RHOSLC': wie is de nieuwste 'vriend van', Angie Harrington?

Inhoudsopgave:

RHOSLC': wie is de nieuwste 'vriend van', Angie Harrington?
RHOSLC': wie is de nieuwste 'vriend van', Angie Harrington?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'RHOSL' van 3 oktober 2021 worden hieronder besproken! Het lijkt erop dat het echt ijskoud wordt in S alt Lake City als de Real Housewivescast krijgt steeds meer drama. Terwijl het seizoen blijft draaien om de aanhoudende ruzie tussen Meredith Marks en Jen Shah, die binnenkort zal worden vervangen door Jen Shah die nu elke aflevering wordt gearresteerd, lijkt het alsof er meer drama broeit tussen een gloednieuw gezicht.

Hoewel fans eerder dit seizoen kennis hebben gemaakt met RHOSLC's nieuweling, Jennie Nguyen, lijkt het alsof ze haar terug moet kijken nadat 'vriend van' Angie Harrington haar allereerste verschijning maakte. Angie, die door collega-castmate Lisa Barlow in de mix werd gebracht, veroorzaakt grote spanning in de groep en fans genieten van elke seconde.

Na Lisa ervan te hebben beschuldigd haar inzamelingsactie te hebben gesaboteerd, pikten kijkers meteen Angie's no-bulsht-houding op, die bewonderd wordt door Bravo-fans. Terwijl we vanavond een glimp van Harrington hebben opgevangen, willen fans graag meer weten, vooral als het gaat om haar persoonlijke leven en of we meer van haar zullen zien of niet.

Wie is Angie Harrington?

Angie Harrington verscheen vanavond voor het eerst op onze schermen toen zij en Lisa Barlow wat thee en snacks inhaalden. Nou, het blijkt dat Angie en Lisa al geruime tijd vrienden zijn. Het duo ontmoette elkaar meer dan 20 jaar geleden toen Angie ongeveer 16-17 jaar oud was, waar ze allebei bij een callcenter werkten.

Het duo kreeg niet alleen een band door hun non-stop praten, waardoor ze perfect geschikt waren voor een callcenter, ze hebben ook een gedeelde voorliefde voor fastfood. Terwijl Angie dol is op Chik-Fil-A, is Lisa momenteel een grote fan van KFC. Tegenwoordig werkt Angie Harrington als een mode- en lifestyle-influencer en is ze natuurlijk moeder van drie kinderen! Angie is ook getrouwd met Chris Harrington, de CRO van een softwarebedrijf genaamd Entrata.

Volgens een aantal bronnen werden Angie Harrington en Jennie Nguyen eigenlijk allebei geselecteerd om 'vrienden van' castleden te zijn, maar nadat de producenten meer naar Jennie trokken, werd ze uiteindelijk fulltime, waardoor Angie in de meer beperkte rol.

Ondanks dat ze maar af en toe op onze schermen verschijnt, houden fans al van haar, vooral omdat ze haar mannetje kan staan! Hoewel ze al meer dan twee decennia goede vrienden is met Lisa Barlow, leek dat niet genoeg voor hen om hun vriendschap bij elkaar te houden.

Ze is verwant aan Whitney Rose

Het is geen verrassing dat Whitney Rose en Lisa niet met elkaar overweg kunnen, maar Angie en Whitney zijn de beste vrienden! Dit paste duidelijk niet goed bij Lisa, die zich afgemat voelde door het feit dat Harrington close was met Whit, ondanks dat Barlow precies dat deed met Meredith door bevriend te zijn met Jen Shah. Hoe dan ook! De plot werd dikker toen fans erachter kwamen dat Angie en Whitney eigenlijk neven en nichten zijn!

Net als Heather, die ook familie is van Rose, is Angie de bet-achter-achterkleindochter van Shadrach Roundy, en na een genealogische test te hebben gedaan, ontdekte ze dat zij ook Whitney's nicht is! Ondanks dat ze door Lisa werd aangesproken, werd Angie gemarkeerd als "Whitney's Friend" in haar titel, waarvan we zeker weten dat het niet goed paste bij de Vida-eigenaar.

Tijdens de aflevering van vanavond wordt Lisa beschuldigd van het saboteren van Angie's inzamelingsactie door een rol te spelen bij het terugtrekken van de cateraar op het laatste moment. Angie ontving niet alleen een sms van de cateraar die Lisa's naam liet vallen, maar Whitney is er ook van overtuigd dat Barlow het feest heeft gesaboteerd, aangezien dit allemaal is misgegaan uren nadat Angie Lisa had verteld dat zij en Whitney vrienden zijn.

Hierdoor werd Lisa duidelijk in het verkeerde keelgat geschoten, die ontkende iets te maken te hebben met de geannuleerde cateraar, maar dat weerhield haar er nog steeds niet van om naar Whitney en Angie te verwijzen als 'aangeboren polygamie-neven'. Au!

Ze verliet de Mormoonse kerk

Hoewel de vriendschap tussen Angie en Lisa op de klippen loopt, is het gezinsleven van Angie zo sterk als maar kan. De RHOSLC-newbie onthulde dat haar tweedegeborene, Coleen, transgender is. Harrington organiseerde de inzamelingsactie ter ere van de LGBTQIA+-gemeenschap, waarmee ze nauw samenwerken om hun zonen te volgen die uitkomen.

Tijdens de aflevering van vanavond onthulde Angie dat zij en haar familie de Mormoonse kerk hebben verlaten en pas zullen terugkeren als iedereen gelijk wordt behandeld. Harrington deelde dat omdat de LDS niet dezelfde opvattingen deelt als zij en haar familie als het gaat om de LGBT-gemeenschap, ze dachten dat het niet "goed voor hen was". Fans applaudisseerden voor Angie omdat ze zich uitsprak tegen zo'n veelvoorkomend probleem, terwijl ze de strijd tegen transgenders naar de voorgrond brachten.

Aanbevolen: