Deze 'American Idol'-winnaar at 800 calorieën per dag vanwege reacties van fans op prikborden

Inhoudsopgave:

Deze 'American Idol'-winnaar at 800 calorieën per dag vanwege reacties van fans op prikborden
Deze 'American Idol'-winnaar at 800 calorieën per dag vanwege reacties van fans op prikborden
Anonim

Kijk eens naar haar laatste Twitter-bericht en het wordt duidelijk dat Carrie Underwood graag in het zweet werkt en voor zichzelf zorgt in de sportschool.

Maar, zoals we zullen onthullen, was dat niet altijd het geval. Met roem en fortuin komt ook intense druk en harde kritiek van zowel de fans als de media. Tijdens haar winnende run op 'American Idol' werd dit duidelijk voor de zangeres.

Ze werd onder vuur genomen omdat ze aankwam en uiteindelijk trof het haar diep, vooral gezien het feit dat ze dergelijke opmerkingen niet schuwde.

We bekijken wat er achter de schermen gebeurde en dat Underwood inspireerde om een verandering aan te brengen en wat ze deed om dit te verhelpen.

Daarnaast bekijken we waar haar huidige routine en vooruitzichten uit bestaan, vooral als drukke moeder en werkpaard, constant onderweg.

Carrie's carrièrebepalende moment vond bijna nooit plaats

Ze was een normaal meisje dat opgroeide in een klein stadje in Oklahoma. Dit is het mooie van 'American Idol', het geeft iedereen uit de hele VS een kans om te schitteren en dat is precies wat er gebeurde met Carrie. Hoewel ze de eerste zal zijn die zegt dat het leven opgroeien eenvoudig was: "Ik was maar een klein meisje uit Oklahoma, weet je, een klein stadje. Ik hield van zingen, maar veel mensen houden ervan." Ze voegde eraan toe: "Ik heb elke open deur gekregen die die persoon zou kunnen krijgen - ik ben zo gezegend en zo dankbaar. Bovenal wil ik die geschenken gebruiken om iets terug te geven."

Haar leven veranderde volledig in 2004 toen ze dapper auditie deed voor 'American Idol'. In werkelijkheid vond de auditie bijna nooit plaats. Ze had vlak daarvoor een inzinking, wat er bijna toe zou leiden dat ze het proces zou overslaan.

“Ik was zo afgeleid dat toen mama en papa me naar het vliegveld brachten om naar Hollywood te gaan, ik me realiseerde dat ik lipliner was vergeten. We stopten bij een supermarkt en mama stormde naar binnen om wat te kopen. In één keer was het gewoon te veel. In mijn eentje naar Los Angeles gaan, concurreren met al die andere mensen die zo getalenteerd waren. Ik barstte in tranen uit."

“Mijn vader wendde zich tot mij op de achterbank. 'Carrie,' zei hij, 'we kunnen nu meteen naar huis, en we hoeven er nooit meer over te praten.'

Gelukkig kwam ze opdagen in LA en zoals ze zeggen, de rest is geschiedenis. In mei 2005 werd ze gekroond tot de 'Idool'-winnaar en sindsdien heeft ze eigenlijk niet meer omgekeken.

De haat bleek haar brandstof te zijn

Met roem komt intense druk en controle. Underwood hoorde dit al vroeg op zijn reis en ze zorgde ervoor dat de haat haar overkwam. Ze zou het op zijn minst als brandstof gebruiken en besloot een serieuze hoeveelheid gewicht te verliezen. In werkelijkheid was het geïnspireerd door haat op het prikbord, Carrie las alles wat de fans zeiden over haar uiterlijk.

“Toen ik American Idol gebruikte, was ik een beetje zwaarder dan ik nu ben,” legde ze uit. "Dat was de eerste keer dat ik werd blootgesteld aan het publiek dat over mij sprak, dus het was onmogelijk om niet online te kijken en te zien wat ze zeiden."

Carrie ziet er tegenwoordig beter uit dan ooit en ze geeft toe dat de veranderingen blijvend zijn: Er zijn dingen die nooit meer terug zullen gaan - laten we eerlijk zijn. Ik begin opnieuw met een nieuwe reeks regels … Maar dat gezegd hebbende, op dit punt in mijn leven heb ik meer kans om buikspieren te krijgen. Ik heb het gevoel dat ik 10 jaar heb gewerkt om buikspieren te krijgen, dus ik sta op het punt van echte, je-kan-tellen- diegene. Misschien.'

Ze heeft tegenwoordig een betere vooruitzichten

Underwood heeft tegenwoordig een hoog volwassenheidsniveau als het gaat om haar gezondheids- en fitnesspraktijken. Haar belangrijkste doel is om haar best te doen, terwijl ze zichzelf gaandeweg trakteert.

Als de ster het gaspedaal moet indrukken, is ze daartoe bereid. Kortom, het gaat allemaal om het vinden van een gelukkig evenwicht.

"Ik werk nog steeds hard, ik wil de beste zijn die ik kan zijn, maar ik hou mezelf op de been en denk alleen maar: 'Wees aardig voor jezelf.' Het is verbazingwekkend wat wij [vrouwen] onszelf aandoen. We zijn waarschijnlijk al onze strengste critici.”

Een bewonderenswaardige reis en een die voortduurt, zelfs met haar hectische schema op de weg en als trotse moeder. Ze is absoluut iemand om naar te streven.

Aanbevolen: