Wat fans echt dachten over het tragische gewichtsverlies van Chadwick Boseman

Inhoudsopgave:

Wat fans echt dachten over het tragische gewichtsverlies van Chadwick Boseman
Wat fans echt dachten over het tragische gewichtsverlies van Chadwick Boseman
Anonim

Maanden voor de dood van Chadwick Boseman maakten fans zich zorgen over wat een drastisch gewichtsverlies leek te zijn.

Van de indrukwekkende lichaamsbouw die hij had in Black Panther tot wat mensen op Instagram zagen, velen vroegen zich hetzelfde af: deed Chadwick dit voor een nieuwe rol? Was hij ziek? Was hij depressief?

Chadwick Boseman staat bekend als de koning van Wakanda, maar de koning werd ziek met zijn ogen in zijn hoofd gekerfd, een ruwe, onverzorgde baard en doordringende jukbeenderen. Hij was bijna onherkenbaar in vergelijking met eerdere beelden van de acteur. Fans over de hele wereld maakten zich zorgen over de gezondheid van de acteur.

Tragisch gewichtsverlies

Chadwick, die zijn hele carrière een fit figuur had behouden, leek plotseling uitgehongerd en bijna ziekelijk. Velen vroegen zich af of hij een streng dieet volgde voor een film of dat zijn tragische gewichtsverlies een promotie was voor een aanstaande Marvel-film. Anderen vroegen zich af of de reden te maken had met enkele persoonlijke gezondheidsproblemen die later aan de oppervlakte kwamen. Er waren zoveel mogelijkheden voor zijn slanke postuur, maar de waarheid was hartverscheurend.

De video die zijn slanke figuur onthulde

Chadwick plaatste op Instagram op 15 april 2020 een selfievideo op Instagram om Jackie Robinson Day te vieren. Hoewel honkbalfans niet konden genieten van de reguliere vakantie in de National Baseball Hall of Fame, kozen verschillende beroemdheden, waaronder Chadwick, ervoor om de dag nog steeds creatief en bedachtzaam te vieren.

De acteur toonde hulde sinds Boseman Jackie Robinson speelde in de film 42 uit 2013. Deze film was een van de eerste films die zijn ware potentieel in de filmindustrie liet zien. Major League Baseball besloot alle operaties in 2020 voor onbepaalde tijd op te schorten vanwege de recente uitbraak van het coronavirus, maar dit weerhield de oprichting van operatie 42 niet.

Chadwick werkte samen met Thomas Tull en FIGS, die chirurgische scrubs maken. In totaal heeft de samenwerking een donatie van 4,2 miljoen dollar gedaan om medische uitrusting te leveren aan verarmde gemeenschappen die het hardst door de pandemie zijn getroffen.

De acteur wilde erkennen wat het bedrijf deed voor Jackie Robinson Day en de minder bedeelden, maar het mislukte. In plaats van dat fans zich concentreren op de boodschap van de video en het belang van de samenwerking erkennen, kozen fans ervoor om zich te concentreren op het uiterlijk van de acteur.

Fans bezorgd over de gezondheid van Chadwick Boseman

De video is verwijderd uit de hoofdfeed van zijn pagina. Dit vanwege alle vragen en zorgen over zijn gezondheid. Veel gebruikers zeiden: "Gaat het?"

Een bezorgde fan schreef: "Onze Wakanda-koning heeft een ma altijd nodig", terwijl een ander het ermee eens was: "Moeten we je gewichtsverlies niet opmerken?"

Op dat moment kwamen enkele van zijn collega's hem verdedigen. De meesten van hen zeiden dat de acteur altijd de neiging had om een slank figuur te behouden. Activist April Rain merkte in een tweet op dat hij gewoon een sloppenwijkman was die hoe dan ook aantrekkelijk was. Er werd zelfs gespeculeerd dat hij mager was als hij niet acteerde in een rol.

Desalniettemin zag de waarheid over het tragische gewichtsverlies van Chadwick het licht nadat de acteur helaas op 43-jarige leeftijd overleed.

Het Verwoestende Nieuws

Het overlijden van Chadwick brak de harten van fans en de officiële verklaring werd afgelegd via zijn Instagram-account: "Het is met onmetelijk verdriet dat we het overlijden van Chadwick Boseman bevestigen. Chadwick werd in 2016 gediagnosticeerd met stadium III darmkanker en vocht er de afgelopen vier jaar mee naarmate het vorderde naar stadium IV."

De post ging verder met te zeggen: "Chadwick was een echte vechter, hij zette alles door en bracht veel van de films waar je zo van bent gaan houden. Van Marshall tot Da 5 Bloods, Ma Rainey's Black Bottom van August Wilson, en nog een aantal, werden allemaal gefilmd tijdens en tussen talloze operaties en chemotherapie. Het was de eer van zijn carrière om koning T'Challa tot leven te brengen in Black Panther."

De verklaring deelde dat Chadwick in zijn huis stierf, met zijn vrouw en familie aan zijn zijde. Het eindigde door iedereen te bedanken voor "liefde en gebeden, en vraagt u hun privacy te blijven respecteren in deze moeilijke tijd." Sindsdien is er een uitstorting van verdriet op sociale media, met fans en beroemdheden die hun schok en liefdesverdriet delen over dit verwoestende nieuws.

Forever Fans' King

Het verhaal van Chadwick bracht niet alleen de strip van Black Panther tot leven, maar het verhaal van Chadwick bracht ook de wereld aan de grond en sprak op unieke wijze tot zwarte Amerikanen en Afrikanen. Koning T'Challa liet voetstappen en stof tot nadenken achter.

De wereld werd hard getroffen door het nieuws van het overlijden van Chadwick Boseman op 28 augustus 2020. Hoewel niemand wist dat hij ziek was, vocht hij toch voor de zwarte trots terwijl hij streed tegen een dodelijke ziekte. Voor Joe Rogan was Chadwick een held.

Het is onvoorstelbaar hoe hij het deed temidden van chemotherapie en operaties. Hij moet uitgeput zijn geweest en toch, zoals Stan Lee zei, woonde hij elke minuut van het moment bij. Hij was een rustige privépersoon, maar de koning van Wakanda gaf fans zeker een prachtig verhaal, geïnterpreteerd door een mooi mens.

Aanbevolen: