The Best Celebrity Clap Backs op Jimmy Kimmel's 'Mean Tweets'-segment

Inhoudsopgave:

The Best Celebrity Clap Backs op Jimmy Kimmel's 'Mean Tweets'-segment
The Best Celebrity Clap Backs op Jimmy Kimmel's 'Mean Tweets'-segment
Anonim

Het internet is zowel een gemene als een vriendelijke plek. Vrijwel elke beroemdheid maakt op de een of andere manier gebruik van sociale media. Sommigen, zoals Selena Gomez, geven er de voorkeur aan hun teams hun sociale media-accounts te laten beheren. Omdat ze een breed publiek hebben, ontvangen de meeste beroemdheden in gelijke mate liefde en haat. Liefde, omdat het werk dat ze doen mooi is, en haat, omdat mensen soms vergeten dat achter het label 'celebrity' een echt mens schuilgaat.

Jimmy Kimmel moet hiervan kennis hebben genomen en celebs de kans hebben gegeven om online haters aan te pakken via zijn segment 'Celebrities Read Mean Tweets'.’ Veel beroemdheden, waaronder voormalig president Barack Obama, hebben de kans gehad om terug te klappen, en dit zijn de meest pittige van allemaal:

10 Remy Ma

Kom voor Remy Ma is niet altijd zo'n goed idee. Een tweeter met de naam Gemini Complex kwam eraan toen ze schreven: "Ik heb het gevoel dat Remy Ma fysiek tegen haar beats vecht. Ze kan bijvoorbeeld niet op de beat rappen om haar leven te redden.” Niet iemand die een hater ongedeerd laat, nam Remy Ma wraak: " Remy Ma bestrijdt ook mensen die op Twitter onzin praten, zoals in het echt. F'em up."

9 Barack Obama

Niet iedereen was blij met het presidentschap van Obama. Een Twitter-gebruiker die niet onder de indruk was van de president, gaf een oplossing om van hem af te komen: "Is er een manier om Obama naar een golfbaan halverwege de wereld te vliegen en hem daar gewoon achter te laten?" vroeg de tweeter. Barack Obama leek het idee geweldig te vinden. We zijn er vrij zeker van dat hij eraan is opgewarmd sinds zijn termijn eindigde. "Nou, @RWSurferGirl, ik vind dat een geweldig idee", antwoordde Barack Obama.

8 Zendaya

Een Twitter-gebruiker die zichzelf Slowfast noemde, wilde wedden op de geur van Zendaya's voeten. "Ik wed dat Zendaya-voeten naar Funyuns ruiken", schreef de tweep. Op ware Zendaya-manier deed de Malcolm & Marie-ster haar rode broekje uit en snuffelde eraan. "Laten we eens kijken, zullen we?" zei ze, alleen om Slowfast het rapport snel te geven. "Nee. Ruikt naar succes voor mij, 'verklaarde Zendaya, onder gejuich van het publiek van Kimmel.

7 Sarah Paulson

Sarah Paulson is altijd zo gracieus, maar niet iedereen vindt haar of haar bestaan leuk. ThePeter twitterde: "Sarah Paulson is vervelend als ze schreeuwt … of huilt … of praat … of bestaat." Paulson was niet in het minst onder de indruk van de tweet. Het deed haar een beetje grinniken. Desalniettemin had de Oceans 8-actrice enkele niet-zo-drukwaardige woorden voor ThePeter. “Bijt me moeder, zo denk ik erover. Bijt me in de f a, "schreeuwde Paulson.

6 Benedict Cumberbatch

Zaney is duidelijk geen liefhebber van het gezicht van Benedict Cumberbatch. De Twitter-gebruiker schreef: "Als je Benedict Cumberbatch aantrekkelijk vindt, denk ik dat je het ook heel leuk zou vinden om rechtstreeks naar de anus van een kat te staren." Cumberbatch was behoorlijk onder de indruk van de trol, maar hij had een goede comeback voorbereid. "Nou, iemand deed het, en ze deed er een ring om," zei Cumberbatch terwijl hij zijn ringvinger omdraaide om een perfect passende trouwring te onthullen.

5 Dwayne ‘The Rock’ Johnson

Evil Pammy, trouw aan hun gebruikersnaam, uiten hun vermoeidheid bij de gedachte aan Dwayne Johnson. "Ik ben het beu om de rots te zien… bla bla, Dwayne Johnson… bla, bla, snoep, filmster, bla, bla, ga eraan zuigen." Zij schreven. The Rock, die altijd de opdracht begrijpt, nam het moment om Evil Pammy te laten weten dat hij ze iets te zuigen zou geven.

4 Michael Keaton

Lava Yabby beschouwt Michael Keaton-vergelijkingen niet als complimenten. Hoewel velen gefascineerd zouden zijn als een beroemdheid eruitziet, tweette Yabby: "Iemand vertelde me net dat ik lachte zoals Michael Keaton en ik weet niet of ik een miljoen selfies moet nemen of een pistool in mijn mond moet stoppen." Keaton vond de tweet hilarisch en suggereerde de beste optie voor Yabby. "Ik zou een pistool in je mond stoppen", klapte de Batman-acteur terug.

3 Sofia Vergara

Modern Family-actrice Sofia Vergara is uitgegroeid tot een van de best betaalde actrices in Hollywood en niet één keer heeft ze het aangedurfd om haar accent te veranderen, maar één tweep, Mamaowl Kirby, heeft daar blijkbaar een probleem mee. "Sophia Vergara klinkt alsof ze een lul in haar mond heeft… ik haat het om haar te horen praten." schreef Kirby. Sofia Vergara had op haar beurt een vraag voor de tweep die zeer terecht was. "Wat is er mis met een lul in mijn mond?" vroeg ze.

2 Tim Robbins

Academy Award-winnaar Tim Robbins staat zeker niet in de goede boeken van EddsNotDead. "Luisteren naar Tim Robbins op de radio, wat een pretensieve kk", schreef de tweep. De vergelding van Robbins omvatte een aanval op de slechte grammatica van de trol. Laten we zeggen dat de hater zijn eigen medicijn heeft geproefd. "Is het pretentieus van me om te zeggen dat je niet weet hoe je een analfabeet moet spellen", antwoordde Robbins.

1 Taraji P. Henson

Toen Taraji P. Henson haar debuut maakte als de slimme Cookie Lyon op Empire, namen sommige mensen, zoals A Music Nerd, haar karakter ter harte. "Taraji P. Henson lijkt in het echte leven een extreem getto te zijn lol", tweette A Music Nerd. Om te antwoorden op de zogenaamde "nerd", channelde Henson haar innerlijke Cookie Lyon en kwam met vuurwapens naar buiten: "Nou, ik kan b. Ontmoet me buiten!” Henson schreeuwde.

Aanbevolen: