactie ging Sarah naar Twitter om haar gewichtsverlies uit te leggen als gevolg van gezondheidsproblemen waardoor ze bedlegerig was. De actrice onthulde ook dat ze een medicijn gebruikte, prednison genaamd, dat zou kunnen bijdragen aan haar dramatische gewichtsverlies. De actrice zei: "Ik heb de afgelopen maanden eigenlijk bedrust gehad, ik heb veel spiermassa verloren."

Toen voegde ze eraan toe: "Ik schrijf dit omdat ik ben beschuldigd van het promoten van anorexia in, ironisch genoeg, een anti-pestbericht. En ik wil dat jonge meisjes weten dat dat NIET mijn bedoeling is."

In die tijd hield ze geheim wat er precies aan de hand was en zei: "Misschien zal ik er ooit over praten, maar voor nu wil ik mijn privacy."

Nierdysplasie

In 2012 onderging ze een niertransplantatie na een strijd tegen nierdysplasie en kon ze vanwege gezondheidsredenen niet aanwezig zijn bij de SAG-awards van 2017.

Maar ze drong er bij haar fans op aan niet al te bezorgd te zijn en schreef: "Je hoeft je geen zorgen te maken. Ik ben eerder down geweest en ik zal waarschijnlijk weer down zijn in mijn leven, maar ik ben standvastig en solide en zal mijn obstakels overwinnen."

Sarah kreeg al op jonge leeftijd te horen dat ze vanwege haar nier geen normaal leven zou kunnen leiden. Als verwoestend gevolg van haar verslechterende gezondheid in 2012 ontving de actrice een niertransplantatie van haar vader.

Helaas was dit niet het einde van haar strijd, omdat de medicijnen die ze kreeg haar gewicht oncontroleerbaar maakten en ze de haat op haar sociale media moest aankaarten. Sarah zei zelfs op Instagram dat 2017 een uitdagend jaar voor haar was, maar ze bleef vechten in de hoop dat 2018 een beter jaar zou worden.

Anorexia beschuldigingen

Sarah bevond zich midden in anorexia-geruchten op sociale media, en de Modern Family-ster had er niets van. De actrice is altijd een slank meisje geweest, maar dat weerhield sommige commentatoren er niet van haar te beschuldigen van anorexia nadat het leek alsof ze de afgelopen jaren was afgevallen.

Het begon allemaal toen Sarah een foto plaatste van de kledinglijn van haar modellerende ex-vriend Dominic Sherwood, die ironisch genoeg was om geld in te zamelen voor de Anti-Bullying Alliance.

Fans wezen op haar dunne benen en armen, en Sarah nam het op zich om het record recht te zetten in een lang bericht op Twitter. Hoewel ze toegeeft dat ze is afgevallen, was dat niet vanwege een eetstoornis, maar vanwege andere gezondheidsproblemen die ze op dat moment had. Als gevolg daarvan stopte ze met sporten en verloor ze spiermassa.

Uiteindelijk had Sarah gewoon door kunnen gaan met haar dag en die negatieve opmerkingen negeren, maar ze wilde dat haar volgers wisten dat ze geen ongezonde gewoonten promootte.

Volgens People schreef ze: "Mijn zelfvertrouwen blijkt niet uit jouw opmerkingen. Omdat ik altijd te dik zal zijn, zal ik altijd te mager zijn. Ik zal nooit genoeg rondingen hebben om een vrouw te worden genoemd. En ik zal altijd een slet zijn voor het dragen van een push-up bh. Hou van de jij die je wilde zijn. Wees de beste versie van jezelf. Wees gezond."

Reactie van fans

De actrice verscheen speciaal op The Ellen DeGeneres Show om te praten over haar gezondheidsproblemen en zelfmoordgedachten. Sarah vertelde hoe het de afgelopen jaren is geweest om met ziekten als jicht en endometriose om te gaan. Ze onthulde zelfs dat ze de pijn moest verwerken tijdens het filmen van Modern Family. Deze beweringen raakten de harten van haar fans diep, die trots zijn op hoe ver ze is gekomen.

Sarah heeft in haar leven minstens 16 operaties ondergaan, wat een alarmerend aantal is voor een vrouw die net 30 is geworden. Door de ziekte ging Sarah door een zware depressie tot het punt dat ze er zelfs aan dacht om haar eigen operatie te nemen leven.

Veel gebruikers vulden het commentaargedeelte met bemoedigende berichten voor de actrice. Een gebruiker schreef: "Sarah heeft dit allemaal meegemaakt tijdens het filmen van haar show Modern Family?! Ik wist niet dat ze dat doormaakte; ze is zo'n sterke vrouw!"

Een andere persoon was het ermee eens en schreef: "Man, oh man, er zijn veel mensen die niet begrijpen hoe emotioneel verwoestend de last van een ernstige gezondheidstoestand kan zijn. Mensen realiseren zich niet dat als je geen goede gezondheid hebt, kan het voelen alsof je niets hebt. Ik ben zo blij dat ze het volhoudt, en ik hoop dat ze snel haar wonder krijgt en volledig herstelt, zowel emotioneel als fysiek."

Gelukkig lijkt de actrice het beter te doen nu ze een rustiger leven leidt met haar verloofde Wells Adams.

Aanbevolen: